- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
nuri iyi saçmalıyo tuchele takmıştı bi ara şimdi sneijderi göndericek pirlo ne ya selçuk varken doumbia gelsin dertler bitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik direktörün ne zamandan beri öyle bir yetkisi var neyin kafası bu?
nuri iyi saçmalıyo tuchele takmıştı bi ara şimdi sneijderi göndericek pirlo ne ya selçuk varken doumbia gelsin dertler bitsin
Ahlak,iş disiplini sıfır olan Balotelli 16 milyon, 36 yaşında ki Pirlo 4 milyon.Ya Nuri sen ne içiyorsun kardeşim.? Yoksa sayı saymasını mı bilmiyorsun.
Sneijder 20 Milyona Euroya Manu'ya:
-Mario Balotelli 16 Milyon €
-Andrea Pirlo 4 Milyon €
Sampiyonlar Liginde:
------------------------------------------------------Fernando Muslera------------------------------------------------
-----Hamit-------------------------Semih------------------------Chedjou/Koray--------------Telles-------------
-------------------------------Felipe Melo-----------------------Selcuk Inan-------------------------------------
----Olcan Adin/Amrabat----------------------Andrea Pirlo-------------------------------Bruma--------------
-----------------------------------------------------Mario Balotelli/Burak Yilmaz----------------------------------
Ligte yine yabanci sinniri yüzünden 1-2 degisilik yapmamiz lazim, en iysi Sneijder tutmak olur gibi.
Kimse 30 yasinda bir Sneijder'e kolay kolay 20 Milyon vermez, o yüzden unutabiliriz..Sneijder kalsin zaten, daha 4 sene rahat oyar, karyerini bizde bitirsin.
Bilmiyorum, avrupa futbolu takip ediyor musun ama Balotelli su anda Sneijder dan daha büyük bir marka ve piyasa degeri daha yüksek su anda. Yetenek olarak üst düzey bir forvet, ileryen Yillarda bir Ibrahimovic olabillir, kafasi biraz crazy iste..
Sneijder bizim icin bir Sans, kalsin, 20 Milyon kimse verez zaten, ve Sneijder'dan daha iyi bir 10 Numara bulmaycagiz. Ama Yönetim ila Sneijderi satmak istiyorsa yerine Balotelli/Pirlo fena olmaz.,![]()
Pirlo ,Sneijder in yerine mi? Epic fail Nuri, senden beklemezdim..
Melo 30 mac oynayacak topcu degilden sonrasini okumadim, 30 degil 50 mac oynayacak oyuncu, 1 kere sakatlanmadi geldiginden beri, kart her oyncu gorur
2 sene sonra Ibrahimovic alacagiz insallah. 2 sene kontrat kaldi PSG'de. Su anda 32 yasinda.
bak ya kardeşim sen ne içiyosun 34 yaşındaki adama o paralar verilirmi ibraham da olsa