Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Kücük'le 24 saat Galatasaray:

• Amrabat ile konusmus: "Yabancı kuralı Türk futbolcular için çok güzel olabilir ama biz yabancılar için çok zor oluyor."
  • Amrabat: "Belki Fatih Hoca bizim için bir şeyler yapabilir."
  • Amrabat: "Bu sene G.Saray'da oynamak istiyorum ve bunun için çalışıyorum. Birçok teklif aldım ancak hepsine “ Galatasaray’da oynamak istiyorum” yanıtını verdim."
  • Amrabat: "İlk çalışmaların ardından gördük ki taktik olarak çok üst düzeyde Prandelli."
  • Amrabat: "Ocak ayında Galatasaray’dan ayrılmak istemiyordum. Burada kalmak istiyordum. Bunu da söylemiştim. Ama Hajrovic geldikten sonra takıma girmek biraz daha zorlaşmıştı"

• Amrabat: "Başkan Ünal Aysal benden 'kulübe yardımcı olur musun? Malaga'ya gidermisin? Orada iyi oynayıp kendini gösterdiğinde tekrar dönersin' dedi. Bende takım için kulüp için gittim. Ama Galatasaray'ı her zaman daha çok sevdim.
  • Amrabat: "Hajrovic'in durumunu ben tam bilmiyorum. Ama güzel bir şey değil."
  • Amrabat: "Türk vatandaşlığını da düşünürüm beş yıl sonrasında."
  • Amrabat: "Dördüncü yıldızı takmak inşallah bize nasip olur."
  • Amrabat: "Biz Didier Drogba'yı futbolcu olarak özleyeceğiz ama kendisini ayrıca insani açıdan da özleyeceğiz. Ama bizim Burak Yılmaz, Umut Bulut'umuz da var.."
  • Felipe Melo, Galatasaray’ın Avusturya’da yaptığı hazırlık kampına akşam saatlerinde dahil olacak.
  • Dünya Kupasında mücadele eden kaleci Fernando Muslera’nın ise 21 Temmuz’da Avusturya’daki kampa katılacağı belirtildi.
  • Geçtiğimiz yıl Ocak ayında ayak bileği kırılarak sezonu kapatan Aydın Yılmaz, Galatasaray takımı ile çalışmalara başladı.
  • Salı günü yapılan antrenmanda sakatlık geçiren Semih ve Yekta antrenmanda yer aldı.

ha iste bende bu tipler ne zaman ortaya cikacak diyordum.

Abi neden bahsediyorsun , Cesare Prandelli gibi müthiş bir adamı getirdik , çok güzel gerekli yerlere neşteri vurdu.

Fakat artık transferi bitirip takımı öncelikle Süper Kupa'ya sonra da STSL'e hazırlamaya başlamalıyız.

Demba Ba gibi bir forvete bu fiyatlara ihtiyacımız yok muydu sorarım sizlere ?

Manuel Lanzini yine neyse bizim takımda as takıma giremez de , adamlar sonuçta Demba Ba transferiyle bir ivme kazandılar yani.

Pirlo'nun klasına kimsenin bişey dediği yokta adam 79 doğumlu be kardeşim.Tamam 30'üstü yıldızlara eyvAllah'ta,yani kadayıf olmuşları da bi zahmet almayalım.

İşte Tarık için takas olarak G.Saray'a sunulan alternatifler ;

-3.5 milyon Euro + Umut Bulut

-3.5 milyon Euro+ Yekta

-3.5 milyon Euro+ Emre

via Ali Naci Küçük

Sizce 3.5 Mn €'nun yanında hangi oyuncuyu vermeliyiz ?

Hocam haklısın ancak 15 gol pozisyonundan veya deplasmanda , biraz daha kapanan takımlara karşı vs. bu pozisyon sayısı da düşünüyor.

Onun dışında gol pozisyonuna girmekte sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum özellikle bu sezon Olcan'ın gelmesi , Bruma'nın da dönmesi ile , Selçuk ve Burak'ta ritm yakalarsa çok rahatlarız fakat ben son vuruşlarda , bitiricilikte sıkıntımız olduğunu düşünüyorum yeri geliyor 12-13 pozisyondan bir gol çıkaramıyoruz.

Hem kanat forvet hemde forvet oynayabilecek birisine ihtiyacimiz var. Bazen ilk baslayacak, bazen yedekten girip, skoru degistirebilecek birisine.

Bruma ve Olcan Sneijderin de perfonmansini artiracaklardir. Hollanda ve İnterde, ne kadar takimlar kanatlari efektif olarak kullandilar, Sneijderin perfonmansida cok artti. Dünya Kupasinda ne zaman Depay oyuna girse, Sneijder daha iyi oynadi. Böylece Hollanda oyunu genisletti, Sneijderde daha fazla bos alan buldu.

1043875_Galatasaray_SK.jpg

Pirlo da gelirse bu kadar cok merkez oyuncusuyla ancak bu sistem olur bence

Hatta yabanci siniri sebebiyle Olcan solda Veysel/Hamit sagda olabilir.

Gülmedim.

Maraton.com.tr ‏@maraton_com_tr 1 Min.Übersetzung anzeigen

Chelsea, Nijeryalı Mikel'i satış listesine koydu. Chelsea'nin istediği bonservis bedeli 5 milyon sterlin.

Mikel alsak keske Meloyu acayip rahatlaycak..Selcukun performansi de pozitif etkileyecek....5 Milyon Sterling de fazla para degil Mikel icin. Yabanci sinir olmasa keske..

bizim Keita Honved'te oynuyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt