Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya milli takımının 40 kişilik geniş kadrosuna fiyat sıralaması yapıp tepedeki 10-15 isimden sonraki tamamını bizimle yazar medya. Hazırlıklı olun.

Emenike mal da olsa ustun fiziksel özellikleri sayesinde is yapiyor.. Çok hizli ve güçlü şutlar desen bazuka gibi kaleyi tutarsa kalecinin isi zor.. Bence emenike fbnin gizli kahramanı hepimiz mal dedik ama şampiyonluğu bu kadar kolay almalarinin en önemli sebeplerinden biri

Eray'la sözleşme uzatılmış ama bu rezalet ya...

Hani Sinan Bolat gelecekti bu sırık mı yedek kaleci olacak ?

Yandas Medya ile Türk Milletin zihninde Emenike fizik ve sürati ile rakiplerini ezip gececek diye bir psikoloji olusturdular.

Benim gözümde Burak gibi dümdüz bir santrafor.

Santrafor icin o oyuncular arasindan en uygunu Emenike. Unutmayalim fbde Sow santrafor oynadiğinda top tutamayip, devre arasinda Weboyu aldi 1.5 sene önce.Kanat icin konusursak, Brumayi hic birine degismem.

Bu arada Turkiyedeki medyayi da hic takip etmem. Emenikeyi de begenmem ama o oyuncular arasinda santrafor icin en uygunu ve en fazla özelliği olan oyuncu o.

Cl listesi verirken altyapından çıkmış birkaç oyuncun falan olacakmış yoksa oynatabileceğin oyuncu sayısı düşüyormuş o muhabbet ne tam bilen

varmı? Sanırsam Sabride gittiği için bu tanıma uyan oyuncuları elde tutmaya çalışıyorlar

Aykut o kadar kötüydü, gitti diye rahatlamıştım, şimdi de Eray çıktı başımıza, onun yolunda ilerleyecek belli ki.

328328328 sene daha kalır takımda. Millet iş bulamıyor, spor yapıp kazandıkları paralara bak şaka gibi.

Erayla sözleşme uzatmak ?? Bu takımın tarihinin en gereksiz sözleşmesi olur net!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler sırası değil ama bi kadını kafaya taktım aklımdan cıkartamıyorum ne yapayım yardım edin e dostlar.

Umarım öyle olur da kim alacak bu adamı Süper ligden ? Sonuçta 2.lig takımları maaşını karşılayamaz.

Biz karşılarız olmadı bir kısmını. Gitsin de oynasın, kaleci falan olmadığı/olmayacağı daha da ortaya çıksın.

Kimsenin isteyeceğini sanmıyorum 1. kaleci olarak. En fazla PTT 1. Lig'den ister belki son sıralardan bir kulüp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt