Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serbest bıraksak anadolu takımlarının bile almaya tenezzül etmeyeceği adamlarla yeni sözleşme yapıyoruz.

Beyler daha beteri;

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 2 dk.

İşcan, 4 yılda 3 milyon 400 bin TL garanti ücret + 15 bin TL maç başı alacak.

Eray İşcan bu sezon garanti ücret olaram 700.000 ₺ yani 243.000 € kazanacak. Geçtiğimiz sezon 12.000 € garanti para alıyordu.

Yok arkadaş çocuğumu bir işi olsun diye okutursam neyim.. topçu yapcam , ya öyle ya böyle...

Bu çocuk 4 senede 3 buçuk trilyon para kazanacaksa, benim doğmamış oğlan madrid'ler united'larda rahat oynar...

Eray tarihimizde izlediğim en kötü kaleci izlemini bırakdı bende.

Aykut bunun yanında bir buffondur.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan yıllık 72 bin TL alan Eray İşcan, yüzde 900 zamla bu sezon 700 bin TL kazanacak.

Skandal.

Ufuk > Eray

2 maçta izlediğiniz adamı nasıl hemen en kötü yaptınız anlamak zor.?

2 maçta izlediğiniz adamı nasıl hemen en kötü yaptınız anlamak zor.?

Kombine sahibiyim (maç önceleri bizim çalıştığımız yere yakınım), maç öncelerinde canlı olarak da izlediğim için yorum yapıyorum, kalecilikle uzaktan yakından alakası yok. Bazı şeyleri görmek için 9328328923 maç izlemeye gerek yok.

GStvde konuşan mehmet özcan fenerli herhalde.GS şampiyon olamasa bile derbileri kazanır falan ,prandelli lige kötü başlarsa mancinideki gibi çatlak sesler çıkar falan diyo onun bunun çocuğu.

4 yılda 1milyon euro kazanacak.

1milyon az para sanki. Neyse ,belki utandırır bizi az ihtimalde olsa

Ulan yazık günah vallahi ben öğrenci halime gidip forma falan cart curt alıyorum bunlar belki bende 3 5 ay antremana çıksam onun ayarında kaleci olabileceğim yetenksiz adama hiç birşey yapmamasına rağmen 700 bin tl veriyor

Vincenzo di palma ve taffarel elbet bir şey görmüş olacaklar ki eray'da uzatıldı sözleşmesi. bu bence gayet yeterli bi referans. biz sadece real maçında yediği golle hatırlıyoruz eray'ı. bi ölçü olmamalı bu.

Ne çok para hesabı yapılıyor anlamdımki. Kim ne kadar kazanıyor neden takılıyorsunuz. Çalışın sizde gidin arkadaş. Adam GS altyapısından çalışmış gelmiş. 12000 euro azdı zaten. Takımın rakamları yüksek. Elbette herkeste bir artış olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt