Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kombine sahibiyim (maç önceleri bizim çalıştığımız yere yakınım), maç öncelerinde canlı olarak da izlediğim için yorum yapıyorum, kalecilikle uzaktan yakından alakası yok. Bazı şeyleri görmek için 9328328923 maç izlemeye gerek yok.

Bu işler belli olmaz.Ben Eray'ın sizin anlattığınız kadar kötü bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.Bekleyip görmek lazım bazen karar vermek için.

Eray 240 bin euro alacak, ne var bunda

Vincenzo di palma ve taffarel elbet bir şey görmüş olacaklar ki eray'da uzatıldı sözleşmesi. bu bence gayet yeterli bi referans. biz sadece real maçında yediği golle hatırlıyoruz eray'ı. bi ölçü olmamalı bu.

Tamamen altyapıdan geldiği için uzatıldı bence sözleşmesi. Bu takımda ne futbolcular kaç senedir ekmek yiyor hiç birşey yapmadan, yani takılmamak lazım birşey görmüştür diye. Altyapı torpiliyle kaptı sözleşmeyi, ki çok yüksek paralar da değil diğer futbolculara göre, kulübe koymaz yani bu sözleşme.

Bu Eray'da ışık var olduğu anlamına gelmiyor.

Tarık transferinde salih'de olduğu gibi emre'yi bir ya da iki seneliğine kiralayacaksak olur. yoksa emre + 3.5 gibi bi bonservis verilmesi mantıklı olmaz. Emre'de kulübe hazır bi şekilde dönmüş olur. fatih terim'in ilk senesi hariç hiç bir zaman düzenli forma giyemedi en çok oynaması gereken zamanda. (ki o zamanda kendi mevkisinde oynamadı)

Sinan Gümüş ne alemde acaba.? Bu sene bu çocuğu iyi izleyin.Dedi dersiniz.

Arkadaslar facebook tan bakabilirsiniz resmime :) Çok fazla kişide yok dogrudur. Eskiden rahmetli dedem saracmis yani ayakkabici. Buarada ben 2008 den beri foruma uyeydim belki hatırlayan moderator arkadaşlarımız olabilir. Nevizade basliginda uygunsuz üslup ve konuşmaları şikayet etmiştim sonra tartisinca siteden çıktım. Ismi mide Aziz Kaan olarak deistirmistim. Bakabilirsiniz. 2 yıldır girmedim o profile. Yönetici arkadaşlar o dönemde beni Galatasaray'ın Efendileri gibi bir şeyle de bazı arkadaşlarımıza hala verilen bir nitelik ile onore etmişlerdi. Bir daha izah etmek zorunda kalmazsam sevinirim. Galatasarayliligindan şüphe edecek başka kişilere yogunlasabilirsiniz.

Buralarda Terimcileri hiç sevmeyiz dostum

you-are-going-to-die-threat-two-fingers-on-neck-viggo-mortensen-eastern-promises.gif

Tamamen altyapıdan geldiği için uzatıldı bence sözleşmesi. Bu takımda ne futbolcular kaç senedir ekmek yiyor hiç birşey yapmadan, yani takılmamak lazım birşey görmüştür diye. Altyapı torpiliyle kaptı sözleşmeyi, ki çok yüksek paralar da değil diğer futbolculara göre, kulübe koymaz yani bu sözleşme.

Bu Eray'da ışık var olduğu anlamına gelmiyor.

şu dönemde sabri'yi "bile" gönderebiliyorsak, genç bi kaleciyle sırf alt yapıdan geldiği için sözleşme uzatmayız. kulübün para dağıtmaya bu kadar meraklı olduğunu zannetmiyorum maddi sıkıntı çekerken.

Cl listesi verirken altyapından çıkmış birkaç oyuncun falan olacakmış yoksa oynatabileceğin oyuncu sayısı düşüyormuş o muhabbet ne tam bilen

varmı? Sanırsam Sabride gittiği için bu tanıma uyan oyuncuları elde tutmaya çalışıyorlar

edit: şimdi baktım eray uyuyor galiba 18 yaşını doldurmadan altyapıya transfer etmişiz 21 yaşında a takıma çıkmış , ondan uzadı herhal kontratı

15-21 yaşları arasında 3 yılı bizim altyapıda geçirmiş olması gerekiyor bir oyuncunun sabrinin yerine a liste girebilmesi için

b listeden emrecan , altuğ , berkx2, emre tosun, birhan falan yazılır doldurulur bi şekilde

Çeptalk

Birakinda koskoca galatasarayin ücüncü kalecisi yilda 240000 Euro kazansin,hem size ne

Dünyadaki son kaleci kalsa halı sahaya çağırmam erayı bu haber doğruysa skandal resmen ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaslar facebook tan bakabilirsiniz resmime :) Çok fazla kişide yok dogrudur. Eskiden rahmetli dedem saracmis yani ayakkabici. Buarada ben 2008 den beri foruma uyeydim belki hatırlayan moderator arkadaşlarımız olabilir. Nevizade basliginda uygunsuz üslup ve konuşmaları şikayet etmiştim sonra tartisinca siteden çıktım. Ismi mide Aziz Kaan olarak deistirmistim. Bakabilirsiniz. 2 yıldır girmedim o profile. Yönetici arkadaşlar o dönemde beni Galatasaray'ın Efendileri gibi bir şeyle de bazı arkadaşlarımıza hala verilen bir nitelik ile onore etmişlerdi. Bir daha izah etmek zorunda kalmazsam sevinirim. Galatasarayliligindan şüphe edecek başka kişilere yogunlasabilirsiniz.

Selcuk transferinde mi aciklanacagi saati soylemistin sen

$

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt