Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci küçük berk yıldız hakkında olumlu şeyler söyledi gstv'de şimdi. hadi inşallah

Sırf Popüler oldugu için reklam amaçlı bir transfer olur Pirlo.. acı gerçek bu. Artık yaşlı oyunculara yönelinmemeli.

muslera veysel semih koray telles melo selçuk olcan bruma sneijder burak

eray chedjou hakan yekta amrabat emre umut

şuan için önümüzdeki sezonun ilk 18'i bu şekil gözüküyor.

yeterli mi ? bence değil. orta sahaya melo kadar teknik olmasa da onun kadar sertlik ve direnç katacak bir adama ihtiyacımız var. üstelik bu arkadaşı yabancı olarak da alabiliriz. nasılsa melo'nun yedeği olacak. tarık çamdal da çok önemli bir transfer bizim adımıza. bu iki transferi yaparsak kafa rahat olur. daha da transfer istemez

Su tarik capsizina degil 3.5 umut haric o oyuncularla kafa kafaya bile takas etmem. Napmis arkadas bu tuy siklet de bu paralar ediyor. Birde gecen sene bedavaydi gitti gerzek gibi sozlesme yeniledi. Beyinde yok. Insallah gelmez

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Su tarik capsizina degil 3.5 umut haric o oyuncularla kafa kafaya bile takas etmem. Napmis arkadas bu tuy siklet de bu paralar ediyor. Birde gecen sene bedavaydi gitti gerzek gibi sozlesme yeniledi. Beyinde yok. Insallah gelmez

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sener gelsin bence ya daha istekli oynar

tamam hiçbirimiz futbol profesörü değiliz belki ama hepimiz futbol izliyoruz hepimiz futbolu seviyoruz ama pirloyu tartışmak nedemek ya ayıp günah ya

Ben bir sene sonrasını bilemem ama bu seneki Pirloyu izleyenler bilir yaşına rağmen DÜNYA'nın en özel oyuncularından birisi olduğunu

Pirloya laf eden adamda gordum ya daha da hic bi laf umrumda degil.Bu adam gelsede azicik maestro gorun.Bizim torinodaki macta bile o yedigimiz ikinci goldeki olay sadece ve sadece pirlonun farkiydi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=O9iNrpmPbsY[/media]

Melo isi biliyor, Tatil'de calistim falan diyor cakal seni :D

Muslera

Tarık-Semih-Chedjou-Telles

Melo-Selçuk

Olcan-Sneijder-Bruma

Burak​

Çok büyük bir aksilik olmazsa takımı devler liginde bu dizilişle izleyebiliriz. tarık alınamazsa sag bekde hoca Hamiti deniyormus oda olur.

Pirloya laf eden adamda gordum ya daha da hic bi laf umrumda degil.Bu adam gelsede azicik maestro gorun.Bizim torinodaki macta bile o yedigimiz ikinci goldeki olay sadece ve sadece pirlonun farkiydi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tam aklımdaki şeyi yazmışssın juve galatasaray macınıda mı izlememiş bu arkadaşlar neler yaptı o maç adam dedikodu oldugunu biliyorum ama pirlo gelsin yakarım buraları

bu sene niye adam gibi hazirlik maclari yapmiyoruz??

3 macin 3'ü de köy takimlarina karsi.

Pirlo tartışmaya açık bir futbolcu değil ama zaten bizde iki tane ayağına top bekleyen ağır melo ve selçuk varken uyumlu bi üçlü yakalayamayız orda. yabancı sınırı varken selçuk'u da kesemeyeceğimize göre olmaz o iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt