Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam aklımdaki şeyi yazmışssın juve galatasaray macınıda mı izlememiş bu arkadaşlar neler yaptı o maç adam dedikodu oldugunu biliyorum ama pirlo gelsin yakarım buraları

Keske gelse.Ben izmirde oturuyorum kombine alirim pirlo icin.Her hafta gider gelirim.Yeter ki bu adami canli izleyebileyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

En önemli oyuncularimiz Italyanca biliyor:

-Fernando Muslera

-Felipe Melo

-Wesley Sneijder

:)

Master Pirlo'ya dil uzatma curretini gosterenleri kaale almamanizi siddetle tavsiye ediyorum. 3 sezon evel de aynen bugun oldugu gibi bastonlu dede diyorlardi Pirlo'ya. Italya'ya Euro 12'de final, Juve'ye CL'de ceyrek final ve lig'de 3 adet sampiyonluk kazandirdi bu zaman icerisinde.

Ozellikle takima forvet transferi yapilmayacaksa, Burak'in tek iyi tarafi olan defans arkasina ani kosularina elle atar gibi pas yollayacak bir Pirlo deep playmaker pozisyonun bu takima inanilmaz seyler katar dusuncesindeyim.

Eskişehir Umut'u gercekten istiyorsa 3,5 değil 13,5 veririm yeter ki çöplerden kurtulalım artık...

sadece reklam açısından yararlı olur bize. illa gelsin de ne olursa olsun diyebileceğimiz bir oyuncu değil. pirlo farklı bir oyuncu onun üzerine kurarsan takımı işler yoksa işlemez. ki bizim kadroda buna kesinlikle uyumlu değil.

senin bu düşüncenin tek bir sebebi var kafandaki 5+3 sıkıntısı yoksa pirlonun tartışılıcak bir konu gelsin glmesin diyebilinicek bır futbolcu olmadıgnıı sende bılıyorusun eminim bundan......... oyuzden pirlo gibi pasör bir adam gelsin gerekirse defans hattına ayar çekilir yine oynatılır alıp zaten oynatmamak olmaz gelsin yeterki işimizede yarar faydasıda olur tozu dumana da katar

La 3 yıl önce yine pirlo muhabbeti açıldığında bastonla mı oynayacak muhabbeti vardı ortalıkta.

Elmander için niye alındı boş transfer, ujfalusi için yaşlı bu adam terlikle gelmiş.

Daha fazla yoruma gerek yok sanırım.

Burak antremanda bile elini kullanarak faul yapıyor ve daha ilginci bunun faul olduğunu 2 senedir anlamıyor.

Pirlonun ne adını ne kalitesini tartışmam. tartışanlada fena kavga ederim. ama şuan zaten yabancı sınırı var,bence oynatılmak istenen bir 4-2-3-1 dizilişi var. birde Pirlo bize 35 yasında ne kadar katkı verebilir orası tartısılır

ek olarak Sınır olmasaydı ve bu takımda Sneijder olmasaydı Ayaklarını öperdim gelmesi için.

Buna ne dersiniz?

1044017_Galatasaray_SK.jpg

+3'de; Alex, Amrabat, Chedjou falan olur gonderilemezlerse.

Chedjou gidicek mi kesin ? Tanışma anında pek bi soğuk hal ve hareketleri :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Allegri Pirlo konusunda aciklamalar yapti. Pirloyla arasinin iyi olduğunu, son sezonunda fiziksel sorunlari olduğunu(Milanda Van Bommeli tercih ettiği sezonun 2.yarisi, Pirlo sakatti) ama Pirlonun bir sampiyon olduğundan bahsetmis.

5 milyondan aşağı kapıyı açan yok. Allah belanı versin tüpçü.

"Galatasaray, Prandelli'nin izleme komitesinden aldığı rapor doğrultusunda alınmasını istediği Kayseri Erciyessporlu Yasin'in fiyatını sordu, Kayseri ekibi servet istedi!

Galatasaray istediği yerli oyuncuların fiyatları adeta el yakıyor!

Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ı isteyen ve "5 milyon euro" yanıtı alan Galatasaray'a Yasin Öztekin için de aynı tarife...

Geçtiğimiz sezon özellikle son haftalarda Edinho ile birlikte K.Erciyesspor'u sırtlayarak takımının lige tutunmasını sağlayan Yasin Öztekin'in fiyatını 5 milyon euro olarak belirledi. Bu fiyat ise şimdilik Galatasaray'ın elini kolunu bağlamış durumda."

Tepetaklak

pirlo gelirse sneijder yine sol tarafa kayar biz yine kanser oluruz.

sneijder'in sol kanatta o kadar da kötü oynadığını düşünmüyorum. ki zaten istatistikleri de gayet iyiydi bu sezon. takımın performansı arttıkça sneijder'in de performansı geçen seneye göre çok daha fazla artacaktır. ayrıca 4-3-3 oynarsak kesinlikle sol forvet gibi oynamalı. 4-2-3-1'de de sol kanat oynamasından yana değilim ama selçuk melo sneijder üçlüsü uyumlu bir üçlü değil. çünkü melo'da sneijder'de tempolu oynayabilen oyuncular değil, ayağına top bekleyen oyuncular. tek pas yapamıyorlar. hatta milli takımda sneijder bu durumu eleştirmişti. bu yüzden yine sola kayabilir. ayrıca 4-2-3-1'de forvet arkasında oynayacak oyucunun dribling yapabilmesi rakip oyuncuların arasına girebilmesi çalım özelliği olması lazım sneijder bu tipte bir oyuncu değil. sneijder'in de kendini sürekli sola atarak oynadığını da unutmamak lazım. ama tabi prandelli çok daha farklı şeyler de düşünebilir hiç belli olmaz.

senin bu düşüncenin tek bir sebebi var kafandaki 5+3 sıkıntısı yoksa pirlonun tartışılıcak bir konu gelsin glmesin diyebilinicek bır futbolcu olmadıgnıı sende bılıyorusun eminim bundan......... oyuzden pirlo gibi pasör bir adam gelsin gerekirse defans hattına ayar çekilir yine oynatılır alıp zaten oynatmamak olmaz gelsin yeterki işimizede yarar faydasıda olur tozu dumana da katar

yo kısaca açıklamaya çalıştım, yabancı sınırına göre değerlendirirsek zaten hiç gelmesin..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt