Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan sanki çok bi rahat fikstürümüz var , bide bunu sıkıştırıyorlar araya.. Lig + avrupa + bu boldladığım maçlar.. bu tüpçünün allah cezasını versin ki, avrupada ismi geçmeyen şikecileri, bizim fikstürümüzü daha da bir sıkıştırarak, ligde rahatlatmak için yapılmamışsa ben de hiçbir şey bilmiyorum....

kupa maçlarının amacı başarıdan çok yedek & genç oyuncuları görmek ve formda tutmak olmalı.. haftada iki maç oynayabilmesi zaten takımın. hem genç yıldızlarımızı da sık sık izlemiş oluruz, bizim için avantajlı bir durum bence iyi kullanılırsa.

Bence çıkarmış olduğun kadronun olabilitesi var , fakat Prandelli daha önce 4'lü defansla oynayacağını açıklamıştı sanırsam ... Ve açıkçası ben Telles'in kesilmesi taraftarı değilim

Sent from my iPad using Tapatalk

Bence çıkarmış olduğun kadronun olabilitesi var , fakat Prandelli daha önce 4'lü defansla oynayacağını açıklamıştı sanırsam ... Ve açıkçası ben Telles'in kesilmesi taraftarı değilim

Prandelli'nin ayni zamanda rakibe gore taktik belirleyecegini de biliyoruz. Mesela, Willian-Ivanovic kanadina elbette ki Balta ve Selcuk destekli Bir Bruma ile cikamazsin. Kimi zaman Amrabat'i, kimi zaman ise Alex'i oynatabiliriz. O yazdigim kadro sadece bir genellemeydi. Uzerinde cok farkliliklar yaratilabilir.

Turkiye Kupasi'na gereksiz takiliyorsunuz. Gectigimiz sezon kazanip 10 sene alamama stresini uzerimizden attik. Rahat rahat A2 oyunculari destekli sans bulamayan oyuncularimizi oynatabilecegimiz bir idman turnuvasi olacaktir bu sezon.

mancini döneminde oynadığımız en iyi maç

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VtuL16BVBYk[/media]

Prandelli'nin ayni zamanda rakibe gore taktik belirleyecegini de biliyoruz. Mesela, Willian-Ivanovic kanadina elbette ki Balta ve Selcuk destekli Bir Bruma ile cikamazsin. Kimi zaman Amrabat'i, kimi zaman ise Alex'i oynatabiliriz. O yazdigim kadro sadece bir genellemeydi. Uzerinde cok farkliliklar yaratilabilir.

Evet haklısın .. Umarım Koray' a bu sezon yeteri kadar şans verilir ve o da olumlu yönde kullanır.. Taş gibi bi stoperimiz olur o zaman .. 7 milyon € Dortmund alır göz yaşımıza bakmadan orasını sonra tartışırız forumca :)

Iyi guldurdun palyaco, tebrik ederim.

Biz 4-5 stoperle cikip hezimete ugradigimiz Steaua maclarini da gorduk. Cok defans oyuncusu oynatip iyi defans yaparsin veya cok forvet oynatip iyi hucum yaparsin diye bir mantik yok. Mesele takim olabilmekte. Onu yapamazsan zaten gecen sezon oldugu gibi armut toplamakla yetinirsin.

Yani diyorsun ki dengeli bir takim yerine 4-5 tane sadece savunma veya sadece hucum meziyeti olan futbolculari kadroya yazmak mantikli degil, oyle mi?

Yoksa sadece 4-5 stoper olunca mi oyle oluyor?

Senin yazdigin takim butun mac rakibi seyreder. Top kapacak bir Melo var baska kimse yok.

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 4 Min.

Türkiye Kupası statüsü değiştirildi. 32 takım, 4'erli 8 grupta oynuyor. Grup maçları çift devreli lig usulü. Grupta ilk 2 takım tur atlıyor.

Önemli olan gelir. Aksi takdirde faydası yok, hatta zararı var diyebiliriz. Boş yere oyuncular sakatlanıyor. Örneğin geçen sene Bruma. Uyduruk bir maç yüzünden kaybettik adamı. + oyuncuların maç başı ücretlerini karşılamaya bile yetmiyor. Maddi olarak artış olmayacaksa tamamen genç oyuncularla çıkalım. Bir tek onlar için iyi olur. Tecrübe kazanırlar.

Bi yerden baslamak lazim. Sivas macinda iyi buldum kendisini. Hazirlik maclarinda daha net gorecegiz. Klopp'un referansi da iyiymis. Yeterliyse Prandelli illa da sans verecektir.

Bir de Balta 3'lu tandemin solunda muthis oynadi gectigimiz sezon bana gore.

Haklisin da bir yerden baslamak, hemen TSL'in ilk haftasinda ilk 11e olmak çok erken bana göre

Evet haklısın .. Umarım Koray' a bu sezon yeteri kadar şans verilir ve o da olumlu yönde kullanır.. Taş gibi bi stoperimiz olur o zaman .. 7 milyon € Dortmund alır göz yaşımıza bakmadan orasını sonra tartışırız forumca :)

Iyi oynasin da, biz 4. yildizi takalim ve Avrupa'daki gelenegimizi surdurelim. Sonra 7'ye gelsin alsinlar :)

Turkiye Kupasi'na gereksiz takiliyorsunuz. Gectigimiz sezon kazanip 10 sene alamama stresini uzerimizden attik. Rahat rahat A2 oyunculari destekli sans bulamayan oyuncularimizi oynatabilecegimiz bir idman turnuvasi olacaktir bu sezon.

ana hedef lig olmalı avrupada 3.olup uefada devam etmeliyiz ve hedef en az yarı final olmalı devre arası alınacak 2 nokta hamle ile bunu yaparız

Kadro görünürde güzel hücum hattı muazzam defans hattı bi o kadar yetersiz.. Lakin Koray ve Hakan' dan kalitelisini yıllardır bulup yerleştiremememiz ne kadar üzücü... Koray ne olur bilmem de ilk 11 için yeterli değil maalesef..

Az evvel avatar kulandimi mi kullaniyorsun ? :D

Biraz orjinal olun

* LG G2 Tapatalk *

prandelliantrenman_B.jpg

ana hedef lig olmalı avrupada 3.olup uefada devam etmeliyiz ve hedef en az yarı final olmalı devre arası alınacak 2 nokta hamle ile bunu yaparız

Baskana, hocaya, oyunculara genel olarak baktigimizda herkesin agzinda 4. yildiz var. Yani olagan atmosfer, lig disinda geriye kalan hersey arka plana atildi bu sezona mahsus. Ama 3. olup UEFA'ya kalirsak, 4. yildiz hedefi bir anda ortadan kalkip ikinci bir Avrupa zaferine donebilir hedef. Malumunuz; onlarin hayallerinin bittigi yerde, bizim gerceklerimiz baslar. Victoria Plzen, Bate Borisov gibi takimlari zor bela eleyip Amsterdam'a gidiyoruz demekle olmuyor bu isler. Evela Avrupa'da bir gelenegin olacak, ya da Shaktar ve Zenit gibi hortumdan akitir gibi para dokeceksin. Ki soz konusu Fenerbahce ise para falan da islemiyor, 2006 Denizli faciasi buna en iyi ornek. Salya sumuk agliyordu milyonluk oyunculari.

Italyanlar defanscilari sever. Ben Semih, Zan, Chedjou ve Baltayla gelecek sezon oynayacagimizi istemiyorum açikçasi.

Chedjou'nun hali belli, Dünya Kupasi da gördük ne kadar iyi olmadigini. Balta yavas ve yetersiz bence, Zan iyi ama sürekli sakat kaliyor ve Semih o aldigi Fair Play awarddan beri iyi oynamadi. Mutlaka en az 1 defansci alinmasi gerek, Tasci filan iyi gelir.

fenerbahçe taraftarları koreografi yaparsa :D:D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=gOe8x71xxTM[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt