Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygı duyuyorum renktaş ancak ben +3 de almeida olacağına +2 ve alt yapıdan toy birini tercih ederim:cay:

Ontivero diye birini aldılar ki ben ümitsiz değilim ama bize bir sezon Burak Umut yetmez. Yerine de toy birini koyarsak hepten Burak ve Umut'a bel bağlarız ki kışı var yazı var vs.

Ontivero diye birini aldılar ki ben ümitsiz değilim ama bize bir sezon Burak Umut yetmez. Yerine de toy birini koyarsak hepten Burak ve Umut'a bel bağlarız ki kışı var yazı var vs.

doğru orası öyle ama cidden almeidayı duyunca midem bulanıyor.

semih kendi kalesine gol atınca ayakta alkışladığım gibi gol kaçıran genci de alkışlarım.

Tarık takasında Umut'un isminin geçmesi bile çok sinirlerimi bozuyor. Umut şuan alternatifi olmayan adam .

Sneijder ve Drogba transferlerinden sonra transfer nöbetinin tadı kaçtı sanki, O heyecanı tekrardan yaşatacak bir oyuncu adı daha geçmedi bizimle

Da Galatasaray'ın böyle bir lüksü yok.

bence bazı maçlarda olmalı. alt yapıdan çıkan yeteneklere biraz güvenmemiz gerekiyor.

yetersiz diyeceksin haklısın ama bizde diğer takımlar gibi olmaya başladık.

recep çok yetenekli güvenmezlerse kaybolup gidecek

bir iki maçta bocalarlar ama böyle olmazsa gelecek de onlar gibi tercih edilmemeye başlayacağız.

Nekadar sıkıcı bir konu nedense pek heyecani yok artik bu konunun emin empak nerdesin renkli konulardan acta gecemiz şenlensin.

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 13 sn.

Bu yüzden bu süreç yavaş ilerliyor. Tarık Çamdal transferi sabit ücret (takassız) olarak 4M €'ya indirilmeye çalışılacak. Eğer olmazsa gündeme 1 yerli 1 yabancı isim geldi bu isimler değerlendirilecek. Bir tanesi Torino takımının genç İtalyan sağ bek'i Matteo Darmian !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt