Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
744151.jpg

?

1037328_n.jpg

?

Champions League @ChampionsLeague · 4 sa.

.@GalatasaraySK goalkeeper Eray İşçan - Fernando Muslera's understudy - has extended his contract to summer 2018 #cimbom

Galatasarayin bence 5 yabancili sistemde, sadece tek bir yabanciya ihtiyaci var. O da Sneijder, Bruma ve Burakin bölgelerinde oynayabilecek yaratici ve bitirici bir oyuncu. Cerci gibi bir isim. Roma İturbeyi aldi. Llajici satacaklardir. O bile olabilir. Prandelliyle Fiorentinada calisti. Sezon uzun, 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Böyle bir isimde sart.

Aday beklerden sadece Senerin üretkenliği iyi. Diğerlerinde üretkenlik yok. Hepsinin savunmasi zayif. Keske hic birini almasak, Hamitle devam etsek, Hamitte bek icin biraz ağir. Stoper mecburen Korayi ilk11de oynayacağiz. Tasci hep sakat. Tasciyi alsak, yine Koray ilk11 oynar. Ortasahada Tolgay cok iyi bir transfer olur. Telles gibi gelisimi icin sürekli ilk11 oynamasi gereken bir oyuncuyu yedek birakalim, stoper alalim desek, Hummels, Silva bile gelse, İshakla, Tarikla cok pozisyon verir.

Transferden cok seneye Galatasarayin nasil bir oyun plani olacağini merak ediyorum. Bana göre transferden cok daha önemli.

Beklerin hic birini istemesemde, onlardan birisi ve joker bir yabanci olacağini düsünüyorum. Zaten fazla transfere de ihtiyacimiz yok.

Serena'nın fotoğrafı bile transfer konusunu eritti :D keşke koymasaydım.

beni birebirde döver lafım yok

vito corleone (prandelli ) oğlu michael corleone (pirlo) gelmedi mi daha ?

iyi ki GALATASARAYLIYIZ

-reklam kokan bir mesaj değildir

--tamamen içimden geldi

[attachment=11863:indir.jpg]

Ekli dosyalar

• indir (1).webp
    indir (1).webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 274
  • indir.webp
    indir.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt