Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece son cümleye istinaden Hasan Ali bizde banko oynar. İşte yanlış burda ihtiyacımız var 3-5'in hesabını yapıyoruz adam kaçıyor. Salih olayında da böyle oldu say say bitmez.

Hasan Ali gelişebileceği maksimum gelişimi gösterdi..Daha ilerleyemesi imkansız gibi. Çıtası o bence

Bursa adını hiç duymadığım bir takımı dahi yenememiş. Ülke puanına zerre katkısı olmadığı gibi mevcut puanlarda Avrupa'ya katılan takım sayısına bölünüyor. Normalde bizim takımlarımız bu tarz takımları iki maçtada yenebilmeli.

Hasan Ali gelişebileceği maksimum gelişimi gösterdi..Daha ilerleyemesi imkansız gibi. Çıtası o bence

Yeter abi bize. Telles geleceği olan bir futbolcu yetenekli verilen paraları asla sorgulamam fakat defansif açıdan çok yol alması gerekiyor. Defansı yok gibi birşey.

Enes Ünsal büyük balon gibi ayrıca..Çok gelişmesi lazım , fizik olarak gelişmiş ama yani Hakan Şükür olur diyenler var etmeyin.

Çok ağır , nerde ne yapacağını bilmiyor , narin.

Anlamsız şekilde övdüler büyük bir gelişim göstermezse bu piyasayla bir büyüğe gider 2 maç bakılır yedek kalıp sene sonu Anadolua döner

Lukaku Dünya Kupası'nda da tel tel döküldü ama burda fark yaratır doğrudur. Lukaku aslında Chelsea'nin beklediği düzeye halen daha gelebilmiş değil. Diego Costa'yı da Lukaku Chelsea seviyesine gelemediği için alındı.

Yeter abi bize. Telles geleceği olan bir futbolcu yetenekli verilen paraları asla sorgulamam fakat defansif açıdan çok yol alması gerekiyor. Defansı yok gibi birşey.

Ben Mancini'yi beğenen biri olarak Mancininin en büyük hatası

Oyuncuyu hiç dinlendirmeden aktif ligden gelen oyuncuyu her maç oynattı git gel dedi sürekli , düştü

He ayrıca İshak Hasan Ali'den üç beş kat daha iyi solbektir.

Enes Ünsal büyük balon gibi ayrıca..Çok gelişmesi lazım , fizik olarak gelişmiş ama yani Hakan Şükür olur diyenler var etmeyin.

Anlamsız şekilde övdüler büyük bir gelişim göstermezse bu piyasayla bir büyüğe gider 2 maç bakılır yedek kalıp sene sonu Anadolua döner

Türkiye'de kariyerine devam eden yetenekli futbolcuların çoğu atılım yapamıyor. Yada Burak, Olcan 25'inden sonra yenıden doğuyorlar. Mesela Arda gitmeseydi halen daha şu seviyesinin en az 2 seviye altındaydı. Sudan mıdır havadan mıdır ortamdan mıdır bilemem. Mesela geçen gün ajanslara bakıyorum Bjk Maradona'yı kiraladı diyor. Dedim komik birşey herhalde meğer kastı Muhammed Demirci'ymiş. Hala daha aynı muhabbet keza Batuhan Karadeniz yeni bir sayfa açmış vs. Size birşey diyeyim mi en iyisini Salih Uçan yaptı. Şimdi adamın gelişimini izleyin de görün bakın.

Yine 3-5 kuruş hesabı yüzünden kaçırdığımız bir adamdır kendisi.

Türkiye'de kariyerine devam eden yetenekli futbolcuların çoğu atılım yapamıyor. Yada Burak, Olcan 25'inden sonra yenıden doğuyorlar. Mesela Arda gitmeseydi halen daha şu seviyesinin en az 2 seviye altındaydı. Sudan mıdır havadan mıdır ortamdan mıdır bilemem. Mesela geçen gün ajanslara bakıyorum Bjk Maradona'yı kiraladı diyor. Dedim komik birşey herhalde meğer kastı Muhammed Demirci'ymiş. Hala daha aynı muhabbet keza Batuhan Karadeniz yeni bir sayfa açmış vs. Size birşey diyeyim mi en iyisini Salih Uçan yaptı. Şimdi adamın gelişimini izleyin de görün bakın.

Yine 3-5 kuruş hesabı yüzünden kaçırdığımız bir adamdır kendisi.

Hasan Ali emin ol bize gitmezdi . Çok böyle yumuşak bir stili vardı

Ayrıca şu yazıyı alıp Emre Çolak neden gitmeli sorusunun cevabı olarak kopyalasan altıma imzamı atarım

İlginc üyelerimiz var. Brezilyalilarin bile 2018 Dünya kupasi aday kadrosunda görmek istediği Tellesi kötüleyip, fbnin bize asla vermeyeceği, defansi cok daha kötü Hasan Aliye bize yeter demek, Sneijderi satip, Umuta alternatifi yok demek vs. Fanatik fbli kuzenim var, o bile ilk geldiği dönemde bile Hasan Aliyi böyle övmüyordu.

Hasan Ali emin ol bize gitmezdi . Çok böyle yumuşak bir stili vardı

Ayrıca şu yazıyı alıp Emre Çolak neden gitmeli sorusunun cevabı olarak kopyalasan altıma imzamı atarım

Teşekkür ederim renkdaşım Emre'de ise fiziki gelişim bir türlü olmadı. Un şeker var ama helva yok. Olacak gibi de durmuyor.

Valla şöyle diyeyim ofansif bek istiyorsak çoğunun adı üstünde ofansı defansından daha üstün. Benim kulağıma da ofansif bek büyük takım söz konusu olunca hoş geliyor ama mesela Chelsea'de Branislav Ivanovic var. Koy bu adamı sağ beke sağ kanadı kapatırsın direkt.

Teşekkür ederim renkdaşım Emre'de ise fiziki gelişim bir türlü olmadı. Un şeker var ama helva yok. Olacak gibi de durmuyor.

Valla şöyle diyeyim ofansif bek istiyorsak çoğunun adı üstünde ofansı defansından daha üstün. Benim kulağıma da ofansif bek büyük takım söz konusu olunca hoş geliyor ama mesela Chelsea'de Branislav Ivanovic var. Koy bu adamı sağ beke sağ kanadı kapatırsın direkt.

Emre Çolak'ta direk kafa yok.Yedekliği kabullenmiş , ben her sene kamp döneminde hırslanır şov yaparım diye , sene içinde de yedekten girerim elbet diyor.

Hani bir girim forma yerine . Olmaz

Ne Selçuğu , ne Olcan'ı , ne Sino'yu ne de Bruma'yı keser.

La Liga onun ligi . Açık alanlar boşta umarım gider.

Türkiye'de dediğin gibi iki isim tanıdım biri Hakan Ünsal , diğeri Gökhan Gönül

Çocuk henüz 17 yaşında yahu. Hakan şükür ama olamaz tabikide.

Çok farklı profili. Ümit karan ile kıyaslaya biliriz belki.

3-5 sene sonra değerlendirmekde fayda var

Çocuk henüz 17 yaşında yahu. Hakan şükür ama olamaz tabikide.

Çok farklı profili. Ümit karan ile kıyaslaya biliriz belki.

3-5 sene sonra değerlendirmekde fayda var

Ya ben kendı kanaatımle söylim , gelişecek tip kendini belli eder , aşırı abartılmış sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt