Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babacım ben Hasan Ali ve Telles'i karşılaştırmak futbol cahilliğinin ötesidir yazdım sen cevap verdin. Benim sana bizzat yazdığım birşey yoktu ki senin önceki yazılarını okumam gereksin?

Telles ligin sonlarına doğru düşüşe geçtiği doğrudur, hatta ilk geldiğinde fiziksel açıdan yetersiz dediğimde üstüme atlayanlar olmuştu. Ama bir adamı kamp dönemi geçirmediği, kıtalar arası yolculuk yaparak geldiği ve daha yarım sezon oynadığı bir ligde Hasan Ali'yle karşılaştırmak kadar aşağılamak ne demek? Marcelo'da kendi kalesine gol attı, onun da defansı sorunlu onu da mı karşılaştıralım çakma İsa'yla. Şu karşılaştırmaları yaparken az biraz vicdanlı olun da bizim topçuları itin g.tüne sokmaktan vaz geçin artık.

Geçmiş yazılarımda su yarı sezonda dahi Telles'in ofansif anlamda Gs seviyesinin bile üstünde olabileceğini gösteren emareler gördüm diyebilirim. Ben Telles'in yarım sezonluk defansif performansını sorguluyorum. Hasan Ali bundan kötü olamazdı diyorum. Hep Telles tarafından geliyorlardı rakipler hatırlatırım. Tartışmam Telles'in defansif yönü hepsi bu. Sen defansı çok iyi mi diyorsun diyorum cevap alamıyorum. İyi diyorsan gördüğüme istinaden sana kesinlikle katılmıyorum.

Geçmiş yazılarımda su yarı sezonda dahi Telles'in ofansif anlamda Gs seviyesinin bile üstünde olabileceğini gösteren emareler gördüm diyebilirim. Ben Telles'in yarım sezonluk defansif performansını sorguluyorum. Hasan Ali bundan kötü olamazdı diyorum. Hep Telles tarafından geliyorlardı rakipler hatırlatırım. Tartışmam Telles'in defansif yönü hepsi bu. Sen defansı çok iyi mi diyorsun diyorum cevap alamıyorum. İyi diyorsan gördüğüme istinaden sana kesinlikle katılmıyorum.

selam burakcımısın

Baslik "Kirmizi Koltukta Sercan Eskisarac" diye degistirilse yeridir yani.

@Serbay Buğday

soruyorum değer miydi?

10509723_934569503225849_3221845045654162099_n.jpg

sene geçen sene bu arada..

Evet. Tam intihar ediyordum bana "Hi!" dedi.

Mantık düpe düz gidiyor açıklama yapmam gerekirse : 40 yılda bir günün mübarekliğine yaraşır hareket edemiyorum .

mantik kurmadim ki ,senin onermelerin den sana sorulan soruya kacamak cevap verecegine , adam gibi cevap vermeni bekledim .

adam soru sormus sen baska bi icazet vermisin. sonrada bizde hata yapariz hesabina getirmisin.

simdi ya sorunun cevabini mantikli ver yada cikarimsal sonucana dair iliskili bir vcevap ver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt