Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abHh5vgagm.png

Biz gecen sene kanatlardan verim alamadık diye kaybettik kardes, o yüzden bu sistemle oynayacagımızı sanmıyorum. Ayrıca Olcan'a o kadar para dökmüsken, Bruma'ya bu kadar umut baglayıp yatırım yapmısken yedek oturtacagımızı hic sanmıyorum. Kanatlar akacak bu sene :tiphat:

Muslera

Veysel - Semih - Koray - Telles

Melo

Selçuk - Sneijder

Olcan - Bruma

Burak​

serbaya mı yazıyorsunuz ulan karımızı kızımızı artık gonul rahatlıgıyla internete de sokamıcaz lanet olmasın

Serbayı camda görmesem erkek olduguna ben bile inanırdım güzel numara yapıyor gizlenmek için :D

Tellesin Chealse maclarindaki savunma perfonmanslarini düsündüm, birde Gönülün Arsenal macindaki perfonmansini, Gönülü Cl seviyesinde bek yapan, Tellesi, fbnin sezona 3.tercih sol beki olarak baslayan H.Aliyle karsilastiran bir kisi ya futboldan anlamiyordur yada fblidir. Ortasi yok.

mantik kurmadim ki ,senin onermelerin den sana sorulan soruya kacamak cevap verecegine , adam gibi cevap vermeni bekledim .

adam soru sormus sen baska bi icazet vermisin. sonrada bizde hata yapariz hesabina getirmisin.

simdi ya sorunun cevabini mantikli ver yada cikarimsal sonucana dair iliskili bir vcevap ver.

Ramazan'da bira içmek günah mıdır diye soruldu. Allah'ın her günü mübarek diye cevap verdim. O 40 yılda 1 mevzusu başka bir yorumun altına verilmiş bir cevaptı.

Adam gibi cevap vs ? Cevaplığın adamlık kıstası senin tekelindeymiş gibi komik cümleler uzağımda dursun mümkünse ;)

Hadi yine dediğine istinaden Allah'ın her günü mübarektir ve haram helal herkes tarafından bilinir. Ramazan'da da haram haramdır, Cuma günü de, Kadir Gecesi'de.. Haramın haramlık safı değişmez. Günah derecesi şüphesiz takdir hakkı olan Yaradan'dadır. Yine de bir çok alkole olan müptelalığı ile bilinen insanlar Ramazan'da bunu bırakmaya çalışırlar. Burdan da Ramazan'da bari içme gibi telkinlerden yola çıkılırsa daha günahtır diyebiliriz.

Ekstra bir yorum yapmam gerekirse de Ramazan ayını en iyi değerlendirebilmek demek bu ayı kalan 11 aya yayabilmekten geçer.

Transfer Nöbetinde bu konu konuşulması doğru değil arkadaşlar fakat soruya cevap verme hakkımı kullandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt