Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramazan'da bira içmek günah mıdır diye soruldu. Allah'ın her günü mübarek diye cevap verdim. O 40 yılda 1 mevzusu başka bir yorumun altına verilmiş bir cevaptı.

Adam gibi cevap vs ? Cevaplığın adamlık kıstası senin tekelindeymiş gibi komik cümleler uzağımda dursun mümkünse ;)

Hadi yine dediğine istinaden Allah'ın her günü mübarektir ve haram helal herkes tarafından bilinir. Ramazan'da da haram haramdır, Cuma günü de, Kadir Gecesi'de.. Haramın haramlık safı değişmez. Günah derecesi şüphesiz takdir hakkı olan Yaradan'dadır. Yine de bir çok alkole olan müptelalığı ile bilinen insanlar Ramazan'da bunu bırakmaya çalışırlar. Burdan da Ramazan'da bari içme gibi telkinlerden yola çıkılırsa daha günahtır diyebiliriz.

Ekstra bir yorum yapmam gerekirse de Ramazan ayını en iyi değerlendirebilmek demek bu ayı kalan 11 aya yayabilmekten geçer.

Transfer Nöbetinde bu konu konuşulması doğru değil arkadaşlar fakat soruya cevap verme hakkımı kullandım.

yani dion ki , kafama gore takilirim

Ramazan'da bira içmek günah mıdır diye soruldu. Allah'ın her günü mübarek diye cevap verdim. O 40 yılda 1 mevzusu başka bir yorumun altına verilmiş bir cevaptı.

Adam gibi cevap vs ? Cevaplığın adamlık kıstası senin tekelindeymiş gibi komik cümleler uzağımda dursun mümkünse ;)

Hadi yine dediğine istinaden Allah'ın her günü mübarektir ve haram helal herkes tarafından bilinir. Ramazan'da da haram haramdır, Cuma günü de, Kadir Gecesi'de.. Haramın haramlık safı değişmez. Günah derecesi şüphesiz takdir hakkı olan Yaradan'dadır. Yine de bir çok alkole olan müptelalığı ile bilinen insanlar Ramazan'da bunu bırakmaya çalışırlar. Burdan da Ramazan'da bari içme gibi telkinlerden yola çıkılırsa daha günahtır diyebiliriz.

Ekstra bir yorum yapmam gerekirse de Ramazan ayını en iyi değerlendirebilmek demek bu ayı kalan 11 aya yayabilmekten geçer.

Transfer Nöbetinde bu konu konuşulması doğru değil arkadaşlar fakat soruya cevap verme hakkımı kullandım.

Selam sercan fatih terim hakkında ki düşüncelerin nelerdir

Tellesin Chealse maclarindaki savunma perfonmanslarini düsündüm, birde Gönülün Arsenal macindaki perfonmansini, Gönülü Cl seviyesinde bek yapan, Tellesi, fbnin sezona 3.tercih sol beki olarak baslayan H.Aliyle karsilastiran bir kisi ya futboldan anlamiyordur yada fblidir. Ortasi yok.

Chelsea maçı Galatasaray tarihinin en kötü maçlarından biridir. Keşke o maçı hiç izlemeseydim birden sen bana o maçtan misal veriyorsun, pes! Telles defansif açıdan çok acemi ve yetersizdi geçen sene . Sana göre çok iyise problem yok.

Şu muhabbetin arasında, başta Sercan olmak üzere bazıları inatla futbol konuştu ya. Cidden tebrik ederim.. :D

İddiayı kybttm arkdslr...

yersen

forumun en entellektuel adamı murhan admınımız nerde ulan

Pirlo alındı diyelim Sneijder'in mevkisinde mi oynayacak yoksa geriden oyun mu kuracak ?

Seneye yüksek ihtimal kadro

-------------------------Burak-----------------------

-------Bruma----------------------Olcan---------

--------------------Sneijder---------------------------

-----------Melo--------------Selçuk---------------

--Telles----Semih-----Kora-----------Tarık---

-----------------Nando------------------------------

Olası sneijder satışı senaryo -1

--------------------Selçuk---------------------------

-----------Melo---------------İnler------------------

--Telles----Semih------Stoper--------Tarık---

Olası sneijder satışı senaryo -2

--------------------Selçuk---------------------------

-----------Melo---------------Pirlo------------------

--Telles----Semih------Koray--------Tarık---

Sneijder niye satiliyor?

Kimse 30 yasinda ki sneijdere 20 miylon vermez bir kere... Hatirlatmak isterim Ibrahimovic bile 30 yasinda milan ile 32 Serie A macinda 28 gol ve Champion's League de 8 macta 5 gol atmasina ragmen paraya para demeyen psg ye sadece 20 milyon euroya transfer oldu...

Yine medyanin oyuncuga oluyorsunuz, ben de cevap vererek ben de oyuna girmis oluyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt