Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda yükselemeyen nadir insan murhan önünü kimler kesiyor acaba !

murhan yukselemiyor deil bak şimdi çok ince bişe anlatacam

ank ünide bir hoca vardır alaeddin şenel die bir hoca tam bir entellektüeldir ve bu prof doç gibi unvanlara karşı çıkmasıyla bilinir!! proflugu haketmesine ragmen doc olarak kalmıştır ve unide odasında doc alaeddin deil sadece adı yazar!!

murhanda bu ekolden geldigi için s.mod olarak kalmayı kendi tercih etmiştir

buyuk hoca murhan hoca

Bukadar justin bieber avatarlı dolaşırsa ne yükselir nede gelir. Akılı çocukmuş.

Örnek almamamız gerekir bir hamle...

Hayırlı geceler benden

justin-bieber-barbara-palvin.jpg
selena-gomez-ve-justin-bieber-opustu_02032011105114.jpg
2.jpg

Sneijder niye satiliyor?

Kimse 30 yasinda ki sneijdere 20 miylon vermez bir kere... Hatirlatmak isterim Ibrahimovic bile 30 yasinda milan ile 32 Serie A macinda 28 gol ve Champion's League de 8 macta 5 gol atmasina ragmen paraya para demeyen psg ye sadece 20 milyon euroya transfer oldu...

Yine medyanin oyuncuga oluyorsunuz, ben de cevap vererek ben de oyuna girmis oluyorum :(

İlk kadronun üstünde yüksek ihtimalle yazıo bak. Bende istemem satılmasını ama küçük bir ihtimal var.

Chelsea maçı Galatasaray tarihinin en kötü maçlarından biridir. Keşke o maçı hiç izlemeseydim birden sen bana o maçtan misal veriyorsun, pes! Telles defansif açıdan çok acemi ve yetersizdi geçen sene . Sana göre çok iyise problem yok.

Laflarla oynayip, konuyu degistirme. Tellesin o mactaki defansi, yani senin fbnin 3.tercih bekiyle karsilastirdiğin Tellesin, Gönülün, Cl seviyesinde bek dediğin,Arsenale karsi defansindan daha iyiydi diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt