Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orasını bilmem ba kimki (yabancılarla kıyaslıyorum)

Wes kadar para alsın.

Ba kesinlikle fırsat transferi gibi duruyordu 5bonservis yıllık 2.2 verirler falan diyordum

Adama 7bonservis maç başı olmadan 3.4 falan para

Hadi sneijderide geçtim yeni gelen diegoyla kıyaslayalım yine hata.

Hele Beşiktaş gibi fakir takımın hata lüksü yoktu biz ve fener gibi ama hayırsız olsun

tapa

Beşiktaş gibi ufak bir takıma gidiyorsan sebebi olmalı

Taptap

adam wesley kadar almıyor ki zaten wesley 4.5 alıyor bizden yıllık , imza parası her sezon başında ödeniyor 3 taksit şeklinde banın bonusları sayıp bunu saymamana anlam veremedim

2.5 + 700 den maçbaşları hariç 3.2 alacak ba

he adam sakat bu kadar para riske edilir mi dersin anlarım da kalitesine göre ideal bir anlaşma bence

diego demişsin diegonun imza parasını zengin fbliler ödemese haklı olabilirdin

Çeptalk

Biz Sneijder'e imza parası mı veriyoruz? Bonservis verilip alındı adam. Kaçırdım galiba ben bu imza parası olayını.

Biri bana neden Sinan Bolat anlatabilir mi?

şöyle anlatayım: kurtardığı değil, bir tarihte son dakika da attığı gol ile kendisinden haberdar olduk. o golü keşke atmasaydı da gözlerden ırak kalsaydı. ona para vereceğime bizim genç kalecilerin üzerinde dururum daha iyi... ben mesela alperen'den ümitliyim...

Biz Sneijder'e imza parası mı veriyoruz? Bonservis verilip alındı adam. Kaçırdım galiba ben bu imza parası olayını.

kap bildiriminde yazıyor 2013-2014ten 2015-2016 sonuna kadar 3.2 maaş , 3 sezonda eşit ödenecek şekilde 3.9 imza parası , her sezon 25 bin maçbaşı ama maçbaşılar toplamı 500 bin euroyu geçmeyecek

şeklinde bir kontratı var yani 20 maç oynarsa her sezon 5 milyon alıyor

helali hoş olsun o ayrı

Çeptalk

Imza parasi 1.3 euro her yil icin

toplamda 3.900.000 euro, 3 yil esit olarak paylasilacak

2012-2013 yari sezon icin 2m euro + 25 000 euro mac basi aldi

simdi ise 3.200.000 euro + 25 000 euro aliyor mac basi icin

kap bildiriminde yazıyor 2013-2014ten 2015-2016 sonuna kadar 3.2 maaş , 3 sezonda eşit ödenecek şekilde 3.9 imza parası , her sezon 25 bin maçbaşı ama maçbaşılar toplamı 500 bin euroyu geçmeyecek

şeklinde bir kontratı var yani 20 maç oynarsa her sezon 5 milyon alıyor

helali hoş olsun o ayrı

Çeptalk

İlginç olmuş o zaman ama dediğin gibi helali hoş olsun. Bizim yönetimin bi açığıda bu. Bol keseden imza paraları,durmadan gereksiz zamlar :)

Formalar güzel. Sponsor olunca daha güzel olacak. Transferler güzel. Takım güzel. Biraz olumlu düşünün yahu.

Beşiktaş Feyenoord ile eşleşti. Kadroyu korumuş olsa ezer geçerdi Beşiktaş'ı. Bakalım ne olacak.

GS-Shirts.jpg

2nci forma güzel

az mesajınla takımı eleştiriyorsan bu muameleye katlanacaksın bunu bir tür geleneksel foruma hoşgeldin giriş sınavı gibi kabul et... aş bunları... :)

forma eleştirine gelecek olursak iki genel marka vardır dünyada... adidas ve nike... bu adamlar benim formalarımı giyeceksin diye boşuna para vermiyor... her takıma ayrı forma tasarlamıyorlar... bizim formanın aynısını dünya üzerinde 20 üst düzey takımda daha görebilirsin... adidas da aynı şekilde... onun için aman bize niye atarlı tutarlı yanarlı dönerli forma yapılmıyor triplerine girmeye gerek yok... nike bunu giyeceksin diyor giyeceksin çünkü onun için malzemeni sağlıyor satıştan kar veriyor ve üzerine para veriyor...

seviye kısmına girmicem sonra çıkamayız işin içinden... :) ama tavsiyem bir forumdaysan insanların yazdıklarını esprili bir gözle okuman... sen de böylece eğlenebilirsin :)

beyler su ic saha formasi ne zaman gsstore magazalara gelir?

forma seçimi nike ın dayattığı bişey değil kumaş kalitesi ve belirli bir kalıbı vardır ve onu dayatabilir formanın tarzını, rengini, tasarımını kendin seçersin şu beyaz formadan hangi takımda gördün bildiğin yakalı atlet kollara ve yakaya şerit koymuşlar antrenman formaları bile bundan kat kat iyi 3 sene öncesinin beyaz forması bile bundan çok daha güzel beğeniyorsanız özgün bi forma olmuş diyorsanız o sizin zevkiniz ayrıca insanları başka takım taraftarlığı ile suçlamanın espri ile uzaktan yakında ilgisi yok bu herkesin hassasiyet gösterdiği bir konu esprilik bi malzeme değil

Şimdi de Formanin onunde sponsor ismi olunca resimdeki beyaz forma guzel gözüktü gözüme. Canlı olarak gormeden iyi kotu demiyeyim resim ile cok farkli oluyorlar.

★★★》☆

az mesajınla takımı eleştiriyorsan bu muameleye katlanacaksın bunu bir tür geleneksel foruma hoşgeldin giriş sınavı gibi kabul et... aş bunları... :)

forma eleştirine gelecek olursak iki genel marka vardır dünyada... adidas ve nike... bu adamlar benim formalarımı giyeceksin diye boşuna para vermiyor... her takıma ayrı forma tasarlamıyorlar... bizim formanın aynısını dünya üzerinde 20 üst düzey takımda daha görebilirsin... adidas da aynı şekilde... onun için aman bize niye atarlı tutarlı yanarlı dönerli forma yapılmıyor triplerine girmeye gerek yok... nike bunu giyeceksin diyor giyeceksin çünkü onun için malzemeni sağlıyor satıştan kar veriyor ve üzerine para veriyor...

seviye kısmına girmicem sonra çıkamayız işin içinden... :) ama tavsiyem bir forumdaysan insanların yazdıklarını esprili bir gözle okuman... sen de böylece eğlenebilirsin :)

forma seçimi nike ın dayattığı bişey değil kumaş kalitesi ve belirli bir kalıbı vardır ve onu dayatabilir formanın tarzını, rengini, tasarımını kendin seçersin şu beyaz formadan hangi takımda gördün bildiğin yakalı atlet kollara ve yakaya şerit koymuşlar antrenman formaları bile bundan kat kat iyi 3 sene öncesinin beyaz forması bile bundan çok daha güzel beğeniyorsanız özgün bi forma olmuş diyorsanız o sizin zevkiniz ayrıca insanları başka takım taraftarlığı ile suçlamanın espri ile uzaktan yakında ilgisi yok bu herkesin hassasiyet gösterdiği bir konu esprilik bi malzeme değil

Demba Ba'nın transferine ilişkin olarak oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre Oyuncuya;

-2014-2015 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücreti,

-2015-2016 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücreti,

-2016-2017 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücreti,

-2017-2018 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.

Ayrıca oyuncuya her sezon için, sezonun ilk yarısında en az 6 maçta ilk 11'de yer alırsa 350.000 Avro, sezonun ikinci yarısında en az 6 maçta ilk 11'de yer alırsa 350.000 Avro ödenecektir.

Çok fazla değil mi yahu ? Demba Ba hak etmiyor diye değil Bjk bu paraları nasıl ödeyecek ?

Şimdi bizimle mukayese eden çıkar hiç boşuna heveslenmesin bizim Stad para bastığı gibi 3 senedir CL oynuyoruz Sponsorlarımız da gayet iyi.

Bu Fiko takımı beter edecek...

Demba Ba'nın transferine ilişkin olarak oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre Oyuncuya;

-2014-2015 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücreti,

-2015-2016 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücreti,

-2016-2017 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücreti,

-2017-2018 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.

Ayrıca oyuncuya her sezon için, sezonun ilk yarısında en az 6 maçta ilk 11'de yer alırsa 350.000 Avro, sezonun ikinci yarısında en az 6 maçta ilk 11'de yer alırsa 350.000 Avro ödenecektir.

Çok fazla değil mi yahu ? Demba Ba hak etmiyor diye değil Bjk bu paraları nasıl ödeyecek ?

Şimdi bizimle mukayese eden çıkar hiç boşuna heveslenmesin bizim Stad para bastığı gibi 3 senedir CL oynuyoruz Sponsorlarımız da gayet iyi.

Bu Fiko takımı beter edecek...

oha bu ne lan. adam Wesley kadar para alacak neredeyse. Demekki biraz az sakatlansa 5 milyon yüro verecekler yıllığına :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt