Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim başkan bu diego ve dembaba transferlerinin altında kalmaz. mutlaka 1 yıldız transferi yapacaktır. bekleyelim

bizim başkan bu diego ve dembaba transferlerinin altında kalmaz. mutlaka 1 yıldız transferi yapacaktır. bekleyelim

Ben hiç sanmıyorum zira Uefa'ya FFP için söz verdik ve hem geçen yaz hem de devre arası ciddi para harcadık...

Üstelik oynatacağımız 5 yabancı da var Nando-Melo-Sneijder-Bruma-Telles...Kimi alabiliriz ki yıldız olarak ?

Kiralik oldugu iyi olmus satin alma opsiyonuda vardir kesin . Begenmeyip gonderecez nasil olsa (sinan bolat)

yönetim çok fazla dile getirmiyor ama bu sene dolardan dolayı 20-30m euro zararımız var. Hayrovic ten boşa giden 6-7m euro zarar artı bu dönem telles hariç yaptığımız tüm transferler zarar ettirdi. Oyuncu sayımız çok fazla, azaltılması gerekiyor onlara tazminat verilerek göndermek zorunda kalabiliriz. Bu sene sıkınıtılı, ama olmaz diye birşeyde yok.

Ben hiç sanmıyorum zira Uefa'ya FFP için söz verdik ve hem geçen yaz hem de devre arası ciddi para harcadık...

Üstelik oynatacağımız 5 yabancı da var Nando-Melo-Sneijder-Bruma-Telles...Kimi alabiliriz ki yıldız olarak ?

muslera-melo-sneijder tamam. telles veya brumadan biri kesik yer. Bruma dan beklenti çok büyük ama sakatlıktan yeni çıkmış birine bu kadar bel bağlanmamalı. eğer sol forvet alırsak brumada zaman zaman onun yedeği olarak sonradan oyuna girebilir.

muslera-melo-sneijder tamam. telles veya brumadan biri kesik yer. Bruma dan beklenti çok büyük ama sakatlıktan yeni çıkmış birine bu kadar bel bağlanmamalı. eğer sol forvet alırsak brumada zaman zaman onun yedeği olarak sonradan oyuna girebilir.

yıldız fian gelmez beklemeyin.

anca sneijderi satarsak.

Muhasebecilik değilde birkaç arkadaşı Aydınlatmam lazım ayrıca ba'yı sakatlığını vs bilmemde bir seyirci olarak severim bunu belirteyim..

Oynadı Veya Oynamadı Buyrun Ufak Kıyaslama . (şimdi kendimi antuculara benzettimde burda bişeyler atmayın diyenler var onlara ithafen )

Wes->7.5M € Bonservis

Ba->6 M € Bonservis Bu arada euro ozamanlar ucuzdu beyler :happy:

"FC Internazionale Milano S.p.A. (Inter)profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'le

2012-2013 sezonu 2. yarısından başlamak üzere 3.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Inter) 7.500.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, 2012-2013 2.yarı sezonu için

2.000.000 EUR sabit transfer ücreti, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 sezonlarının herbirinde ise 3.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000

EUR maç başı ücreti (herbir sezon için ödenecek maç başı ücretinin toplam tutarı 500.000 EUR'dan fazla olmamak şartıyla) ödenecektir. Ayrıca

futbolcuya ödenecek 3.900.000 EUR tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecektir."

.İmza Parası ve Maç Başılarıda topluyorum 50 maçta oynadı sayıyorum ve Ne varsa topluyorum .

(2 Sezonluk yarım dönem falan karısmasın )

2014-2015 , 2015-2016 3.200milyon + Hah 2 sezonda toplam 100 maç oynasaydı 2.5milyondu ama max 500bin yazmışız yani 1 milyon daha aldı

Sneijder : 2 Sezonda 7.400 milyon € alıyor+4milyonda imza parası(tabi bu ömürlük para ama yazalım)

-------------------------------------------------------------------

Demba Ba'nın transferine ilişkin olarak oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Oyuncuya;

-2014-2015 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,

-2015-2016 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,

-2016-2017 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,

-2017-2018 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Ayrıca oyuncuya her sezon için, sezonun ilk yarısında en az 6 maçta ilk 11'de yer alırsa 350.000 Avro, sezonun ikinci yarısında en az 6 maçta ilk 11'de yer alırsa 350.000 Avro ödenecektir.

Hah şimdi o 2 sezon toplam 100maçta ba'nın oynadığını varsayıyoruz.

5milyon garanti+1milyon € maçbaşı+700 bin € Bonus .

-----------------------------------------

Ne Yaptı 6.700 milyon € Yaptı.

Wes ne yaptı 7.400milyon + 4 imza parası .

Aralarındaki Kalite farkı , İşine Sadıklık(ba'da sadık ama wes kadar uysal işine odaklanmış futbolcu azdır)

Aldığı kupalar Aldığı ödüller , bulunduğu mevkide dünya klasmanındaki Sırası .

Ve Ezik Beşiktaşla Sürekli Allaha şükür Geliri Bulunan Kulubumuz ...

Kıyasladığımız Zaman Benim en baştan amacım ba'yı kötülemek değildi .

Ama ben bi düşündüm Kesin bunlar ucuza kapattı chelsea işini halletti , ba müslüman ülkesine gelir dedim

2.2 yıllık alır 15bin euro mac bası alır , 5 de bonservisdir dedim Yalan yok .

Ama Bjk Beter olsun umarım her transferleri böyle olur ..

Böyle bi muhasebe yazısıda ilk defa yapıyorum ama yanlış anlaşılmak istemezdim açıklama mahiyetinde olsun .

Telles kesik yiyemez yahu kimi oynatabiliriz orada ? Olmaz o.

Bruma kesik yiyebilir doğru zaten yavaş yavaş oynatmaya başlayacakmış teknik ekip ama ben de Bruma'yı kesecek yıldız adayı istemiyorum Bruma'nın oynaması şart artık...

sinan B kesin geldiyse

chedjou yerine stoper

+3 için santrafor

ve tarık alıp kapatalım transferi

Çeptalk

Bu Kargaları anlamış değilim. Geçen sezon iyi transfer yaptılar. Yeni yapılanmaya gıderken yıne bokunu çıkarıp takımın ağzına sıçmış durumdalar. Simao Quaresma olaylarından hiçmi akıllanmadı bunlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt