Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Yasin Oztekini alacakmisizz Engin Baytar+Para teklifi edecek misiz nasil oyuncu yasin oztekin bilen birisi anlatsin.

En azından musleraya birşey olursa gidince güveneceğimiz kalecimiz olacak.

şimdi benim anlamadığım yeni forma tanıtımını gördüş az önce sneijder de vardı sneijder istanbula geldimi yoksa bu çekimler daha önce mi yapıldı belkide çok saçma alay konsuu olucak bir yazı ama vallahi bilmiyorum nasıl oluyor bu işler ?

Sinan Bolat , Muslera'nın alternatifi olacak o yüzden ben şahsen başarılı buluyorum bu transferi.

Sonuçta , Türkiye Kupası'nda görev yapacak , Muslera'nın sakatlık durumlarında ve ceza durumlarında görev yapacak , STSL'de nadir de olsa rotasyon amaçlı görev yapacak , bu yüzden Sinan bu yükleyeceğimiz misyon için yeterli bir kaleci ve bu nedenlerden dolayıda başarılı ve iyi bir transfer.

Sıra diğer yerlilerde ...

şimdi benim anlamadığım yeni forma tanıtımını gördüş az önce sneijder de vardı sneijder istanbula geldimi yoksa bu çekimler daha önce mi yapıldı belkide çok saçma alay konsuu olucak bir yazı ama vallahi bilmiyorum nasıl oluyor bu işler ?

bunu ben de düşündüm ama bulamadım

ps olacağını düşünmüyorum ben

Beyler Yasin Oztekini alacakmisizz Engin Baytar+Para teklifi edecek misiz nasil oyuncu yasin oztekin bilen birisi anlatsin.

Valla Gençlerbirliğinde iken sağ açıkta çok güzel oynuyordu o sene sonunda Fenerbahçe ve Trabzonspor talip oldu Fenerin almasını istememiştim sonra Trabzon aldı fakat bir türlü istediği verimi alamadı sonra Erciyesspor'a gitti sapık sapık rakamlar telafuz ediliyor 27 yaşında bir türlü parlayamamış bir oyuncuya o para çok fazla Engin Sercan filan 2 oyuncu verelim veriyolarsa versinler vermiyorlarsa vermesinler cebimizden bu transfer için para çıkarsa çok gereksiz bir transfer politikası olur heleki kadroyu boşaltamıyorken.

Bs1H1KsIMAA_2uX.jpg

davayı kazanırsak hajro yerine ronaldoyu alalım hajro ödesin

ölene kadar mokoko yapar

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt