Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Dany i milli takimda oynasin diye Türk yapmayacaz. Bizde yabanci kontenjani harcamasin diye yapacaz. Yani Dany nin Türk vatandasligi olursa bizde Türk olarak oynar. Milli takima giremez tabi, çünkü kendi ülkesinde milli zaten. Ama bu bizi ilgilendirmez.

Boyle bir sey yok iste, futbolcular bundan faydalanamiyor, vatandaslik hakki cikartilmaz milli olan 5 yıllık bir sporcuya. Bence de alakasiz, bana kalirda Ispanya gibi 2 senede filan bu hakki alsinlar hatta ancak bizde böyle islemiyor bu kural. Holosko sundan Alex ine kim alabildi bu gune kadar da, bugun cikip Dany alsin.

Biz Dany i milli takimda oynasin diye Türk yapmayacaz. Bizde yabanci kontenjani harcamasin diye yapacaz. Yani Dany nin Türk vatandasligi olursa bizde Türk olarak oynar. Milli takima giremez tabi, çünkü kendi ülkesinde milli zaten. Ama bu bizi ilgilendirmez.

Sanırım o fırsattan bi tek daha önce milli takımda oynamayan oyuncular yararlanabiliyor.. Mesela Telles gibi

Sent from my iPad using Tapatalk

Çok kaliteli bir santrafor almalıyız.Rakibimiz Kuyt,Sow,Emenike,Webo gibi forvetlere sahip.Bizde ise Burak ve Umut var bu oyuncularda kaliteli olmalarına karşın istikrarsızlar.Bize her vurduğunu sokacak ümit karan gibi net santrafor lazım... Bu sene hataya aha vaha tahammül yok!! 4.yıldızı biz takmalıyız!!

Ümit Karan biz de 156 maçta 64 gol 24 asist yapmış.

Burak Yılmaz ise 83 maçta 50 gol 18 asist yapmış.

Vurduğunu gol yapan adamla arasında bir fark yok. Hatta maç sayılarına bakarsak burak daha golcü.

Sunu arastirmadan bilmeden yaziyorsunuz inanamiyorum ya.

Kim var 5 senede turk pasaportu alabilen bir yabanci, milli takiminda oynayanlar arasinda? Dany 3 sene daha kiralansa yine de Türk olarak donemez bu takima.

Bir yabancinin milli takiminda oynamasi ile, hatta onu gectim; futbol'un, Turkiye Cumhuriyeti vatandasligi ile ne alakasinin oldugunu da aciklarsan bilgi sahibi olmus olurum.

Zira bundan 7-8 sene once calisma haklari ile Turkiye'ye gelenler, 5 sene sonunda vatandasliga hak kazaniyordu. Bu degismediyse Dany tabiki de Turk vatandasi olabilir.

Vurduğunu gol yapan adamla arasında bir fark yok. Hatta maç sayılarına bakarsak burak daha golcü.

Tek kulvarda gitmiyoruz tek Burak yetmiyor.Burak tabi ki kaliteli bir oyuncu bazen 5-6 hafta gol atamıyor bu devrede Burak'tan görevi alıp gol üretecek kriz anında pansuman görevi görecek net bir santrafora ihtiyaç var.

Boyle bir sey yok iste, futbolcular bundan faydalanamiyor, vatandaslik hakki cikartilmaz milli olan 5 yıllık bir sporcuya. Bence de alakasiz, bana kalirda Ispanya gibi 2 senede filan bu hakki alsinlar hatta ancak bizde böyle islemiyor bu kural. Holosko sundan Alex ine kim alabildi bu gune kadar da, bugun cikip Dany alsin.

Sanırım o fırsattan bi tek daha önce milli takımda oynamayan oyuncular yararlanabiliyor.. Mesela Telles gibi

Nasil yani? Anayasaya futbolcular bundan faydalanamaz diyemi eklemisler? Belirli bir meslek için kisitlama görmedim ben. Eger birisinin Türk vatandasligi varsa yerli statüsünde oynar. Milli takim meselesi farkli. Devlet Dany'e vatandaslik vermeyebilir belki, futbolculara vermiyordur. Ama vatandaslik alirsa tüpçü "ben bunu yabanci sayarim" diyemez.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5To3QamrI3c[/media]

Böylesi lazım bize .. Özledik be Süper Mario

Burak sabri gibi bir konuda.

Ismi çıkmış sekize inmez bidaha yediye.

Hakan şükürüde beğenmeyen ve hata torinolu şaban diyen okadar çok Galatasaraylı vardıki.

Tek kulvarda gitmiyoruz tek Burak yetmiyor.Burak tabi ki kaliteli bir oyuncu bazen 5-6 hafta gol atamıyor bu devrede Burak'tan görevi alıp gol üretecek kriz anında pansuman görevi görecek net bir santrafora ihtiyaç var.

Yedek için alabileceğin en iyi yerli mevlüt ama o da o kadar golcü değil. Hadi yabancı alalım desek iyi ve yedek kalmayı kabullenecek yabancı bulamayız. Zaten almeida'nın düşünülmesinin de nedeni bu sanırım.

Burak sabri gibi bir konuda.

Ismi çıkmış sekize inmez bidaha yediye.

Hakan şükürüde beğenmeyen ve hata torinolu şaban diyen okadar çok Galatasaraylı vardıki.

Millet sarbi konusunda haklı hacı. :asd: hakan konusunda ise inatla 6500 yaşına gelmiş, gol kaçırma rekoruna giderken inatla oynamak istemesinden kaynaklanıyordu tepkiler. Burak'ta ise ilk geldiğinde kimse ısınamamıştı çocuğa, yani ağzıyla gol atsa yine yaranamaz. Kendisine karşı bir ön yargı var..

Yedek için alabileceğin en iyi yerli mevlüt ama o da o kadar golcü değil. Hadi yabancı alalım desek iyi ve yedek kalmayı kabullenecek yabancı bulamayız. Zaten almeida'nın düşünülmesinin de nedeni bu sanırım.

Uefa yı aldığımız sene ileri uç Hakan Şükür, Arif v Marcio idi, Rm De santrofor Benzema,Barca da tam bir santrofor yoktu Suarezi aldılar yani önemli olan takım olmak yoksa geçen yıl forvetimizde Drogba vardı hatırlatayım ama bir kişi alacagız tabi

Telles'i kenara oturtup,İshak'ı alıp veya Hakan Balta'yı sol bekte değerlendirip ligde Forvet mevkiği için yer açabiliriz.Keza Muslera'yı oturtup Sinan'ı alırsak gene yer açılabilir.Sorun bu olsun.Şu forvet hattıyla sezona başlamak intahar bence.Yabancı bir forvet şart.Keşke Demba ba'yı alsaydık.Almeida'dan daha kaliteli bir oyuncu Almeida kadar rezalet ve kazma bir santrafor görmedim ben.Almeida gelirse Burak rahatlar daha az küfür yer..

Burak yeterli veya yetersiz o ayri ama bu o kadar mantiksiz ki, yani ne alaka?

Diyelim Burak formsuzluk yasadi, 4-5 hafta gol atamadi. Ne olacak yani diger golcu hemen "Burak'in formu dustuyse ben formda olayim" deyip gol atmaya mi baslayacak? Burak atamadi diye baskasinin gol atmasi ne alaka?

Burak 3-4 hafta gol atamazsa yedege koyup yerine bu futbolcuyu mu oynatacagiz? Yedekte kalan golcu gol kisirligini yedekte bekleyerek mi cozecek?

Yok ikisi birlikte oynayacaklar diyorsan o zaman biz hep cift santrforla mi oynayacagiz? Dunyada yoktur donem donem bir kac hafta gol atamayan santrfor, o zaman her takimin cift santrfor mu oynamasi lazim, biri atmazsa digeri gorevi devralir atar diye?

Burak yeterli veya yetersiz o ayri ama bu o kadar mantiksiz ki, yani ne alaka?

Diyelim Burak formsuzluk yasadi, 4-5 hafta gol atamadi. Ne olacak yani diger golcu hemen "Burak'in formu dustuyse ben formda olayim" deyip gol atmaya mi baslayacak? Burak atamadi diye baskasinin gol atmasi ne alaka?

Burak 3-4 hafta gol atamazsa yedege koyup yerine bu futbolcuyu mu oynatacagiz? Yedekte kalan golcu gol kisirligini yedekte bekleyerek mi cozecek?

Yok ikisi birlikte oynayacaklar diyorsan o zaman biz hep cift santrforla mi oynayacagiz? Dunyada yoktur donem donem bir kac hafta gol atamayan santrfor, o zaman her takimin cift santrfor mu oynamasi lazim, biri atmazsa digeri gorevi devralir atar diye?

Kendi klasında bir santafor olursa hem bu düşüşü yaşamama ihtimali artar rekabetten dolayı formayı kaptırma korkusundan dolayı hemde formsuz bir anı olursa forma şansı bulacak santrafor kendini kanıtlamak için iyi performans gösterebilir.Her türlü şarttır.Büyük takım 2 tane santraforla sezona başlamaz!! Kupa var Lig var Şampiyonlar ligi var... Allah korusun Burak ve Umut 6 ay sahalardan uzak kaldı Berkle mi çıkacağız maçlara yapma Allah aşkına... Burak neysede birde Umut'tan bahsediyoruz.Bu zamana kadar ne yapmışta şimdi yapacak ? dımdızlak kalırız maazallah...

Millet sarbi konusunda haklı hacı. :asd: hakan konusunda ise inatla 6500 yaşına gelmiş, gol kaçırma rekoruna giderken inatla oynamak istemesinden kaynaklanıyordu tepkiler. Burak'ta ise ilk geldiğinde kimse ısınamamıştı çocuğa, yani ağzıyla gol atsa yine yaranamaz. Kendisine karşı bir ön yargı var..

Hakan şüküre dsha yaşı fazla değilken bile sövenler vardı ama.

Sabri gectiğimiz sezon bir çok macda iyidi. Ama yine gitsin diyenler vardı.

Burakı bende vay vay çok beğenmiyorum ama gol yükünü ciddi çekilde taşıya bilen YERLI bir striker.

Daha iyiler hem yabancı hemde çok pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt