Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazıları neyin peşinde anlamadım ki.

Biri der fener beşiktaşta first class forvetler var.

Yok töreyi neden almadık.

Öbürü gider yönetimi koruyan tayfa gibisinden laflar eder kendisi her fırsatta bi konu bulsam da yönetime laf soksam derdinde. Daha olumlu mesajını görmedim.

Diğerleri gitmiş s.çmalı videolar izleyip şaşırır.

Ne cins adamlarsınız lan. :D

Kamp bitiminde dany-ched-onti-eboue olmayacak.

muslera-melo-telles-sneijder-bruma-amrabat+2 yabancı alınacak işte(belki dany düşük ücreti ve hızı sayesinde kalır ama kalmasın lan :D)

Yabancının kalitesine göre telles-bruma ikisinden biri yedeğe çekilecek ki büyük iht bu telles olacak.

Olcanı almışız kanatlar akıyor. Ortada sneijder olacak. Arkasında melo selçuk kadro aşağı yukarı belliyken hala ahh vahh edip duruyorsunuz. Tek sağbek belli değil onda da 2 alternatifimiz var.

Yıllık 3 milyon verdiğimiz hamit diye bi adam var bu sene büyük ihtimal oynayacaktır ki bi zahmet oynasın hamit oynarken defansif anlamda güçleniyoruz. Ha ofans yok o ayrı. Eğer defansı hamitle kilitlersek olcan yada bruma ile ofansı hallederiz sağbek sorun olmaktan çıkar. Bence siz solbek ne yapacağız diye düşünün.

Elimizdeki tek adam yabancı ve sınır var. Balta demeyin vururum.

ntvspor'a göre tarık için 3.5 istemiş eskişehir biz 2m + engini vermişiz reddedilmiş ve transferinden vazgeçmişiz

ntvspor'a göre tarık için 3.5 istemiş eskişehir biz 2m + engini vermişiz reddedilmiş ve transferinden vazgeçmişiz

1,5mil icin vazgecilir ise feci komik olur

Oyunculara mantik dışı yıllık maaş verince ama birsey yok..

Bonservise gelince 1,5 batıyor ama

* LG G2 Tapatalk *

Sag bek transferi ile ilgili Prandelli ye guvenmeli. Mutlaka alternatifleri deniyordur idmanda.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

sinan bolat 1 milyon euro alacakmış :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

ulen yedek kaleci iyi tamam gelsin dedikte 1m euro nedir ? kayseriden max 300 bin euro almıştır bu sözleşmeyi yapanlardan ciddi ciddi kuşku duymaya başladım komisyon yiyenmi var kulüpte ne iş lan bu ?

sinan bolat 1 milyon euro alacakmış :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

ulen yedek kaleci iyi tamam gelsin dedikte 1m euro nedir ? kayseriden max 300 bin euro almıştır bu sözleşmeyi yapanlardan ciddi ciddi kuşku duymaya başladım komisyon yiyenmi var kulüpte ne iş lan bu ?

Kiralik alinan bir oyuncunun eski takimindaki sözlesmedeki maasi ne kadarsa onu ödersin.

Burak-Umut'la sezon bitmez arkadaş...

başlamazki bitsin doumbia şart oğlu şart ya da lukakuyu yine kiralayacakmış chelsea bizde umut burak sonrası drogbanın 5 yıl öncesi etkisini yapar birde opsiyon koydukmu 15m felan tadından yenmezdi bizim futbol fakiri yönetim lukaku diye bir futbolcunun yaşadığından haberi yoktur

Mantik disi maaslar derken? Turkiyede ücretler genel düzeyi cok yüksek. Sadece bize özel bir durum degil. Takim ici dengeler düsünülerek, bazi oyuncularin maaslarinda iyilestirme yapildi.Dünyanin her takiminda bu yapiliyor. Turkiyede yabanci siniri nedeniyle maaslar zaten cok yüksek.

İnterde 1.kaleci, 1.75 milyon euro alirken, 2.kaleci 700 bin euro, 3.kaleci 500 bin euro aliyor. Biz buna takim ici dengeler diyoruz.

Lugano fbde oynarken, belki hatirlarsiniz, her yaz Lazioya transfer olmak istiyordu. Laziodan 2 milyon euro isterken fbden 3.5, 4 milyon euro istiyordu. Lazio Luganoya 2 milyon euro vermedi.

başlamazki bitsin doumbia şart oğlu şart ya da lukakuyu yine kiralayacakmış chelsea bizde umut burak sonrası drogbanın 5 yıl öncesi etkisini yapar birde opsiyon koydukmu 15m felan tadından yenmezdi bizim futbol fakiri yönetim lukaku diye bir futbolcunun yaşadığından haberi yoktur

Kesinlikle bir forvet kiralanmalı. Bizim kasa tam takır kuru bakır. 8 milyonluk bütçemiz kaldı.. Hala ıvır zıvır peşindeyiz. Kanat+Forvet şart oğlu şart. Burada sağ bek, sol bek muhabbeti yapıyoruz. Bizim sorunumuz pozisyon üretme ve gol bulma. Umut normal bir forvette olması gereken hiçbir özelliğe sahip değil.. Bu arada yetersiz Sabri, Tarık-Şener-Koray Altunay'dan çok daha iyi.

Kesinlikle bir forvet kiralanmalı. Bizim kasa tam takır kuru bakır. 8 milyonluk bütçemiz kaldı.. Hala ıvır zıvır peşindeyiz. Kanat+Forvet şart oğlu şart. Burada sağ bek, sol bek muhabbeti yapıyoruz. Bizim sorunumuz pozisyon üretme ve gol bulma. Umut normal bir forvette olması gereken hiçbir özelliğe sahip değil.. Bu arada yetersiz Sabri, Tarık-Şener-Koray Altunay'dan çok daha iyi.

umut yarış atından farksız pres pres başka bir özelliği yok hala takımda olması ayrı bir skandal sabri konusuna ise hiç katılmıyorum sende katılmadığım tek olay sabri 12 yıldır ne pas ne orta yapmasını öğrendi 1.2m dolar para alıyor geçen sene leş takımda 1 2 dripling yaptı diye leş takımlara karşı fikrim değişmez murat bırak sabri sevdasını :asd:

şu rakiplerin first class forvetleri var bizim yok muhabbeti nerden çıktı, kim uydurdu anlamak mümkün değil. şöyle küçük bir araştırma yaptım ve elde ettiğim verileri paylaşayım sizlerle.

öncelikle geçen sezonun istatistiklerini vereyim. ki burak geçen sezon pek formunda değildi. ona rağmen rakamlar ne diyor?

burak 94 şut çekmiş, 16'si gol olmuş. ortalama 5.875

emenike 70 şut çekmiş, 12'si gol olmuş, ortalama 5.83

sow 95 şut çekmiş, 15'i gol olmuş, ortalama 6.33

burdan da görüldüğü gibi burak geçen sene kötü bir sezon geçirmesine rağmen istatistiksel olarak dünyaları kaçırmamış.

bir de 12/13 sezonuna bakalım

burak 109 şut çekmiş, 24'ü gol olmuş 4.5

sow 97 şut çekmiş, 15'i gol olmuş 6.46

burada da görüldüğü gibi burak ilk sezonda çok iyi bir istatistik yakalamış. sow'un istatistikleri ise hemen hemen birbirinin aynısı. geçtiğimiz sezon ise burak her ne kadar kötü bir sezon geçirmiş olsa da gene de first class sow'dan iyi istatistik yapmış.

bir de istatistikleri çıkartırken şu habere denk geldim, mart ayının fener haberi.

8 maç, 137 şut, 11 gol - Hürriyet Futbol

bir tane daha mart ayının haberini buldum, bu da avrupa'daki en çok gol kaçıranlar. hani burada da çok istenen torres ve dzeko da listede. hatta şut/gol oranları 9,25 ve 9.57. torres de golcü sıkıntısı yaşayan chelsea'nin 1. forveti. beşiktaş'ın aldığı demba ba var bir de o da 4. forveti işte.

En Fazla Gol Kaçıran Futbolcular - primefutbol.com

sonuç olarak burak zannettiğiniz kadar kötü bir oyuncu değil. tamam tekniği falan pek iyi değil ama bu adamın görevi gol atmak ve bunu bir şekilde gerçekleştiriyor. geçen sene burak'tan farklı şeyler beklendiğinden dolayı(kanatta oynaması) hem istatistiksel hem de performans açısından düşüklük yaşadı. bu sezon tek forvet, arkasında sneijder, kanatlarda bruma ve olcan ile beslenen burak takır takır golleri yazacaktır.

şu rakiplerin first class forvetleri var bizim yok muhabbeti nerden çıktı, kim uydurdu anlamak mümkün değil. şöyle küçük bir araştırma yaptım ve elde ettiğim verileri paylaşayım sizlerle.

öncelikle geçen sezonun istatistiklerini vereyim. ki burak geçen sezon pek formunda değildi. ona rağmen rakamlar ne diyor?

burak 94 şut çekmiş, 16'si gol olmuş. ortalama 5.875

emenike 70 şut çekmiş, 12'si gol olmuş, ortalama 5.83

sow 95 şut çekmiş, 15'i gol olmuş, ortalama 6.33

burdan da görüldüğü gibi burak geçen sene kötü bir sezon geçirmesine rağmen istatistiksel olarak dünyaları kaçırmamış.

bir de 12/13 sezonuna bakalım

burak 109 şut çekmiş, 24'ü gol olmuş 4.5

sow 97 şut çekmiş, 15'i gol olmuş 6.46

burada da görüldüğü gibi burak ilk sezonda çok iyi bir istatistik yakalamış. sow'un istatistikleri ise hemen hemen birbirinin aynısı. geçtiğimiz sezon ise burak her ne kadar kötü bir sezon geçirmiş olsa da gene de first class sow'dan iyi istatistik yapmış.

bir de istatistikleri çıkartırken şu habere denk geldim, mart ayının fener haberi.

8 maç, 137 şut, 11 gol - Hürriyet Futbol

bir tane daha mart ayının haberini buldum, bu da avrupa'daki en çok gol kaçıranlar. hani burada da çok istenen torres ve dzeko da listede. hatta şut/gol oranları 9,25 ve 9.57. torres de golcü sıkıntısı yaşayan chelsea'nin 1. forveti. beşiktaş'ın aldığı demba ba var bir de o da 4. forveti işte.

En Fazla Gol Kaçıran Futbolcular - primefutbol.com

sonuç olarak burak zannettiğiniz kadar kötü bir oyuncu değil. tamam tekniği falan pek iyi değil ama bu adamın görevi gol atmak ve bunu bir şekilde gerçekleştiriyor. geçen sene burak'tan farklı şeyler beklendiğinden dolayı(kanatta oynaması) hem istatistiksel hem de performans açısından düşüklük yaşadı. bu sezon tek forvet, arkasında sneijder, kanatlarda bruma ve olcan ile beslenen burak takır takır golleri yazacaktır.

Guzel analiz renktas emek vermisin. Ama bizde degismeyen bisey var komsunun tavugu insana kaz gelirmis derler ya o misal hep degismez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt