Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sowu iyi forvet sananlara gülüyorum. Arada 2-3 şık gol atıyor bunlar da özetlerden izleyip bunu bir bok sanıyorlar.

şu rakiplerin first class forvetleri var bizim yok muhabbeti nerden çıktı, kim uydurdu anlamak mümkün değil. şöyle küçük bir araştırma yaptım ve elde ettiğim verileri paylaşayım sizlerle.

öncelikle geçen sezonun istatistiklerini vereyim. ki burak geçen sezon pek formunda değildi. ona rağmen rakamlar ne diyor?

burak 94 şut çekmiş, 16'si gol olmuş. ortalama 5.875

emenike 70 şut çekmiş, 12'si gol olmuş, ortalama 5.83

sow 95 şut çekmiş, 15'i gol olmuş, ortalama 6.33

burdan da görüldüğü gibi burak geçen sene kötü bir sezon geçirmesine rağmen istatistiksel olarak dünyaları kaçırmamış.

bir de 12/13 sezonuna bakalım

burak 109 şut çekmiş, 24'ü gol olmuş 4.5

sow 97 şut çekmiş, 15'i gol olmuş 6.46

burada da görüldüğü gibi burak ilk sezonda çok iyi bir istatistik yakalamış. sow'un istatistikleri ise hemen hemen birbirinin aynısı. geçtiğimiz sezon ise burak her ne kadar kötü bir sezon geçirmiş olsa da gene de first class sow'dan iyi istatistik yapmış.

bir de istatistikleri çıkartırken şu habere denk geldim, mart ayının fener haberi.

8 maç, 137 şut, 11 gol - Hürriyet Futbol

bir tane daha mart ayının haberini buldum, bu da avrupa'daki en çok gol kaçıranlar. hani burada da çok istenen torres ve dzeko da listede. hatta şut/gol oranları 9,25 ve 9.57. torres de golcü sıkıntısı yaşayan chelsea'nin 1. forveti. beşiktaş'ın aldığı demba ba var bir de o da 4. forveti işte.

En Fazla Gol Kaçıran Futbolcular - primefutbol.com

sonuç olarak burak zannettiğiniz kadar kötü bir oyuncu değil. tamam tekniği falan pek iyi değil ama bu adamın görevi gol atmak ve bunu bir şekilde gerçekleştiriyor. geçen sene burak'tan farklı şeyler beklendiğinden dolayı(kanatta oynaması) hem istatistiksel hem de performans açısından düşüklük yaşadı. bu sezon tek forvet, arkasında sneijder, kanatlarda bruma ve olcan ile beslenen burak takır takır golleri yazacaktır.

boş analiz renktaş biz burak'ın attığı gol yetersiz demiyoruz herşey gol değil sayısız ofsaytla öldürdüğü pozisyonlar hayati önem taşıyan 3 puanları kaçırdığımız maçlardaki hani derlerya yüzde birmilyonluk gol şansı diye kaçırdıkları umut bulutla birlikte top tekniği fakirliği (pas atarsın duvara atmış gibi çarpıp rakibe gitmesi) top tutamaması top sürerken karşı karşıya kalacakken birden ayağından 10 metre ileri fırlaması ile kalecinin topu alması kısaca GALATASARAY'ın forveti kesinlikle değil bize komple oyuncu lazım her özelliklen iyi seviyede bulanacak modern futbolun kaliteli forveti lazım forvet dediğin basit bir mevki değil

Gunaydin beyler forvet aliriz insallah bu donemde unal baskan yapsin bisiler

Sowu iyi forvet sananlara gülüyorum. Arada 2-3 şık gol atıyor bunlar da özetlerden izleyip bunu bir bok sanıyorlar.

Adam Sol kanattan penaltisiz 15 gol atti, üstelik defansa yardimda ediyor. Her türlüde gol atiyor. 90 dak mücadele Eder, tekmeye kafa atar, gol atamadigi icin aglar. Bunun üstüne son derece efendi, rakip oyuncularlasaha icinde dalasmaz, cirkef falanda degildir. Kendini bos yere atmaz, ofsayta gereksiz düsmez. Birde bu adam bu sezon 1.4 milyon Euro alacak düsün yani. Ve sen Sowu begeniyorsun. Enteresan

Adam Sol kanattan penaltisiz 15 gol atti, üstelik defansa yardimda ediyor. Her türlüde gol atiyor. 90 dak mücadele Eder, tekmeye kafa atar, gol atamadigi icin aglar. Bunun üstüne son derece efendi, rakip oyuncularlasaha icinde dalasmaz, cirkef falanda degildir. Kendini bos yere atmaz, ofsayta gereksiz düsmez. Birde bu adam bu sezon 1.4 milyon Euro alacak düsün yani. Ve sen Sowu begeniyorsun. Enteresan

fbli olduğunu bu kadar belli etme. Bu kadar belli etmene ragmen hala banlanmamis olman da ilginc.

şu rakiplerin first class forvetleri var bizim yok muhabbeti nerden çıktı, kim uydurdu anlamak mümkün değil. şöyle küçük bir araştırma yaptım ve elde ettiğim verileri paylaşayım sizlerle.

öncelikle geçen sezonun istatistiklerini vereyim. ki burak geçen sezon pek formunda değildi. ona rağmen rakamlar ne diyor?

burak 94 şut çekmiş, 16'si gol olmuş. ortalama 5.875

emenike 70 şut çekmiş, 12'si gol olmuş, ortalama 5.83

sow 95 şut çekmiş, 15'i gol olmuş, ortalama 6.33

burdan da görüldüğü gibi burak geçen sene kötü bir sezon geçirmesine rağmen istatistiksel olarak dünyaları kaçırmamış.

bir de 12/13 sezonuna bakalım

burak 109 şut çekmiş, 24'ü gol olmuş 4.5

sow 97 şut çekmiş, 15'i gol olmuş 6.46

burada da görüldüğü gibi burak ilk sezonda çok iyi bir istatistik yakalamış. sow'un istatistikleri ise hemen hemen birbirinin aynısı. geçtiğimiz sezon ise burak her ne kadar kötü bir sezon geçirmiş olsa da gene de first class sow'dan iyi istatistik yapmış.

bir de istatistikleri çıkartırken şu habere denk geldim, mart ayının fener haberi.

8 maç, 137 şut, 11 gol - Hürriyet Futbol

bir tane daha mart ayının haberini buldum, bu da avrupa'daki en çok gol kaçıranlar. hani burada da çok istenen torres ve dzeko da listede. hatta şut/gol oranları 9,25 ve 9.57. torres de golcü sıkıntısı yaşayan chelsea'nin 1. forveti. beşiktaş'ın aldığı demba ba var bir de o da 4. forveti işte.

En Fazla Gol Kaçıran Futbolcular - primefutbol.com

sonuç olarak burak zannettiğiniz kadar kötü bir oyuncu değil. tamam tekniği falan pek iyi değil ama bu adamın görevi gol atmak ve bunu bir şekilde gerçekleştiriyor. geçen sene burak'tan farklı şeyler beklendiğinden dolayı(kanatta oynaması) hem istatistiksel hem de performans açısından düşüklük yaşadı. bu sezon tek forvet, arkasında sneijder, kanatlarda bruma ve olcan ile beslenen burak takır takır golleri yazacaktır.

şu buruk yılms isimli top tepicimizin 3. bölgedeki pas isabet oranıyla ilgili istatistiği de alabilir miyiz ya da oyun kurmaya yardımcı olacam diye orta sahaya gelip rakibe kontra atak başlattığı duvar pasları ile ilgili istatistik varsa renktaş

veyahut top kendisindeyken ya da sahipsizken pozison alacam diye yaptığı hücum faulleri falan

olmadı düştüğü ofsaytları görelim

Çeptalk

s.a.

gökhan töre 8jklilara gittigi için baya iyi oyuncu kaçirdik, amrabat ve emre çolak gibi yetersiz oyuncularla zor sampiyon oluruz yine

s.a.

gökhan töre 8jklilara gittigi için baya iyi oyuncu kaçirdik, amrabat ve emre çolak gibi yetersiz oyuncularla zor sampiyon oluruz yine

oılcan adın bruma kurtarır ama gökhan töreye almayan akıllarına turp sıkıyim bu yönetimin çok kazmalar ya

Töre ucuza gitmiş açıkcası hajrovic gibi embesile 3.5 verdik ki çöp futbolcu olması bir yana üstelik yabancıydı. Zaten verilen para çöpe gitti.

Tepetaklak

olm hijarovic'i belese kaptirdik, töre'yi alsak basina ne gelecegi belli degil, (biraz absürd olacak ama...) adam hayati risk tasiyor. sabaha cikip cikmayacagi belli degil. taraftar ve yönetim olarak bu psikolojik baski ile yasanmaz.

töre bize uymaz amrabat versiyon 2 çalım at sonra ne yapacağını bilmiyor futbol zekaları yok futbolu sadece çalım sanan şahıs bunlar iyiki almadık töreyi 4.25 bonservis bedeli doğruysa beşiktaşın bu seneki transfer bütçesi bitti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt