Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon stad olmadan leş kadroyla bjk iyi iş çıkardı. Bu sene çok iyi transfer hamleleri geliyor. Töreyi de alsalar bayağı oturur takım. Bizim fark yaratacak bir forvete ihtiyacımız var takıma level atlatacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşikler ancak Galatasaray ve fener çok kötü olursa şampiyon olur aksi düşünülemez

brumayı kenara alırım , zaten nasıl oynayacağı belli değil , burak yerine 1 tane de yabancı alırm

Brumayi kenara aldin.bi kanat olcan yaptik, oteki kanat icin onerin? Sinan gumus veya aydin dersen kendinle celisirsin ona gore.cunku onlarinda ne oynayacagi belli degil.hatta aydinin belli (kotu).Galatasarayin forvetini yabanci yapma luxu yok gibi malesef.

burak - çalım atamaz ,pas vermeyi bilmez , top rakipteyken faul yapar , çirkefliğin dibidir, ofsayttan cıkmayı bilmez , ya da ofsaytın ne olduğunu bilmez , topa vuruyorken kafasını kaldıramaz , sutları genelde kalecinin üstüne gider , ayağında top tutamaz ,top sürmeyi bile bilmez, sadece defans arkasına kaçmaya çalısır , 3 büyüklerin forvetleri arasında açık ara en kötüsü(umut u saymazsak)

Zaten bizden başka taraftar grubuda yoktur elimizde.değilken futbolcuları göklere çıkarıp aldıktan sonra yerin dibine batıran

1046824_Galatasaray_SK.jpg

YEDEKLER

Sinan Bolat

Veysel Sarı

Furkan Özçal (Umut Gündoğan)

Sinan Gümüş

Emre Çolak

Yabancı stoper (Chedjou)

Yabancı forvet

Şöyle bir kadro dizilişi ile çıkarız sanırım diyorum. Amrabat girer belki bir genç girer değişir [LİG İÇİN]

Kosta Rika'lı ! Uruguay maçında da golü vardı Muslera'ya .. Bonservisi Arsenal'de , geçtiğimiz sezon Olympiakos datdı 11 gol, 11 asist .. Dünya kupasında Kosta Rika yı takip edenlerinde hemen ilgisini çekmiştir zaten

Galatasaray!... O daha vefalı ..!

Anladım da öyle bir haber görmedim renktaş?

Abartmayın , sadece top tekniği ve kontrolü zayıf..

3 büyüklerin kaç forveti hızıyla defansı arkasına sarkıyor..Bir Emenike var

O da Emenike'ye bariz ofsaytlar çalınmazken Burak olmayan ofsaytların bile hükmünü yiyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=UWLnK0G9Zt0[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qdkV0JUmbJ8[/media]

Pas veremeyen adam şunları attıramaz kafadan.

emenike webo sow bunların hepsi hızıyla defans arkasına sarkabilir , sıkıntı yok , ama futbol bu atletizm değl, aklınla hareket ediceksin ki bir işe yarasın , her topta defans arkasına kaçmaya calısırsan sıkıntı olr

emenike webo sow bunların hepsi hızıyla defans arkasına sarkabilir , sıkıntı yok , ama futbol bu atletizm değl, aklınla hareket ediceksin ki bir işe yarasın , her topta defans arkasına kaçmaya calısırsan sıkıntı olr

Yanlış anlama 2 sene Bozbaykuşlarla İBB maçlarına gittim kombineyle..Fener maçlarını da izlemeye çalışıyorum.

Webo'nun arkaya sarktığını görmedim yani en fazla bir iki kezdir , Keza Sow'da o tip bir oyuncu değil. Daha çok tek vuruş veya dar alanda etkili tipler.

Sow hadi atletik ama öyle aman aman sarkmaz.

Son cümleye katılıyorum da altyapılarımızdaki hocalar iyi eğitse bu durum böyle olmazdı

Galatasaraylı yöneticilerin "5 milyon Euro çok fazla" selzenişi üzerine Erciyes cephesinin "Siz Salih Dursun'a 2 milyon 750 bin Euro, İzet Hajroviç'e 3 milyon 500 bin Euro ödediniz. Yasin ikisinden de çok daha iyi futbolcu. Ederi de 5 milyon Euro" cevabı verdiği ve sarı-kırmızılıların devre arasında harcadığı paraya gönderme yaptığı öğrenildi.

Joel Campell'i kiralamak istiyormuşuz da haberin kaynağı Habertürk .

İltimat etmeyin.

burak - çalım atamaz ,pas vermeyi bilmez , top rakipteyken faul yapar , çirkefliğin dibidir, ofsayttan cıkmayı bilmez , ya da ofsaytın ne olduğunu bilmez , topa vuruyorken kafasını kaldıramaz , sutları genelde kalecinin üstüne gider , ayağında top tutamaz ,top sürmeyi bile bilmez, sadece defans arkasına kaçmaya çalısır , 3 büyüklerin forvetleri arasında açık ara en kötüsü(umut u saymazsak)

Onun için Trabzon da 32,bizde ilk sezonun da 24,geçen sene de 17 gol attı değil mi?

Bunlar söyleyen kisinin avatarinda Balotelli var?

Bu kadar kötü bir forvet, Clde gruplarin en değerli oyuncusu seciliyor, Uefa yilin takimi adaylarinaTurkiye Liginden girmis, Schalkenin 20 milyon euroluk stoperini rezil ediyor, Cl seviyesinde fark yaratiyor. Avrupanin en iyi scoutlari arasinda gösterilen Lazio scoutlarinin 2 senedir israrla alinmasini istediği oyuncu, Senol Günesin Turkiye Ligindeki en faydali oyuncu dediği bir oyuncu.

Diğer tarafta, cok övülen ama Avrupa Liginde, Plzen, Bate gibi 5.sinif takimlara karsi 1 gol atmis, Lazionun 4.tercih stoperi karsisinda ezilmis, Benfica karsisinda varlik bile gösterememis, Arsenal karsisinda yine varlik bile gösteremeyen bir oyuncu. Sadece Katardan teklif aliyor.

Sowun bu dünyada oynayabileceği sadece 3lig var. Atletik yapisiyla, gücüyle is yapacaği 3.lig.

1.stoperlerin cok ağir olduğu Fransa.

2-Stoperlerin savunma yapmayi, pozisyon almayi dahi doğru düzgün bilmediği Turkiye.

3.Katar

Katara doğru gidiyor. Zaten dünyada bu 3lig disinda bir ligde oynayamaz. Az cok pozisyon almasini bilen, oyunu iyi okuyan bir stoper karsisinda hic bir sansi yok.

Balotelli, sahada yürür, pozisyon almayi bilmez. Mücadele etmez, rakibe arkadan tekme atar. Hakeme küfreder. Ağirdir. Bitiricilik yoktur. savunmanin dengesini bozmaz. Arkadaslarina bos alan yaratmaz. Statiktir. Varsa yoksa, uzaktan sut, penalti ve frikik.Her topu kaleye vurur, uzakmis yakinmis farketmez. Takimda huzur koymaz. Ancak Paniniden kendine Balotelli takimi yapar. De Rossi ve Buffonun söylediklerine hic girmeyelim.

Ofsayti bilmez dediğin Burakla Balotelli ayni sayida ofsayta yakalanmis. Cok ilginc degil mi?

Önyargı işte bu kadar yazmışsın ama boşuna bunların önyargılarını kırmak atomu parçalamaktan zor.

Galatasaraylı yöneticilerin "5 milyon Euro çok fazla" selzenişi üzerine Erciyes cephesinin "Siz Salih Dursun'a 2 milyon 750 bin Euro, İzet Hajroviç'e 3 milyon 500 bin Euro ödediniz. Yasin ikisinden de çok daha iyi futbolcu. Ederi de 5 milyon Euro" cevabı verdiği ve sarı-kırmızılıların devre arasında harcadığı paraya gönderme yaptığı öğrenildi.

Valla böyle söylenir mi görüşmeler esnasında.. ben olsam ben de söylerim ki ; kim söylemişse yerden göğe kadar haklı.. ha yasin 2,5 maksimum eder, orası da ayrı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt