Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvet kiralayacaksak bu kesinlikle Lukaku olmali..Campelle sadece satin alinirsa fitim...
Galatasaraylı yöneticilerin "5 milyon Euro çok fazla" selzenişi üzerine Erciyes cephesinin "Siz Salih Dursun'a 2 milyon 750 bin Euro, İzet Hajroviç'e 3 milyon 500 bin Euro ödediniz. Yasin ikisinden de çok daha iyi futbolcu. Ederi de 5 milyon Euro" cevabı verdiği ve sarı-kırmızılıların devre arasında harcadığı paraya gönderme yaptığı öğrenildi.
![]()
YEDEKLER
Sinan Bolat
Veysel Sarı
Furkan Özçal (Umut Gündoğan)
Sinan Gümüş
Emre Çolak
Yabancı stoper (Chedjou)
Yabancı forvet
Şöyle bir kadro dizilişi ile çıkarız sanırım diyorum. Amrabat girer belki bir genç girer değişir [LİG İÇİN]
Kadro yaparken KadronuKur - Kadro Kur, Futbol Takımları, Kadroları Oluştur u tercih edin, daha başarılı olduğunu göreceksiniz...

Burak'a da Sow'a çamur atmayın.
1. sınıf olmasalar da iyi oyuncular. Sow da Avrupa'da her ligde oynar.
Forvet kiralayacaksak bu kesinlikle Lukaku olmali..Campelle sadece satin alinirsa fitim...
Galatasaraylı yöneticilerin "5 milyon Euro çok fazla" selzenişi üzerine Erciyes cephesinin "Siz Salih Dursun'a 2 milyon 750 bin Euro, İzet Hajroviç'e 3 milyon 500 bin Euro ödediniz. Yasin ikisinden de çok daha iyi futbolcu. Ederi de 5 milyon Euro" cevabı verdiği ve sarı-kırmızılıların devre arasında harcadığı paraya gönderme yaptığı öğrenildi.