Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet kiralayacaksak bu kesinlikle Lukaku olmali..Campelle sadece satin alinirsa fitim...

Galatasaraylı yöneticilerin "5 milyon Euro çok fazla" selzenişi üzerine Erciyes cephesinin "Siz Salih Dursun'a 2 milyon 750 bin Euro, İzet Hajroviç'e 3 milyon 500 bin Euro ödediniz. Yasin ikisinden de çok daha iyi futbolcu. Ederi de 5 milyon Euro" cevabı verdiği ve sarı-kırmızılıların devre arasında harcadığı paraya gönderme yaptığı öğrenildi.

Drogbaya bonservis vermedik

Yasin 3 Drogba eder mi?

Gerçi bu söylenilene inanmıyorum ama sana ne lan kime kaç para verdiğimden demenin yeriymiş

1046824_Galatasaray_SK.jpg

YEDEKLER

Sinan Bolat

Veysel Sarı

Furkan Özçal (Umut Gündoğan)

Sinan Gümüş

Emre Çolak

Yabancı stoper (Chedjou)

Yabancı forvet

Şöyle bir kadro dizilişi ile çıkarız sanırım diyorum. Amrabat girer belki bir genç girer değişir [LİG İÇİN]

Kadro yaparken KadronuKur - Kadro Kur, Futbol Takımları, Kadroları Oluştur u tercih edin, daha başarılı olduğunu göreceksiniz...

Bruma-Sneijder-Olcan-Burak yeterli olacagini pek sanmiyorum, bence yabanci forvet de alinmasi lazim.

Ayrica Koray'i ne kadar hizli ilk 11e girmis, çocuk da bir kaç full TSL maçlari oynasin sonra bakalim

4-3-3 bize daha uygun olur, Sneijder-Melo-Selçuklu orta saha defans anlamda pek iyi degil.

Brumayi izlemek istiyorum ben baska kimseyi degil . Baskan parayi bulursada ilk balotelliyi alacak demedi demeyin

Koray bekleneni verir inşallah herkes 11 de yazıyor ama balta oynar transfer olmazsa bence.

Ontivero İtalya'ya gitmiş.

Galatasaraylı yöneticilerin "5 milyon Euro çok fazla" selzenişi üzerine Erciyes cephesinin "Siz Salih Dursun'a 2 milyon 750 bin Euro, İzet Hajroviç'e 3 milyon 500 bin Euro ödediniz. Yasin ikisinden de çok daha iyi futbolcu. Ederi de 5 milyon Euro" cevabı verdiği ve sarı-kırmızılıların devre arasında harcadığı paraya gönderme yaptığı öğrenildi.

Hay ben bunların mantığına tüküreyim ya böyle bir diyalogun gerçekliğine pek inanasım gelmiyor ama Türk insanı yani yapar bu düz mantığı o zaman Sneijder'in 7,5'e geldiği evrende Yasin Öztekin'e fiyat biçilmesi bile nasıl bir ayıptır diye sorarlar adama

Ontivero'yu satış opsiyonu ile beraber bir yıllığına İtalyan kulübü Cagliari'ye kiralayan Galatasaray, genç Artjantinli futbolcu için bu sezon herhangi bir ücret almayacak.

Cagliari sezon sonunda Ontivero'yu satın almak istediği takdirde sarı-kırmızılı kulübe 4 milyon euro ödeyecek.

-----------------------Burak----------------------

Bruma/Olcan-------------Campbell/Olcan

---------------Sneijder---Selcuk--------------

-----------------------Melo------------------------

Telles----Koray-----------Semih-------Hamit

---------------------Muslera----------------------

Bir tek campbell'ı alsak ben bu kadroya fitim.

Bir de yedek stoper olarak Uğur Demirok yada Serdar Taşcı olabilir

Koray henüz ilk 11e giremez diyen tipler kesin Semih icin de aynısını söylüyordu. Ben güveniyorum Dany Burdisso gibi adamlarla risk alacağımıza Koray la alalım

Aziz'in köpekleri'nin hayal gücü yüksekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt