Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ontivero hareketi gayet iyi. Oynama şansı bulursa tavan yapabilir.

4 milyon euro cok az olmuş ontivero için opsiyon, 2 milyon kar etmek icin mi alıyoruz yani bu genc oyuncuları :)

Balotelli, sahada yürür, pozisyon almayi bilmez. Mücadele etmez, rakibe arkadan tekme atar. Hakeme küfreder. Ağirdir. Bitiricilik yoktur. savunmanin dengesini bozmaz. Arkadaslarina bos alan yaratmaz. Statiktir. Varsa yoksa, uzaktan sut, penalti ve frikik.Her topu kaleye vurur, uzakmis yakinmis farketmez. Takimda huzur koymaz. Ancak Paniniden kendine Balotelli takimi yapar. De Rossi ve Buffonun söylediklerine hic girmeyelim.

:D Normalde bu tür konulara girmiyorum artık ama bu ne ya. Balotelli'yi hayatında 1 kere izlemediğini bu kadar belli etme.

4-2-3-1 oynayan takımların forvetleri, Lewandowski, Mandzukic veya Costa gibi oyuncular olur olmak zorundadır.

Burak 4-2-3-1'in forveti değil anlamak istemediğiniz şey bu ısrarla. Oynarsan 4-4-2, alırsın Burak'ın yanına Drogba gibi bir adam, o zaman Burak'tan alabileceğin maksimum verimi alırsın.

Fakat siz ısrarla Burak'tan özelliği olmayan şeyleri yapmasını istiyorsunuz. Adam ileri de ne tek başına top tutup, takımına zaman kazandırabilir. Ne kafa toplarında iyi, top kontrolüne hiç girmiyorum oda yok çünkü.

İkili mücadelelerde sürekli faul yapması da ayrı bir konu.

Ofsayt, gol kaçırma vs.'ye girmeye gerek yok. Burak 4-2-3-1'de forvet oynayamaz, 4-4-2'de oynatırsın. 4-2-3-1'de oynarsa da sen o rakibe baskı kuramazsın.

Burak tek forvet oynarken daha etkili. Trabzon'da 30 küsür gol atarken de etkiliydi, biz de Drogba sakatken daha verimliydi.

4-2-3-1 oynayan takımların forvetleri, Lewandowski, Mandzukic veya Costa gibi oyuncular olur olmak zorundadır.

Burak 4-2-3-1'in forveti değil anlamak istemediğiniz şey bu ısrarla. Oynarsan 4-4-2, alırsın Burak'ın yanına Drogba gibi bir adam, o zaman Burak'tan alabileceğin maksimum verimi alırsın.

Fakat siz ısrarla Burak'tan özelliği olmayan şeyleri yapmasını istiyorsunuz. Adam ileri de ne tek başına top tutup, takımına zaman kazandırabilir. Ne kafa toplarında iyi, top kontrolüne hiç girmiyorum oda yok çünkü.

Ofsayt, gol kaçırma vs.'ye girmeye gerek yok. Burak 4-2-3-1'de forvet oynayamaz, 4-4-2'de oynatırsın. 4-2-3-1'de oynarsa da sen o rakibe baskı kuramazsın.

Burak Drogba ile mi daha verimli idi Drogbasız tek mi? Açıp istatistiklere bakabilirsiniz.

Koray henüz ilk 11e giremez diyen tipler kesin Semih icin de aynısını söylüyordu. Ben güveniyorum Dany Burdisso gibi adamlarla risk alacağımıza Koray la alalım

Koray a risk alalimda bu adam bu sene çok iyi oynarsa problemki adamın opsiyonu bu sene sonuna kadar geçerli :)

Burak tek forvet oynarken daha etkili. Trabzon'da 30 küsür gol atarken de etkiliydi, biz de Drogba sakatken daha verimliydi.

Bak bakalım, o sene Trabzsonspor nasıl oynamış. Bos kale dahi olsa Burak'a attırıyorlardı ki tamamen kontra atak futbolu oynuyorlardı. Çünkü Burak'la ileride baskı kurma şansları yok. Bizde o yuzden Burak tek forvet oynarken baskı kuramadan oynadık.

bizim de sucumuz var , gerçekten inanılmaz para dağıtıyoruz hem bonservis hem maaş olarak, aklım hayalim almıyor.

Bu sene de başarı gelmezse sanırım gelecek sene feda senesi olacak

Bu senede rahatız merak etme. ŞL ye katıldığımız için 20 milyon euro kafadan geliyor zaten. Ligde de ilk 3 te olacak kadromuz var ki.

Şu anda takımda bir "takım havası" var.Geçen sene kaybetmiştik bunu yine birlik olduk. Benim beklentileri güzel yönde.

Ayrıca verdiğimiz rakamlar çok gibi duruyor ama bence normal. sonuçta 3 yıldır ŞL ye direk katılan bir takımız ve bu sene 4. yıldız için ufak bir motivasyon gerekliydi. Maaş dengeleri de sağlandı bence bu kadroyu oturtursak ve uyumda sağlanırsa 3-4 yıl ligi domine ederiz.

Burak Drogba ile mi daha verimli idi Drogbasız tek mi? Açıp istatistiklere bakabilirsiniz.

Takım 11 kişiden oluşuyor, sahaya çıkınca da tek amaç Burak'ın gol atmasını sağlamak değil. Burak tek forvet oynar 25 gol atar, sen o sezonu yine 4. bitirirsin. En iyi ornek Trabzonspor'dur. Sırf Burak tek forvet oynasın diye oynadıkları kötü kontra-atak futbolu ile Burak'ı gol kralı yapıp kendileri fark yedi.

Bu yazdiklarindan almeidayi istedigini cikariyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koray henüz ilk 11e giremez diyen tipler kesin Semih icin de aynısını söylüyordu. Ben güveniyorum Dany Burdisso gibi adamlarla risk alacağımıza Koray la alalım

Oynasın oynasın bende çok isterim ancak elimizde yeterli veri yok.Kötü oynamıcağı ne malum?

James Rodrigez aynı zamanda sistem mühendisliğini bitirmiş yahu :rolleyes:

Milletin Burak ı fenerin forvetiymis gibi yerden yere vurmasina ayar oluyorum!! Biraz sahip cikin be adama...

Hayır kendisi kadar boş bir oyuncu yoktur. Ben forvet alınsın demiyorum zaten sadece baskılı bir oyun oynamamız mümkün değil ozellikle deplasmanlarda.

Rakibi baski altina tek basina forvet oyuncusuyla alakali degildir ki.Sen ilerde hareketli ol surekli top almaya gelen oyuncularin olsun bak nasil baski kuruyorsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bak bakalım, o sene Trabzsonspor nasıl oynamış. Bos kale dahi olsa Burak'a attırıyorlardı ki tamamen kontra atak futbolu oynuyorlardı. Çünkü Burak'la ileride baskı kurma şansları yok. Bizde o yuzden Burak tek forvet oynarken baskı kuramadan oynadık.

Ya sen izlediğini anlamıyorsun ya da maçlara bakmamışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt