Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç Kosta Rika maçı izlemedin heralde adam sağ açık oynadı sürekli bilip bilmediğin yere yorum yapma burda bişi biliyormuş gibi

bak güzel kardesim, joel campbell kosta rikanin cogu macinda forvet oynadi, ilk macinda bildigin forvet oynadi, italya macindada bide yunanistan macindada. kosta rikanin geri kalan maclariini izlemedim dogrusu. alexis sanchez dedigin futbolcu bizim ingilterede winger diyorlar, alexis sanchezden tek forvet olunmaz, bunu theo walcott (ayni tip futbolcular) ile zaman zaman denedi wenger, olmadi cunku top tutacak fizigi yok. arsenaldeki forvetler hepsi top tutabilecek forvetler, sanogo, giroud ve campbell.

campbell neden daha önce arsenalde oynamadi? ingilterede calisma izini alamadida ondan, bu sene calisma izini alacak diyorlar, alirsa arsenalde kalacak büyük bir ithimalle.

arsenal giroudun yedegini ariyorlardi, campbellde buldular, campbell calisma izini alirsa wenger kolay kolay birakmaz artik

Socar beğenmiyenler isterseniz porto gibi formamızın arkasına süper bok yazdıralım

FC-Porto-Super-Bock.jpeg

Milli takımda hocası, Joel Campbell'ı serbest oynattı diye düşünüyorum.

5 milyonun üstüne biraz daha ekle Joel Cambell'i al ne biliyim o para ile kallavi bir stoper al,süper forvet al.Kemal Sunal'ın deyişi ile bu "pez.ler sayı saymasını bilmiyor herhalde."

Campbell için 10 isterler en azından. Ben Sanogo'daki son durum ne onu merak ediyorum. Sanago izlediğim kadarıyla tam bi forvet.

Campbell için 10 isterler en azından. Ben Sanogo'daki son durum ne onu merak ediyorum. Sanago izlediğim kadarıyla tam bi forvet.

sanogo ise yaramaz bir futbolcu, topu iyi sakliyor ama top kontrolu ve vuruslari iyi degil, simdi birisi cikar ve sen ne zaman sanogoyu izledin derde, sanogonun maclarini hepsi izledim ben. sanogoda yetenek var gibi ama ne bileyim sanki o herifdede bisey cikmaz gibime geliyor,

sanogo ise yaramaz bir futbolcu, topu iyi sakliyor ama top kontrolu ve vuruslari iyi degil, simdi birisi cikar ve sen ne zaman sanogoyu izledin derde, sanogonun maclarini hepsi izledim ben. sanogoda yetenek var gibi ama ne bileyim sanki o herifdede bisey cikmaz gibime geliyor,

bu Sanoga geçen yaz U-20 Fransadaki mi?

Hiç stoper arayışı yok gibi gözüküyor.

Semih-Koray-Hakan-Chedjou? Bırakın CL'yi , ligde bile mahvederler bu savunmayla bizi, zaten beklerimizde sıkıntılı. Bize acil en kalitelisinden yabancı bir stoper lazım. En önemlisi bu. Ayrıca gerektiğinde yedek kalabilecek yabancı bir forvet gerek. Osvaldo iyiydi aslında.

15 milyon € değerinde bir adam neden gelip Türk liginde yedek beklesin ya oynamak için gelir ya da gider İtalya İngiltere gibi ülkelerde yedek bekler.

10 milyonsa hemen alalım Sercan.Arsenal'de ki Sanogo'u ise, geçen sene şampiyonlar ligi maçında izledim,çok ağır geldi bana.

Fazla yedek kalmaktandır. Aslında bu isimler Burak'a alternatif isimler olarak yazılıyor. Bu isimler Burak'a partner olur mu ben şüpheliyim. Oyunda gerideyiz forveti 2 licez bence 2. forvet pivot özellikli al veri olan ayağında top tuta bilen biri olmalı. Almeida'nın son vuruşlarının bir seviye üstü ve istikrarlısı mesela. Al geç Oscar Cardozo'yu diyesim geldi bi an.

Fazla yedek kalmaktandır. Aslında bu isimler Burak'a alternatif isimler olarak yazılıyor. Bu isimler Burak'a partner olur mu ben şüpheliyim. Oyunda gerideyiz forveti 2 licez bence 2. forvet pivot özellikli al veri olan ayağında top tuta bilen biri olmalı. Almeida'nın son vuruşlarının bir seviye üstü ve istikrarlısı mesela. Al geç Oscar Cardozo'yu diyesim geldi bi an.

Georgios Samaras'ı tarif ediyorsun.

Free agent bide evet oda olabilir. Cardozo aslında ligi silkeler bence :)

Cardozo da eskisi gibi değil.Samaras daha genç,atik.Ne biliyim ben olsam gözü kapalı getiririm.Ben Samaras'ı ilk bizim ümit milli takımla oynadığı maçtan beridir takip ediyorum.Hatta o maçta bize gol atmıştı.O zaman Berkant Göktan filan da ümit milli takımdaydı.Neyse biraz geriye gittim.

Cardozo da eskisi gibi değil.Samaras daha genç,atik.Ne biliyim ben olsam gözü kapalı getiririm.Ben Samaras'ı ilk bizim ümit milli takımla oynadığı maçtan beridir takip ediyorum.Hatta o maçta bize gol atmıştı.O zaman Berkant Göktan filan da ümit milli takımdaydı.Neyse biraz geriye gittim.

Cardozo ayaklarına çok hakim SLB bonserviste kolaylık sağlar Cardozo'da 2,5 alır . Burak - Cardozo fena fikir değil.

Kesinlikle katılıyorum benim gözümde aktif forvetler arasında Top 5 'de Cardozo bir Cardozo kampanyası mı başlatsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt