Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Telles

Melo

Sneijder

Bruma

İlk 11'de hali hazırda yazılacak 5 adam var. Bunların yanına 10-15m€ verip bir yabancı daha almak bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Eğer alınacaksa daha düşük maliyetli rotasyon oyuncuları alınmalı. +3+1 için de Amrabat ve Chedjou banko kalacak gibi görünüyor. Bunlara ek bir ortasahanın ortasında savaşçı bir oyuncu (Mesela 6-7m€''ya alınabilirse ve sakatlığı ciddi değilse Nigel de Jong) ve bir de bonservissiz bir forvet (misal Samaras) alınabilirse taş gibi yabancı kadromuz olur.

Kesinlikle katılıyorum benim gözümde aktif forvetler arasında Top 5 'de Cardozo bir Cardozo kampanyası mı başlatsak

Topu rakip sahada oynamak isteyen bir takımın forveti Burak olamaz. Çünkü top Burak'ta kalmıyor. Bunu kendisi de bildiği için gereksiz şut çekmeleri var. Yarı sahada top oynamak istiyorsan Pivot Santrafor'un olacak. Almeida'nın kondisyonu yetmez buna ama Cardozo'yu Lig'de 2 kişi tutar en az.

Ben Cardozo için her girişimde +1 'im ;)

Cardozo ayaklarına çok hakim SLB bonserviste kolaylık sağlar Cardozo'da 2,5 alır . Burak - Cardozo fena fikir değil.

Sercan,forvete Cardozo'yu alırsak orta saha boş kalır.Ne Burak ne de Cardozo istenilen baskıyı yapamazlar.Aslında herkesin istediği Fatih Hoca'nın geldiği ilk sezon gibi.Bol pas ver bol pres ile rakibi sindirmek.Buda Cardozo ile olmaz.Ama Samaras'la olur.Tabi fikrine de saygı duyarım.İkisinden biride gelse destekleriz.

Muslera

Telles

Melo

Sneijder

Bruma

İlk 11'de hali hazırda yazılacak 5 adam var. Bunların yanına 10-15m€ verip bir yabancı daha almak bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Eğer alınacaksa daha düşük maliyetli rotasyon oyuncuları alınmalı. +3+1 için de Amrabat ve Chedjou banko kalacak gibi görünüyor. Bunlara ek bir ortasahanın ortasında savaşçı bir oyuncu (Mesela 6-7m€''ya alınabilirse ve sakatlığı ciddi değilse Nigel de Jong) ve bir de bonservissiz bir forvet (misal Samaras) alınabilirse taş gibi yabancı kadromuz olur.

what he said

Sercan,forvete Cardozo'yu alırsak orta saha boş kalır.Ne Burak ne de Cardozo istenilen baskıyı yapamazlar.Aslında herkesin istediği Fatih Hoca'nın geldiği ilk sezon gibi.Bol pas ver bol pres ile rakibi sindirmek.Buda Cardozo ile olmaz.Ama Samaras'la olur.Tabi fikrine de saygı duyarım.İkisinden biride gelse destekleriz.

O taktikte olmazsa olmaz Elmander'di mesela. Cardozo pivotlar içinde top saklama yeteneği en fazla olan forvetlerdendir mesela. Elmander'de fizik vardı ama top saklama hususunda bir Cardozo değildi.

408134_563564940344889_114041782_n.jpg

Zamanın da ne severdim bu dallamayı hep bizde görmek isterdim

laf atmayin adama...babasi öldükten sonra depresyonlara girdi....ondan sonra toparliyamadi kendisini....

Bizim takıma birde caydırıcı stoper lazım Chedjou yerine Bülent Korkmaz, Alpay Özalan yada Lugano gibi.

laf atmayin adama...babasi öldükten sonra depresyonlara girdi....ondan sonra toparliyamadi kendisini....

Depresyon deyince benimde aklıma Sebastian Deisler geldi. Ne futbolcuydu çok erken bıraktı futbolu psikolojik sebeplerden dolayı. Kaldı ki Bayern'deydi o sıralar. Hertha Berlin'e bı ton para vermişlerdi. Ona çok üzülmüştüm bende.

O taktikte olmazsa olmaz Elmander'di mesela. Cardozo pivotlar içinde top saklama yeteneği en fazla olan forvetlerdendir mesela. Elmander'de fizik vardı ama top saklama hususunda bir Cardozo değildi.

Benim çok beğendiğim biri değil.Cardozo gibi forvetlerin devri kapandi gibi.Mesela R.V.Persie dünya kupasın da İspanya maçı hariç leşti.İşte Cardozo ile Persie kalite olarak aynı olmasa da stilleri hemen hemen aynı.Tabi Cardozo Türkiye de tabi ki iş yapar..Tabi bol bol küfür yiyerek.

Samaras yeni elmander olabilir. Ben de isterdim gelmesini. Lakin sneijder oldugu surece yabanci kisitlamasindan dolayi almak pek mantikli degil gibi. Daha cok cift forvetli sistemde faydali olur gibi. Veya forvet arkasi olarak oynar. Tek forvetli sistemde daha yirtici ve santrfor nitelikli bir oyuncu yeglerim: adebayor, campbell, doumbia, osvaldo gibi

campbel sanago dem ba ba onlar forvetmi biri sağ açık biri yeteneksiz biri sakat forvetin dibi bizde burak yılmaz

bi istatistik çıkarsak geçen sene 5 tane pozisyondan 1 tanesini atmışmıdır bilinmez top tutma takım oyununa katkısı sıfır

katkıyı geçtim düştüğü ofsaytlarla kontrol edemediği toplarla zararı varken bizim forum ahalisi koca sezonu burakla geçirmek niyetinde:)

geçen sene ortasından başlayarak burağa küfür etmeyen kalmadı selçukla birlikte şimdi burak efendi baştacı oldu

6 ayda burak evrimmi geçircek aynı burak işte yine boş kaleye atamıcak yine top tutamıcak yine 5 pozisyondan 1 ini atıcak

ilk geldiği sezon istisnaydı fazlasını beklemek mucize olur

Benim çok beğendiğim biri değil.Cardozo gibi forvetlerin devri kapandi gibi.Mesela R.V.Persie dünya kupasın da İspanya maçı hariç leşti.İşte Cardozo ile Persie kalite olarak aynı olmasa da stilleri hemen hemen aynı.Tabi Cardozo Türkiye de tabi ki iş yapar..Tabi bol bol küfür yiyerek.

Abi Cardozo kötü de olsa başına 2 adam diker Lig'de buda Burak'ı rahatlatır. Kanatlar rahatlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt