Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Cardozo kötü de olsa başına 2 adam diker Lig'de buda Burak'ı rahatlatır. Kanatlar rahatlar.

cardozonun tek bacaklısı bile bu ligte 15 golü geçer en az oda en azından burağa mecbur kalmayız burak umutla sezona girersek adam mecbur oynucağını bilir yine geçen seneki gibi gol kaçırma krizine girdimi arenada iki yuhalandımı bütün sezon gider burak üzerine sezon kurmak resmen intihardır kimi alırlarsa alsınlar razıyım yeterki burak ilk forvet olmasın sağ bekte sabriye sol bekte hakana razıyım okadar yani

cardozonun tek bacaklısı bile bu ligte 15 golü geçer en az oda en azından burağa mecbur kalmayız burak umutla sezona girersek adam mecbur oynucağını bilir yine geçen seneki gibi gol kaçırma krizine girdimi arenada iki yuhalandımı bütün sezon gider burak üzerine sezon kurmak resmen intihardır kimi alırlarsa alsınlar razıyım yeterki burak ilk forvet olmasın sağ bekte sabriye sol bekte hakana razıyım okadar yani

bjk li

Cardozo bence burak 2 olur. Ama avrat kufur yer her mac. Yeteneksizin teki.

Samaras > cardozo

Cardozo bence burak 2 olur. Ama avrat kufur yer her mac. Yeteneksizin teki.

Samaras > cardozo

Cardozo yıllarca SLB 'de oynadı, Samaras'ı ise Celtic serbest bıraktı. İskoç Liginde hepi topu 3-4 takım var gerisi bütçe anlamında aralarında uçurum olan diğer takımlar. Rangers'ta gitti. Hearts eski gücünde mi tartışılır. Celtic tek tabanca iken .. Kariyer özelinde tartışmam ikisini.

Ben Türkiye'de rakip stoperlerin Gs maçı öncesi Cardozo fobisinin tutacağını tahmin ediyorum. Yetenek özelinde Ibrahimovic yada Shevchenko değil elbet ;)

Bence en mantiklisi campbel i

Kiralamak yada satin almak olur.

Kanattra oynuyabiliyor yanilmiyorsaam

1 haftalık haksız bir cezamdan dolayı yine sizlerleyim . Bu 1 haftada yine transfer olmamış ..

He sneijder yine kanat oynucak serbest ayagına yaş o iş kardeşim tek forvet iyidir

Hoca vurguladı top bizde kalıcak.. Kendi sahamızda stoperler al gülüm ver gülüm yapacak değil yaa demekki rakip sahada oynayacağız hepimizin beklentisi gibi. Bu Burak'la olmaz. Pivot santrafor lazım ama top saklayabilenlerden . Sadece hava hakimiyeti yetmez. Benim aklıma Cardozo geldi. Mutlaka alternatifler olacaktır.

bjkli burak yere attı kendini diye böyle yapıyosun

neyse ya ironi yapıyorsun yada şaka yapıyorsun diye düşünüp konuyu uzatmıyorum ama sezon başladığında hep beraber göreceğiz

kim futbolu ne kadar biliyor burak üzerine forvet umarım kurmayız kurarsakta kaçıncı olacağız görürüz.ben 3.lük garanti diyorum

sezon elden uçup gittikten sonra yorum yapmak çok kolay herkes takmış 5 yabancıya kusura bakmayın burak tek santrafor oynucaksa

ben paf takımdan adam alırım oynatırım yinede burağı tek forvet ve alternatifi umut olarak sezona asla başlamam

Cardozo da eskisi gibi değil.Samaras daha genç,atik.Ne biliyim ben olsam gözü kapalı getiririm.Ben Samaras'ı ilk bizim ümit milli takımla oynadığı maçtan beridir takip ediyorum.Hatta o maçta bize gol atmıştı.O zaman Berkant Göktan filan da ümit milli takımdaydı.Neyse biraz geriye gittim.

O maçı bende izlemiştim inanılmaz oynamıştı.

Yok kardeşim forvet filan değil.Sol iç yada sağ içte oynar.Tam bizlik bir kanat ama Bruma da varken transferi nasıl olur bilmiyorum.+3 içinde alamassın çünkü Campbell çok iyi futbolcu.

Campbellın gelmesi demek Brumaya kulübe yolu gözüktü demek Buruma ile Campbell nasıl beraber oynar Sneijder olmazsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt