Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca vurguladı top bizde kalıcak.. Kendi sahamızda stoperler al gülüm ver gülüm yapacak değil yaa demekki rakip sahada oynayacağız hepimizin beklentisi gibi. Bu Burak'la olmaz. Pivot santrafor lazım ama top saklayabilenlerden . Sadece hava hakimiyeti yetmez. Benim aklıma Cardozo geldi. Mutlaka alternatifler olacaktır.

benimle aynı düşüncede olan birini görmek sevindirici burakla bu iş asla olmaz burağın yanına hücum presi yapabilecek topu tutup servis yapabilecek hava hakimiyeti olan ve son vuruşu iyi olan adam lazım dediğin gibi cardozoda hepsi var mantıklı keşke olsa

Yok kardeşim forvet filan değil.Sol iç yada sağ içte oynar.Tam bizlik bir kanat ama Bruma da varken transferi nasıl olur bilmiyorum.+3 içinde alamassın çünkü Campbell çok iyi futbolcu.

2 li forvette oynayamazz mi Bize forvet lazim kanat bollugu oldu kanat alalim dedik Kanatlarimiz doldu.

benimle aynı düşüncede olan birini görmek sevindirici burakla bu iş asla olmaz burağın yanına hücum presi yapabilecek topu tutup servis yapabilecek hava hakimiyeti olan ve son vuruşu iyi olan adam lazım dediğin gibi cardozoda hepsi var mantıklı keşke olsa

Burak'la Lig'de tek forvet oynamak zor, Şampiyonlar Ligi'nde ise hele hele First Class takımlara karşı oynamak zor oğlu zor.

Stopere serdar Taşçı kumarını yapmak zorundayız bu mevkide kontenjan harcama luksumuz yok forvetede yedek kalmayi sorun etmicek kaliteli biri lazım ve maliyetsiz olmali

samaras , mitroglu , javier Hernandez , guidetti den biri olabilir

Stopere serdar Taşçı kumarını yapmak zorundayız bu mevkide kontenjan harcama luksumuz yok forvetede yedek kalmayi sorun etmicek kaliteli biri lazım ve maliyetsiz olmali

samaras , mitroglu , javier Hernandez , guidetti den biri olabilir

Şu Guidetti'yi izlemek bi nasip olmadı adam 7 ay sahalardan uzak kaldı galiba geçen sezonu sakatlıkla geçirdi.

Bruma-Campbell-Sneijder üçlüsünün birarada oynaması çok zor ya 1 yabancı kesecen Telles Melo veya Muslerayı hadi kestin diyelim o zaman Olcan dışarıda kalıyor

biri schalke golünü koysun

birisi geçen sezon içerdeki Antalya ve rize maçlarını koysun yarım metreden topu dışarı attıkları ezdikleri bütün sezon düştüğü ofsaytları koysun

biri atamadıklarını koysun dicem hepsini koymaya kalksa mevsimler geçer burak bu takımın asıl forvetiyse ben seneye tek bi maç izlemem

kanser olmaya niyetim yok siz izlersiniz gelir burda burağa küfürler ederken bende katılırım.

KRAL BURAK YILMAZ SENİ CEKEMEYENİN SURATINA TÜQÜR

Burak'ın topu saklama yeteneği var mı. Varsa Gs topa sahip olan rakip sahada oynayabilen bir takım pekala olabilir. Yoksa alternatiflere geç olmadan bakmakta yarar var. Yani BAM la 4-3-3 gibi birşey olur bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt