Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napolinin oyun plani icin İnler cok önemli. Napoli İnleri biraksin, gider kendimi en yakin köprüden atarim. O kadar kesin konusuyorum.

Tarık hem sağ bek hem sol bek oynuyor..

O bakımdan bazı maçlarda ilerde hücumda yabancı kullanmak istediğimizde Telles'i bile oturtabilelim..

Joker transferdir..

5 milyon verip işi bitirmeliyiz..

Öyle pahalı mahalı diye diye dövünürsek gene şampiyon olamayız..

Kadron iyi olacak..

Hatta yedeklerin bile iyi olacak..

Olcan Bruma var tamam ama yedek kanat yok..

Yedek olarak Gökhan Töre'yi bile alacaksın..

Geniş ve kaliteli kadrolar işi bitirir ancak..

3.5 milyon Euro fazla geliyormuş bizimkilere, Evren Göz söyledi geçen gün.

Yiğit'e Salih'e gelince fazla değil, alınsın dediğimiz adama gelince fazla.

Tarık'ı alamayanlar hem Şener hem İshak'ı nasıl alacak ?

Bitirelim bu hafta Sinan ve Tarık transferlerini 5 yerli garanti olsun 11'deki, 6. da Hakan/Koray olur en azından yerli muhabbetini bir yere getirmiş oluruz.

Şener özbayraklı

Serdar taşçı

Adem büyük

Giorgias samaras

Umut denilen ne idüğü belirsiz düz koşucuyu istedikleri yere göndersinler.. Burak adem samaras yeter.. Adem soldada oynar.. Adaaam..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Samaras cl topcusu mudur renktas .

3.5 milyon Euro fazla geliyormuş bizimkilere, Evren Göz söyledi geçen gün.

Yiğit'e Salih'e gelince fazla değil, alınsın dediğimiz adama gelince fazla.

Tarık'ı alamayanlar hem Şener hem İshak'ı nasıl alacak ?

Bitirelim bu hafta Sinan ve Tarık transferlerini 5 yerli garanti olsun 11'deki, 6. da Hakan/Koray olur en azından yerli muhabbetini bir yere getirmiş oluruz.

Kendileri bilirler artık alternatif kalmadı en ufak başarısızlıkta Ünal Aysal ve ekibi istifa eder..

Bir takıma bu kadar çomak sokulur!

Senerin hucumu tariki ikiye katlar . Tarikin defansida seneri hangisi yararli olur

Evren Göz: "Tarık konusunda istenilen bonservise ulaşılmış değil" canlı yayın ntvspor'da söyledi şimdi.

Sinan'ın yarın sabah sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyormuş.

Burada futbolu kimlerin yönettiği apaçık ortada..

Adam Salih'e 2.5 verip

Yiğit'e 3.5

Sercan'a 3.5 verip

0 verim alıp..

Tarık gibi bi adamı alırken ya diğerlerine verdik hiç verim alamadık diye düşünüyorsa futboldan anlamıyordur..

Zaten bizim takımların başında ki futbol sorumluları bir gram anlamıyorlar yerli transferlerinden..

Alakasız adamlara tonlarca para verdik..

Şimdi mi kemer sıkıyoruz..

Vallahi sinirleniyorum böyle paramız varken almıyoruz ya..

Fener inat olsun diye alacak yedek bekletecek maksat Galatasaray güçlenmesin yaparlar mı yaparlar..

10 tane ortasahaları varken Alper'i almadılar mı..

Sırf bize inat..

Gene bekletsinler bizimkiler Tarık'ı afferin..

Şöyle de düşünmek gerek, diyelim ki Şener ve İshak'ı bir şekilde aldık (ki inanmıyorum alabileceğimize). İki oyuncunun tutması daha riskli, yine çöpleri doldurdular takıma denilecek... Riski de azaltmış olacaksın sadece Tarık'ı alırsan. İstemiyorlar işte çöplerimizi, kıy biraz paraya, bir daha da uğraşma Es-Es'le falan.

Adam Salih'e 2.5 verip

Yiğit'e 3.5

Sercan'a 3.5 verip

0 verim alıp..

Tarık gibi bi adamı alırken ya diğerlerine verdik hiç verim alamadık diye düşünüyorsa futboldan anlamıyordur..

Zaten bizim takımların başında ki futbol sorumluları bir gram anlamıyorlar yerli transferlerinden..

Fener inat olsun diye alacak yedek bekletecek maksat Galatasaray güçlenmesin yaparlar mı yaparlar..

Sırf bize inat..

Gene bekletsinler bizimkiler Tarık'ı afferin..

1 sene boyunca gole 0 katkısı olan adama 5m€ mu verelim diyorsun yani?

Adam Salih'e 2.5 verip

Yiğit'e 3.5

Sercan'a 3.5 verip

0 verim alıp..

Sırf bize inat..

Gene bekletsinler bizimkiler Tarık'ı afferin.
.

Tabi ki, oraya doğru gidiyor zaten, Aziz dedi geçen gün muhabire, inatla transfer soruyorsunuz diye, var medyanın da öyle bir çabası, sürekli gündeme getirecekler, Ersun da iyi olur diyecek (diyebilir çok doğal).

O yüzden diyorum ya sadece Tarık'ı alalım diye. 1 oyuncuyu alamayan Şener+İshak'ı hiç alamaz.

James Rodriguez, Madrid yolculuguna cikmis durumda..

Bs9Mae0IAAADKM8.jpg

1 sene boyunca gole 0 katkısı olan adama 5m€ mu verelim diyorsun yani?

Orada 0 katkısı oldu diye sende de mi öyle olacak ? Şart mı bu yani ? Baros da gol atamamıştı mesela bize gelmeden ?

Genç oyuncu, skora katkı yapmasın, oyununu oynasın, tempolu oynasın, oyunu yavaşlatmasın, hocasının istediklerini yerine getirsin yeter...

5 milyon değil belki ama 3.5 verirsin.

Valla beklenti de önemli, ben geldiği gibi Dani Alves olmasını beklemiyorum adamdan.

Gökhan Gönül Oftaş'ta Orhan Şam'ın yedeğiydi ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt