Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orada 0 katkısı oldu diye sende de mi öyle olacak ? Şart mı bu yani ? Baros da gol atamamıştı mesela ?

Genç oyuncu, skora katkı yapmasın, oyununu oynasın, tempolu oynasın, oyunu yavaşlatmasın, hocasının istediklerini yerine getirsin yeter...

5 milyon değil belki ama 3.5 verirsin.

Adamlar 5m€ istiyorlar ama 3.5m€ değil. Potansiyeline mi para vereceğiz biz bu adamın? Bir futbolcunun para etmesi için bişeyler yapmış olması lazım. Bruma mesela U19'da patlama yapmasa o parayı etmezdi. Tarık ne yaptı ki daha 5m€ ediyor? Tarık bize gelirse hücumda oynar anca defansta işi zor.

Adamlar 5m€ istiyorlar ama 3.5m€ değil. Potansiyeline mi para vereceğiz biz bu adamın? Bir futbolcunun para etmesi için bişeyler yapmış olması lazım. Bruma mesela U19'da patlama yapmasa o parayı etmezdi. Tarık ne yaptı ki daha 5m€ ediyor? Tarık bize gelirse hücumda oynar anca defansta işi zor.

Yok 3.5 milyon istiyor diyor Galatasaray muhabirleri, bu şu an için Galatasaray'a fazla geliyor diyorlar.

Caner'in falan defansı muhteşem mi mesela ? Neden bu kadar büyütüyorsunuz beklerin savunmasını ? CL'yi düşünüyorsanız Gökhan Gönül örneğini vereceğim yine. Fener'deki o başarılı sezonundan önce ne tecrübesi vardı ? Savunması müthiş miydi ? Yanında oynayan oyuncular Thiago Silva ve David Luiz falan mıydı ?

Defansta işi zor mantığını geçelim artık. 5+3 var, alınabilecek 2 tane yerli bek var, birini alırsan sol bek te alman gerekiyor ve sen hala bekliyorsun.

5+3'le zaten CL'de en fazla gruptan çıkarsın. Devamı çok zor. Sen sistemli takımını kur, takım olmayı başar, sonra birşeyler olacak zaten.

1 sene boyunca gole 0 katkısı olan adama 5m€ mu verelim diyorsun yani?

ne taraftan baktığına bağlı

tüm sezon eses kaç gol atmış ki zaten

tarık takımı hücuma taşımada, kanat bindirmelerinde

rakip hücumcuyu karşılamadaki çabuklukta oldukça başarılı

top kapma ve pozisyon bozma noktasında eksikleri var doğru

ama bu eksikler çalışılarak kapatılabilir

öve öve bitirilemeyen alex telles de defansif anlamda çok zayıf

bence tarık 3e 5e bakmadan alınması gereken topçudur

ishak doğan ve adem büyük hakeza öyle

Şöyle de düşünmek gerek, diyelim ki Şener ve İshak'ı bir şekilde aldık (ki inanmıyorum alabileceğimize). İki oyuncunun tutması daha riskli, yine çöpleri doldurdular takıma denilecek... Riski de azaltmış olacaksın sadece Tarık'ı alırsan. İstemiyorlar işte çöplerimizi, kıy biraz paraya, bir daha da uğraşma Es-Es'le falan.

tarık hem sol hem de sağ bekte oynayabiliyor

ishak için girişimler sürüyor

kişisel kanaatim karabük'ün avrup macerası shak transferini belirler

erken elenirseler ishak da biter, devam ederlerse bu sezon zor

aynı durum şener için de geçerli bence

eses avrupadan men edildi, mali durumları da berbat

tek umutları tarık, erkan gibi topçulardan para kazanmak

fener ilgilenmediğini açıklayınca şok oldular zira bu şekilde fiyat arttıracaklardı

bizimkilerin ketum davranmaları ve şener - koray haberlerini servis ettirmeleri tamamen taktik

eninde sonunda istediğimiz fiyata gelecekler

Yarin Sinan Bolat, ondan sonra bir kac gun icinde Tarik aciklanir, belki Yasin da alinabilir, belli olmaz..

tarık hem sol hem de sağ bekte oynayabiliyor

ishak için girişimler sürüyor

kişisel kanaatim karabük'ün avrup macerası shak transferini belirler

erken elenirseler ishak da biter, devam ederlerse bu sezon zor

aynı durum şener için de geçerli bence

eses avrupadan men edildi, mali durumları da berbat

tek umutları tarık, erkan gibi topçulardan para kazanmak

fener ilgilenmediğini açıklayınca şok oldular zira bu şekilde fiyat arttıracaklardı

bizimkilerin ketum davranmaları ve şener - koray haberlerini servis ettirmeleri tamamen taktik

eninde sonunda istediğimiz fiyata gelecekler[/QUOTE]

Ama zaman kaybediyoruz, oyuncudan beklentiler çok yüksek görünüyor, geldiği gibi zaten bu paralar verilir mi ? 3,5 etmez 5 etmez...

Kampa ne kadar erken katılırsa o kadar iyi olacak, hazırlık maçları başlayacak, önemli parçalarından olması bekleniyor takımın, (joker konumunda).

Tarık hepsini cebinden çıkarır diyorum.

Bende diyorum ki Tarık umarım Fener e gider . Piyasa arttırmak için sürekli yem atıyorlar bizim taraftarda sürekli yiyor. İşi sadece yokuşa sürüyolar kaldı ki Şener Tarıktan çok daha oturaklı karakterli bir oyuncu. Eğer Gökhan Gönül arıyorsanız bu Şenerdir Tarık değil. Alperde de böyle fiyat arttırdılar yemeyin artık şunu

Bende diyorum ki Tarık umarım Fener e gider . Piyasa arttırmak için sürekli yem atıyorlar bizim taraftarda sürekli yiyor. İşi sadece yokuşa sürüyolar kaldı ki Şener Tarıktan çok daha oturaklı karakterli bir oyuncu. Eğer Gökhan Gönül arıyorsanız bu Şenerdir Tarık değil. Alperde de böyle fiyat arttırdılar yemeyin artık şunu

fener ilgilenmediğini açıkladı

o koz yandı kardeş

para koparmaya çalışıyolar

istediğimiz fiyata gelecekler

zira 8jk da trabzon da bizden fazla para veremez

Sag beke alinacak tarik ya da sener hamiti kesemeyecek goreceksiniz. Ama alternatifli bir kadro acisindan alinmalari onemli tabii

Sag beke alinacak tarik ya da sener hamiti kesemeyecek goreceksiniz. Ama alternatifli bir kadro acisindan alinmalari onemli tabii

Hamit sürekli topu ayağında tutup oyunu durdurur, tempoyu düşürür, çizgide falan yürümeye çalışır, düşüncesi bile korkunç.

Gerek kalmadıkça Hamit sağ bek oynamamalı.

Millet Tarigin bizi sampiyon yapacagini saniyor. Yazik. Sag bekte Sabriyle bile sampiyon oluruz yeterki santrafor iyi olsun.

hamit koşu mesafelerinde, topu kullanmada ve hücum gücünde çok iyi

ama geriye dönüşlerde, rakibe hamlede ve çabuklukta sıkıntı yaşar

ben de bu sezon hamitten çok şey bekliyorum mevkisi ne oluırsa olsun

Hamit sürekli topu ayağında tutup oyunu durdurur, tempoyu düşürür, çizgide falan yürümeye çalışır, düşüncesi bile korkunç.

Sag acikta degil sag bekte oynayacak. Bakin hepimizin kurdugu degans hatti cok toy oyunculardan kurulu. Alex telles koray semih ve tarik defans hatti yaslarindan oturu ozellikle buyuk maclarda bize sikinti cikrabilir. Dolayisiyla sag bekte tecrubeli oturakli yere saglam basan bir hamit tercih edilecektir diye dusunuyorum.

Millet Tarigin bizi sampiyon yapacagini saniyor. Yazik. Sag bekte Sabriyle bile sampiyon oluruz yeterki santrafor iyi olsun.

sabri gibi küpünü doldurmuş

kariyerinde doymuş

yaşı ilerlemiş oyuncu yerine

tarık gibi paraya, başarıya ve kariyere aç genlçere takımda daha fazla şans vermeliyiz

yoksa o çok güvendiğimiz şampiyonluklar hayal olur

tıpkı geçen sezon gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt