Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse Tarık seni şampiyon yapacak demiyor ki, Tarık 5+3 için elini rahatlacak bir oyuncu, potansiyeli de var, tempolu, top ayağına yakışan bir oyuncu.

Sağ/sol bek oynatırsın gerekirse orta sahada kullanırsın... Ben abartmıyorum mesela oyuncuyu, ihtiyacımız var diyorum sadece.

Sag acikta degil sag bekte oynayacak. Bakin hepimizin kurdugu degans hatti cok toy oyunculardan kurulu. Alex telles koray semih ve tarik defans hatti yaslarindan oturu ozellikle buyuk maclarda bize sikinti cikrabilir. Dolayisiyla sag bekte tecrubeli oturakli yere saglam basan bir hamit tercih edilecektir diye dusunuyorum.

kardeş dünya kupasında başarılı olan oyuncuların ve takımların yaşlarına ve yaş ortalamalarına bi bakıver hele

Mesela Sabri-Semih-Gökhan Zan-Balta olsun defans ama santrafor yabancı olsun, iyi olsun, şampiyon oluruz değil mi ? Telles'i de yedik bak santrafor için.

Burak a 5 sene anlasma yapmadan düsünülecekti o. Geçti artik. Ama sunu söyleyim. Sadece bir tane nokta transfer hakkimiz var. Bizi sampiyon yapacak biri. sampiyon olamazsak seneye Avrupaya FFP'den dolayi gidemeyebiliriz. Onun için Anadolu çöpleri harcayacak para oldugunu zannetmiyorum. yönetim yeteri kadar çöplere döktü parayi.

sabri gibi küpünü doldurmuş

kariyerinde doymuş

yaşı ilerlemiş oyuncu yerine

tarık gibi paraya, başarıya ve kariyere aç genlçere takımda daha fazla şans vermeliyiz

yoksa o çok güvendiğimiz şampiyonluklar hayal olur

tıpkı geçen sezon gibi

Sabriyi istemiyoruz tamamda en bastan kadro düzenlemesi yanlis yapildi. simdi Tarikla felan çikamayiz isin içinden. bizi sampiyon yapmayacak oyuncular için verecek para kalmadi. Bu sene zor girdik Avrupaya, seneye nolur bilemiyorum.

Yok 3.5 milyon istiyor diyor Galatasaray muhabirleri, bu şu an için Galatasaray'a fazla geliyor diyorlar.

Caner'in falan defansı muhteşem mi mesela ? Neden bu kadar büyütüyorsunuz beklerin savunmasını ? CL'yi düşünüyorsanız Gökhan Gönül örneğini vereceğim yine. Fener'deki o başarılı sezonundan önce ne tecrübesi vardı ? Savunması müthiş miydi ? Yanında oynayan oyuncular Thiago Silva ve David Luiz falan mıydı ?

Defansta işi zor mantığını geçelim artık. 5+3 var, alınabilecek 2 tane yerli bek var, birini alırsan sol bek te alman gerekiyor ve sen hala bekliyorsun.

5+3'le zaten CL'de en fazla gruptan çıkarsın. Devamı çok zor. Sen sistemli takımını kur, takım olmayı başar, sonra birşeyler olacak zaten.

3.5M€ + 1 Oyuncu o bahsedilen rakam. Eskişehir'in açıkladığı rakam 6m€'ydu hatta ilk başta. Tarık potansiyelli oyuncudur eyvallah, ama Gökhan Gönül ile karşılaştıracaksak o halde Veysel'i oynatalım neden Tarık'ı almaya çalışıyoruz? Daha 2 sezon önce piyasada olmayan, hala da kendini kanıtlamamış adama bu paraları vermek yerine altyapıdan bir oyuncuyu A takıma çıkarsınlar çok daha mantıklı iş yaparlar.

Burak a 5 sene anlasma yapmadan düsünülecekti o. Geçti artik. Ama sunu söyleyim. Sadece bir tane nokta transfer hakkimiz var. Bizi sampiyon yapacak biri. sampiyon olamazsak seneye Avrupaya FFP'den dolayi gidemeyebiliriz. Onun için Anadolu çöpleri harcayacak para oldugunu zannetmiyorum. yönetim yeteri kadar çöplere döktü parayi.

buna katılıyorum

ama takım para sorununu bi şekilde çözer

önemli olan (özellikle)şampiyon olup her sene ŞL'de olmayı garantilemek

Şurda bjkdan çekinenlere tek bir lafim var,eziksiniz.

Ba uyum sagladi diyelim,en fazla 15-20 gol atar,e bu rakamlara almeida bile yaklaşiyordu,olcay şahan kapasitesinin çok üstünde bir performans gösterdi,bir daha bu rakamlara ulaşmasi imkansiz.

Birde durmadan burağa sallayan çok bilmişlere lafim var,buraği gönderdiniz ve yabanci siniri kalkti diyelim,Kimi getireceksiniz burağin yerine?

Yabancı forvet transferi yaparsan, Telles yerine Türk sol bek veya Bruma yerine Türk kanat alman gerekiyor. Paramız yokken iki transferi nasıl yapıyoruz ?

Türk kanat kalmadı zaten alınacak, Telles yerine de İshak için de para isteyecekler en az 5 milyon ?

Burak'ı ne yapacağız peki ?

S.Aziz, Sercan, Volkan, Ozan vs gibi yerli oyuncularda burada cok istendi. Kalite acisindan yerli oyuncu havuzu cok dar. Kimi alirsan al, zaten hata yapma riski yüksek. Bu yüzden bu tarz transferlerde yönetime tepki göstermek doğru degil. Bugün 5 milyon euro veririz, Tariki aliriz. 3-4 ay sonra, Eskisehirin diğer sağ beki istenir. Tarika 5 milyon euro verdiyseniz, bu oyuncuya 7-8 milyon euro verilmeli denir. Yine yönetime sallanir.

buna katılıyorum

ama takım para sorununu bi şekilde çözer

önemli olan (özellikle)şampiyon olup her sene ŞL'de olmayı garantilemek

Iste bize para sorunu çözdürmemek için her seyi yapiyorlar. Memlekti bir diktatör yönetiyor. onun emri üzerine Terim milli takima, fb sampiyonluga gidiyor. Sermaye artirimina müsade edilmiyor. Vergi cezasi veriliyor. Zor yani para sorununu çözmek

Rizeli Koray nasıl futbolcu? Yani Tarık, Şener ve Koray arasında çöp oranı en düşük kim?

Tarik oyle yada boyle alinmali, kimse Tarik alinirsa sampiyonuz demiyor, artik Sabri falan miladini doldurdu, orada bir tek Veysel kaliyor, Hamit sagbek icin cok agir ve yavas, onun mevkisi orta saha. Bu bakimdan Tarik alinmali, hem Veysel ile rekabete girer hem Telles e alternatif olur, joker oyuncu cunku.. + genc + Milli oyuncu..

S.Aziz, Sercan, Volkan, Ozan vs gibi yerli oyuncularda burada cok istendi. Kalite acisindan yerli oyuncu havuzu cok dar. Kimi alirsan al, zaten hata yapma riski yüksek. Bu yüzden bu tarz transferlerde yönetime tepki göstermek doğru degil. Bugün 5 milyon euro veririz, Tariki aliriz. 3-4 ay sonra, Eskisehirin diğer sağ beki istenir. Tarika 5 milyon euro verdiyseniz, bu oyuncuya 7-8 milyon euro verilmeli denir. Yine yönetime sallanir.

genel olarak katılıyorum

ama salih dursuna yaklaşık 3m euro ödemek neyin kafasıdır Allasen

Yabancı forvet transferi yaparsan, Telles yerine Türk sol bek veya Bruma yerine Türk kanat alman gerekiyor. Paramız yokken iki transferi nasıl yapıyoruz ?

Türk kanat kalmadı zaten alınacak, Telles yerine de İshak için de para isteyecekler en az 5 milyon ?

Burak'ı ne yapacağız peki ?

Iste onu diyorum. Son iki senedir yerli oyuncu politikamiz berbat geçti. Simdi bunu çözmek zor. tarigi getirsek bile iyi bir yabanci santrafor olmadan zor. O da Burak varken mümkün gözükmüyor.

Bs-v4vAIIAArtDy.png

Tarik oyle yada boyle alinmali, kimse Tarik alinirsa sampiyonuz demiyor, artik Sabri falan miladini doldurdu, orada bir tek Veysel kaliyor, Hamit sagbek icin cok agir ve yavas, onun mevkisi orta saha. Bu bakimdan Tarik alinmali, hem Veysel ile rekabete girer hem Telles e alternatif olur, joker oyuncu cunku.. + genc + Milli oyuncu..

O kadar yavas da degil, o mevki de en azindan defans yapmasini bilen birisi.

yabancı sınırlaması varken birden fazla mevkide görev yapabilen yerliler altın gibi kıymetli

bkz: HBalta;stoper+sol bek, Veysel;sağ bek+orta saha, Tarık; sağbek+solbek+sağ açık+sol açık, Hamit;sağbek+ sağ açık+orta saha vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt