Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iste bize para sorunu çözdürmemek için her seyi yapiyorlar. Memlekti bir diktatör yönetiyor. onun emri üzerine Terim milli takima, fb sampiyonluga gidiyor. Sermaye artirimina müsade edilmiyor. Vergi cezasi veriliyor. Zor yani para sorununu çözmek

ne yaparsa yapsınlar

en büyük sponsorumuz şikebahçe

her sene onların bize kazandırdığı paraları hiç kimse veremez

haaa bir de sermaye arttırımı vs olsa makas iyice açılacak hatta kopacak

ama biz güçlü olalım yeter

ekstra bi şampiyonluk verdik feneve

fazlasına lüzum yok

Bs-v4vAIIAArtDy.png

Iste onu diyorum. Son iki senedir yerli oyuncu politikamiz berbat geçti. Simdi bunu çözmek zor. tarigi getirsek bile iyi bir yabanci santrafor olmadan zor. O da Burak varken mümkün gözükmüyor.

Ben de diyorum ki, kanatlı, sistemli, tempolu, dinamik bir takımımız olsun, ideal bir 11'imiz olsun. Selçuk-Sneijder-Olcan-Bruma-Burak 5'lisiyle şampiyon oluruz.

Eldekileri en iyi şekilde kullanmaya bakmalıyız, Prandelli gelirken de Aysal'ın dediği gibi... Eldeki imkanlar bunlar artık, yapacak birşey yok.

Baya yavas, hatta ilk 10 metrede bu forumun 90% ondan daha hizli (biraz abartili oldu ama oyle), iyi oyuncu orasi ayri ama sagbek icin aptallik olur..

ya robben karşısında CR/ bile sağ bekte ağır kalır

hamit ligde her türlü oynar sağ bekte

ama üst düzey maçlarda sıkıntı olur

ya robben karşısında CR/ bile sağ bekte ağır kalır

hamit ligde her türlü oynar sağ bekte

ama üst düzey maçlarda sıkıntı olur

Ligde belki idare edersin ama Avrupada adami doverler Hamit i sagbekte gorseler, Tarik veya Veysel daha iyi mac cikarir, Avrupa da yavas oyuncu diye birsey yok, butun takimlarin kanat oyunculari pire gibi hizli, senin de hizli adamin olacak ki adami kovalasin, yoksa orasi otobana doner..

O kadar yavas da degil, o mevki de en azindan defans yapmasini bilen birisi.

Son 2 şampiyonluğumuzda Eboue çok iyi mi defans yaptı mesela ? Çoğu arkasına atılan topu izlemedi mi ? Çoğu hava topunda saçmaladı mı ? Havalara bakıp geç kalmadı mı ?

Hücumu iyi de göze çarpmıyordu belki bunlar. Ama bu kez tek başına olmayacak sağ bek, önünde Olcan gibi bir kanat adamı olacak. Yani paylaşılacak görevler, Olcan sağ beke yardım edecek.

Tarik 1 milyon euro eder mi?

Savunmasi cok kötü, 35 yasindaki Cicinhonun 15 assistle kariyer rekoru kirdiği bir ligde assist sayisi 0.

35 yaşındaki cicinho'nun kariyer rekoru kırması onun yetenekleri kadar bizim ligimizin kalitesizliğiyle de alakalı

bunu sadece oyuncu başarısı olarak değerlendiremezsin

aynı performansta istikrar var mı buna bakmak lazım

12numara nın twitter hesabı aslıya alınmış ahahahah

kimbilir ne yaptılar

bunlar heryerde şikeci ya

Rizeli Koray nasıl futbolcu? Yani Tarık, Şener ve Koray arasında çöp oranı en düşük kim?

Ucunun arasinda aslinda savunma olarak en guclusu o. Hucumda Sener kadar etkili degil.

Tarik'in neden bu kadar abartildigini bir ben mi anlamiyorum? Fizik olarak zayif, kendini cok kolay yere birakip faul bekleyen bir oyuncu ki bence bu bek icin cok kotu bir ozellik. Koca sezon ne bir asisti ne bir golu var. Savunmasi desen vasat. Nedir bu cocuga olan takintisi bizim taraftarin? Ne ozelligini cok begeniyorsunuz?

35 yaşındaki cicinho'nun kariyer rekoru kırması onun yetenekleri kadar bizim ligimizin kalitesizliğiyle de alakalı

Bizim ligimiz kalitesiz, tarık ligin üstünde bir oyuncu olsaydı oda 6-7 assist yapar bir sekilde katkıda bulunurdu takımına.

Tarık=Sener=Koray

3'unden ucuzu hangisiyse o alınır umarım cunku hepsi aynı katkıyı verecek.

Ucunun arasinda aslinda savunma olarak en guclusu o. Hucumda Sener kadar etkili degil.

Tarik'in neden bu kadar abartildigini bir ben mi anlamiyorum? Fizik olarak zayif, kendini cok kolay yere birakip faul bekleyen bir oyuncu ki bence bu bek icin cok kotu bir ozellik. Koca sezon ne bir asisti ne bir golu var. Savunmasi desen vasat. Nedir bu cocuga olan takintisi bizim taraftarin? Ne ozelligini cok begeniyorsunuz?

İyi pazarlandı surekli haberleri yapıldı ondan

Oyuncunun basarisi olarak görmüyorum zaten. Ayrica sadece Cicinho degil, bir cok bek skora iyi katki yapti.

ne yaparsa yapsınlar

en büyük sponsorumuz şikebahçe

her sene onların bize kazandırdığı paraları hiç kimse veremez

haaa bir de sermaye arttırımı vs olsa makas iyice açılacak hatta kopacak

ama biz güçlü olalım yeter

ekstra bi şampiyonluk verdik feneve

fazlasına lüzum yok

Burak dügümü çözecek. Eger burak girdigi pozisyonlari degerlendirirse sampiyon oluruz. degerlendiremezse geçen sezonki gibi beraberliklerle geçiririz

Sağ bek konusunda bir Juanfran yapmamız gerekiyor bence. Yani sağ açık olan adamı sağ beke devşireceksin öyle ya da böyle.

Stoper konusunda da aynı şekilde bir Vertonghen modeli yapmamız gerekiyor.

Yani demek istediğim artık yetenekli futbolcu ofansta yetiştirip, kazmayı sırf boyu ve fiziği var diye defansa koymamamız gerekiyor. Kazmaları futboldan men etmemiz gerekiyor artık.

Ben de diyorum ki, kanatlı, sistemli, tempolu, dinamik bir takımımız olsun, ideal bir 11'imiz olsun. Selçuk-Sneijder-Olcan-Bruma-Burak 5'lisiyle şampiyon oluruz.

Eldekileri en iyi şekilde kullanmaya bakmalıyız, Prandelli gelirken de Aysal'ın dediği gibi... Eldeki imkanlar bunlar artık, yapacak birşey yok.

Insallah oluruz. Insallah Burak TS'deki kadar gol atar. 15 gol atan tek bir santraforla bu ligte sampiyon olunmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt