Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Gümüş'ü hiç izleme fırsatımız olmadı daha fakat sürati, fiziği ve son bölgedeki yetersizliği göz önüne alınırsa sol beke devşirilebilir diye düşünüyorum. En az bi Tarık kadar oynar heralde solbekde.

11'e yabancı transferi olursa en fazla stoper olur bu, o da Astori falan olur. Tabi Tarık/Şener ve İshak ta şart. Telles'i de +3'e yollarız.

Muslera

Tarık/Şener Semih Astori İshak

------------Melo----------Selçuk------

------------------Sneijder---------------

Olcan--------------------------Bruma-

-----------------Burak-------------------

Telles, Amrabat ve belki kiralık ya da Almeida gibi bir forvet

Tarık için en az 3 çıkacak kasadan, İshak için de aynı şekilde, Astori için de 6 desek. 12 milyon Euro en az harcanacak.

Levin Oztunali yi Leverkusen verse keske..

Galatasarayin su anda en büyük ihtiyaci, benchten gelip oyunu degistirecek oyuncular. Forvet, kanat forvet oynayabilecek, 3.bölgede fark yaratacak, yaratici ve bitirici bir yabanci sart. İlk 11 belli zaten. Belki bir sağ bek alinir. Gerci onunda ne kadar ilk11 oyuncusu olacaği muamma. Onun disinda degisiklik beklemiyorum.

Gökhan İnler, Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'da. (Calciomercato)

haydaaaaaaa...

Bs-xG_wCUAAcPlF.jpg:large

Ben de diyorum ki, bu Adam sadee Tatil icin gelmedi... ;)

Galatasarayin su anda en büyük ihtiyaci, benchten gelip oyunu degistirecek oyuncular. Forvet, kanat forvet oynayabilecek, 3.bölgede fark yaratacak, yaratici ve bitirici bir yabanci sart. İlk 11 belli zaten. Belki bir sağ bek alinir. Gerci onunda ne kadar ilk11 oyuncusu olacaği muamma. Onun disinda degisiklik beklemiyorum.

:ka21: aynen

ünal başkan şu fonu halletsin de büyük transfer yapcaz inşallah.balotelli akar:congratulatory:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt