Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yere mi atıyor :D

sarbinin attığı omuzu yabana atma :D

Kusura bakma ama bir cok hakem Sabri'nin yaptigini standart omuz omuza mucadele olarak gorur. Mac sirasinda da Erman Toroglu "ben olsam devam ettirirdim" demisti mesela. Ayni macin hakemi macin basinda Lawal'in cok daha sert kalca darbesiyle ceza alaninda Melo'yu indirmesine devam demisti. Onemli olan faul olup olmamasi bile degil, kendisini bu kadar kolay atmasi.

Sneijder'in yanında iki çabuk kanat olsa çok daha iyi olur diyip durmadık mı geçen sezon ?

İnler ne alaka peki ?

Sneijder'i sol çekip bir de Drogba yerine yabancı alıp Burak'ı da diğer kanada attık mı tamamdır o zaman, geçen sezondan farkımız Ceyhun/Yekta yerine Gökhan'ı koymak olur.

Ne anladım bu işten ben ? Bruma ve Olcan boşa gitti. Satalım bari onları da.

Shakhtar Donetskli 6 futbolcu karışık durumda olan ülkeye geri dönmeyi reddetti. 6 oyuncudan 5'i ikna edilemedi. Can güvenlikleri olmadığını düşünerek iç savaşla mücadele eden ülkeye dönmek istemeyen Shakhtar Donetskli oyuncular ise Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa ve Ferreyra

şu berk ünsal ve altuğ taş a takım kadrosunda olmalı.zaten prandelli altuğu her yerde kullanıyomuş hücumda.

:D

Bilal gelmez, ama Benteke insallah gelecek diyorsun he. :D

15-20 Milyon versen gelir tabi, ne demis Fiko: Oyuncu almak kolay, Bonservis vermek zor.

Isimlerle alakasi yok kim gelir kim gelmez ;)

Buyuk isimleri genelde almak daha kolaydir genc oyuncu almaktansa, onlar cunku TR i ligden saymiyorlar o kaybolur gideriz diye.. :D

Benteke suanda bir kac ay daha sakat bu isimize yarar, sakatlanmadan once 25-30 milyon euro istiyorlardi, simdi Dunya Kupasini da kacirdi, diger takimlar da super golculeri var veya aliyorlar, yani yakin takibe alirsak daha dogrusunu ikna edersek, 16-20 milyon euro ya alinir seneye..

Bu arada Koray Altinay forvet olarak baslamis? Rize'nin oyun tarzindan ofansif ozellikleri fazla on plana cikmiyor olabilir. Bence bu cocugu alalim, fiyat olarak da daha uygun olabilir, hem de konusulan 3 isim icinde en genc olani bu, 22 yasinda.

Sneijder'in yanında iki çabuk kanat olsa çok daha iyi olur diyip durmadık mı geçen sezon ?

İnler ne alaka peki ?

Sneijder'i sol çekip bir de Drogba yerine yabancı alıp Burak'ı da diğer kanada attık mı tamamdır o zaman, geçen sezondan farkımız Ceyhun/Yekta yerine Gökhan'ı koymak olur.

Ne anladım bu işten ben ? Bruma ve Olcan boşa gitti. Satalım bari onları da.

Inler gelirse 4-3-3 oynayabiliriz, veya Selçuk yerine Inler'i görebiliriz - bizim orta sahamizi güçlendirebilir.

Bu arada Koray Altinay forvet olarak baslamis? Rize'nin oyun tarzindan ofansif ozellikleri fazla on plana cikmiyor olabilir.

Topla çıkışları, bindirmeleri dikkat çekiyordu zaten, ama isabetli orta dediğin şey en fazla Şener'de var, 3'ü arasında.

Koray'ın ortalarda sıkıntı vardı hatırladığım kadarıyla, Veysel'den çok farkı yok o konuda. Veysel varken Koray'ı almamak lazım bence.

hummels 25 - boateng 25 - howedes 26

çok mu tecrübeliler ve 4. turnuvalarında şampiyon oldular (2Dk+2Ak)

lahm zaten istisna ve özel oyuncu

semih 23 - telles 21 - tarık 23

çok da bi fark göremedim

Saydığın oyuncular tabiri caizse "taş" gibi oyuncular. Tarık, Telles fizik kapasite açısından çok güçsüzler. Semihi beğeniyorum ama koray hakkında bi fikrim yok. Siz Telles Semih Koray Tarık dörtlüsünün uyumlu bir sezon geçireceğini düşnebilirsiniz. Ama 3 oyuncu ilk kez yan yana oynayacaklar ve bunların hepsi tecrübesiz. Bence sıkıntı yaşarız. Tabii 1 2 senemizi daha çöpe atalım ama geleceği düşünelim derseniz ona lafım yok.

Inler gelirse 4-3-3 oynayabiliriz, veya Selçuk yerine Inler'i görebiliriz - bizim orta sahamizi güçlendirebilir.

6 yerli oyuncu lazım 11 için, o 6 hala belli değil ve Selçuk yerine İnler'i mi koyuyoruz ? Biraz lüks değil mi bu ?

4-3-3'te Sneijder'i sola attık ? Bruma ve Olcan'ı aynı anda oynatmak daha iyi olmaz mı ?

Yalnız Adem Büyük alternatif olarak kadroda yer alabilir. Nerde ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu. Hele kendine iyi bakarsa sadece futbola odaklanırsa fark yaratabilir. Yinede selam verdik 5 milyon euro jargonu olacaksa kalsın.

Shakhtar Donetskli 6 futbolcu karışık durumda olan ülkeye geri dönmeyi reddetti. 6 oyuncudan 5'i ikna edilemedi. Can güvenlikleri olmadığını düşünerek iç savaşla mücadele eden ülkeye dönmek istemeyen Shakhtar Donetskli oyuncular ise Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa ve Ferreyra

Teixeira ileri uçta her yerde oynayabilendi sanırım, iyi paralara gider bence.

6 yerli oyuncu lazım 11 için, o 6 hala belli değil ve Selçuk yerine İnler'i mi koyuyoruz ? Biraz lüks değil mi bu ?

4-3-3'te Sneijder'i sola attık ? Bruma ve Olcan'ı aynı anda oynatmak daha iyi olmaz mı ?

Deplasman maçlarda counter attackdan çok basit gol yiyoruz, 4-3-3 oynarsak maçi domine edecek kadar güçlü oluruz.

Hem Inlerle 6 yerli'li ilk 11 kurmak zor olmaz: Burak, Semih, Inler, Olcan, Zan/Balta/Koraydan birisi, sag bek (muhtemelen türk). Selçuk ile Inlerde beraber oynayabilir.

yeni Cuadrado :P

[media]https://www.youtube.com/watch?v=EvuoLzBPHYI[/media]

La bu 12 numara ne dandik bi forum , uğraştım üyelik aldım dün gece; son dakika nöbetinde anca karı kız muhabbeti dönüyordu , dedim gecenin vermiş olduğu etki heralde ; demin yine girdim bu sefer ortalığı karıştırayım diye ; yine karı kız muhabbeti sayfalarca.. soracaktım aslında nerde futbol konuşuyoruz diye ; boşver dedim, ergenler dolmuş sanırım..

(bkz:devrik cümle) :D

Deplasman maçlarda counter attackdan çok basit gol yiyoruz, 4-3-3 oynarsak maçi domine edecek kadar güçlü oluruz.

Hem Inlerle 6 yerli'li ilk 11 kurmak zor olmaz: Burak, Semih, Inler, Olcan, Zan/Balta/Koraydan birisi, sag bek (muhtemelen türk). Selçuk ile Inlerde beraber oynayabilir.

Gökhan Zan yok artık. Arada kaynamasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt