Kuzey Kağan
Kırmızı Üye
- 19 Mart 2014
- 1.338
- 0
- 606
Şampiyonlar liginde ne yapıcaz bilmiyorum burakla olacak iş değil sağlam bi forvet lazım
şöyle parlamamış bi falcao, bi diego costa bulsa...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonlar liginde ne yapıcaz bilmiyorum burakla olacak iş değil sağlam bi forvet lazım
Burak'la oldu Şampiyonlar Ligi'nde daha önce, neden yine olmasın ?
Geçen seneyi diyorsan zaten 2 maçta oynamadı, ayrıca ne oynadığımız da belli değildi, Kopenhag maçında kanat falan oynadı. Sistemli kanatlı takımda tek forvet oynasın iş yapacak Burak CL'de.
Beğenilmeyen Amrabat'ın açtığı ortalarla Burak'ın attığı goller ne çabuk unutuldu.[/QUOTE
Burak var forvetde bide umut baska kim var kesinlikle forvet almamız almamız lazım
şöyle parlamamış bi falcao, bi diego costa bulsa...
Avrupada başarılı olmak istiyorsak forvet şart ligi burak rahatlıkla götürür orta sahamız cok iyi ama forvet hattımız cok zayıf bence 2 tane forvet almamız lazım biri deniz yılmaz olabilir yabancı olarakda benteke harika olur olmassada onun bi gömlek altı bilen clde iş yapar bu orta sahayla
Felipe Melo: Odaklandığım tek nokta 4.yıldız, başka hiçbir şeyi düşünmüyorum.
melo açık seçik konuşuyor

Deniz Yılmaz neredeyse 1 buçuk ay önce Trabzonspor'a transfer oldu. Alacağın forvet ligde yedek kalıp kendisini hazır tutmayı bilecek biri olmalı. Benteke'ye 15 milyon euro verip yedek mi oturtacaksın. Dilimde tüy bitti artık yabancı forvetin lüks olduğunu anlatırken.
Ev
---------------------------------------------------------------Muslera------------------------------------------------------------
----Hamit/Sener--------------------Semih--------------------------------Balta/Koray------------Telles--------------
-----------------------------Gökhan Inler---------------------------------------------Melo----------------------------------
---------------------------------------------------------Sneijder----------------------------------------------------------------
-----------------Olcan---------------------------Burak Yimaz-------------------Bruma---------------
Deplasman
---------------------------------------------------------------Muslera------------------------------------------------------------
----Hamit/Sener--------------------Semih--------------------------------Balta/Koray------------Telles--------------
-----------------------------Gökhan Inler----------------Melo-------------------------Selcuk Inan----------------------------
-----------------Sneijder---------------------------Burak Yimaz-------------------Bruma---------------
--------------------------------------
2014/2015 sampiyonluk