Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havaya Girdin Mi Galatasaray Socar

* LG G2 Tapatalk *

Balotelli'yi isteyenlerin yas ortalamasini merak ediyorum...

Cok kotu olur, umarim boyle bir hata yapilmaz. Neyse Prandelli'ye guveniyorum zaten, izin vermez herhalde boyle bir sacmaliga.

Bak bende gelip gelmemesi durumunda düşünenlerdenim onun yerine daha mantıklı daha iyi transferler olması kanısındayım fakat Drogba içinde söylenmeyen kalmadı fakat marka ismi olarak Galatasaray'ı bir üst kademeye taşıdı böyle düşünürsek Balotelli'de böyle bir oyuncu alırsak ismi ile markamızı yukarıya çıkarır iyi kötü onu bilemeyiz gelmeden tartışmakta gereksiz ama insanların düşüncelerinede saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıyetten bu Socar olayı doğru ise 20m € olarak Ünal Aysal çoğu taraftarın ağzını kapamış olucaktır ayrıyettende daha öncede yazdığım gibi Fenerbahçe'nin forma sponsoru almama sebebi cidden CL'ye gitmedikleri için çok az bir ücret verip kaliteli sponsorlarında Fenerbahçe'nin kapısının çalmaması bunun verdiği eziklik ve aşağılanmayı Galatasaray 20m € gibi bir rakama sponsor bulurken Fenerin 10m € ve altına sponsor bulacağı için bu sene forma sponsoru almayak kendilerince saçma sapan bir kampanya başlattılar yine söylüyorum komik bu adamlar ya forma açıklamasını yaparken bile giymiş üstlerine lanse ediyorlar 3-5 para verelimde manken filan tutsunlar şunlar :D

10360770_717001701704948_3898417323966351589_n.jpg

forvete vargas orta alana aranguiz gelsin sneijder gidebilir hemde cepte 5-6 milyon euro kalır. Aranguiz 90 dakika koşan buna rağmen tekniği kötü olmayan sert ortasaha zaten tekniğini brezilya maçındaki penaltısıyla gösterdi. Vargas ise önde pres yapan,hızlı,top sürebilen ama golcü olmayan bir nevi elmanderin güney amerikalısı ayrıca kanatlarda oynayabilir ikisi toplam en fazla 13-14 milyon eurodur

Balotelli birgün çok büyük yıldız olacak..

Prandelli istiyorsa sorgusuz sualsiz alınmalı..

Forvetinde Burak Yılmaz olup

Balotelli'yi istemeyenlere gerçekten hayret ediyorum..

Yahu adam manyak olabilir ama sanırsın her maç kırmızı kart yiyor bu çocuk..

Ben muhteşem taraftarımız önünde gerçekten şov yapacağı kanaatindeyim üstelik 23 yaşında adam la..

Adam İtalya milli takımında oynuyor ve İtalya'da buna rağmen ırkçılık yapıyorlar ağlatıp çıkıyor..

Şimdi bu adam burada nasıl top oynasın rahat vermiyorlar ki..

Ülkemizde ırkçılık yok denecek kadar az..

İşine daha rahat konsantre olur sözleşmesine de madde koyarsın Prandelli hocaya teslim edersin..

Gol sonrası şovların videolarını paylaşırsın sağda solda..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-0xMh44RGEQ[/media]

Geçen sene neler yaptığına bakalım..

forvete vargas orta alana aranguiz gelsin sneijder gidebilir hemde cepte 5-6 milyon euro kalır. Aranguiz 90 dakika koşan buna rağmen tekniği kötü olmayan sert ortasaha zaten tekniğini brezilya maçındaki penaltısıyla gösterdi. Vargas ise önde pres yapan,hızlı,top sürebilen ama golcü olmayan bir nevi elmanderin güney amerikalısı ayrıca kanatlarda oynayabilir ikisi toplam en fazla 13-14 milyon eurodur

90 dakika kostugu icin ve teknik bir penalti kullandigi icin Sneijder'i yollayip Aranguizi alalim yani. Baya mantikli fikirmis.

Gesendet von meinem LG G3

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8Pqsh2Ejoz8[/media]

Hep adamın kötü yönlerini medya öne çıkarsın gayet sempatik çocuk :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zrDgaJKZr00[/media]

Mesela şu gol sevincini Kadıköyde yapsa :D

Bunun için bile alınır :D

Ya abi Bu forumda oyle sacma

Duyum aliyorum ki Sneijder-Mesut Takasi diyor abi sacma sacma konusmayin Mesut 25-26 yasinda galiba sneijder 30 yasinda Arsenal gidip 30 yasindaki adam ile takas eder mi.Birde Mesutu 50 milyona almislar bizim sneijder en fazla 20 milyon Ustune 2 sneijder vermemiz gerek ki mesutu alalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt