Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baloyu baskan 7 ay oncede istemisti hala kafasinda balo ismi var diye biliyorum . cok zor ama

Balotelli maç gol asist

Serie A 102 46 21

Premier League 54 20 4

Şampiyonlar Ligi 29 7 7

Ya abi Bu forumda oyle sacma

Duyum aliyorum ki Sneijder-Mesut Takasi diyor abi sacma sacma konusmayin Mesut 25-26 yasinda galiba sneijder 30 yasinda Arsenal gidip 30 yasindaki adam ile takas eder mi.Birde Mesutu 50 milyona almislar bizim sneijder en fazla 20 milyon Ustune 2 sneijder vermemiz gerek ki mesutu alalim.

Goy goy yapıyoruz la ne kendi kendine tribe giriyorsun. :asd:

Balloyu kim neden istemiyor?

Prandelli varken balloyu istememek delilikdir. Ha forvete gerek yok diyenlere bir şey denilmez.

Ama forvet , forvet gelsin diyenlere balloteliye burun kıvırması tuhaf.

Daha iyileri varsa söyleyinde alalım . 30-40 milyonluk adamları saymayında

gören de forvette iyiyiz sanacak. balonun yürüyen hali burak ve umuttan iyidir.

Prandelli varken balloyu istememek delilikdir. Ha forvete gerek yok diyenlere bir şey denilmez.

Falcao, zlatan, benzema, fan porsi

balo kulaga hos geliyor hatta ben de istemistim bir aralar cok ama söyle bir gercek var:

balo'dan verim almak cok zordur. prandelli bile dünya kupasindan sonra elestirdi. cok ruhsuz ve zevksiz oynadi.

ayrica asiri risk tasidigi halde asiri maliyetli bir oyuncu.

drogba karakterinde bir topcudan bile tam verim alamadik. balo'dan verim almamiz imkansiz.

bence daha mütevazi, ama karakterli, hirsli bir oyuncu almamiz lazim (elmander gibi düsün).

samaras olabilir mesela. yedek kaldiginda da sorun cikaracagini sanmiyorum.

Ya abi Bu forumda oyle sacma

Duyum aliyorum ki Sneijder-Mesut Takasi diyor abi sacma sacma konusmayin Mesut 25-26 yasinda galiba sneijder 30 yasinda Arsenal gidip 30 yasindaki adam ile takas eder mi.Birde Mesutu 50 milyona almislar bizim sneijder en fazla 20 milyon Ustune 2 sneijder vermemiz gerek ki mesutu alalim.

Geyik dönüyor genç ; üzme kendini;)

Arkadaslar bu socar olayı nedir birkaç sayfa geri döndüm bulamadım bir haber mi var

Su işi hayirlisyla bir halletselerdi süper olurdu bence formada Azerbaijan çok güzel duruyor

balo kulaga hos geliyor hatta ben de istemistim bir aralar cok ama söyle bir gercek var:

balo'dan verim almak cok zordur. prandelli bile dünya kupasindan sonra elestirdi. cok ruhsuz ve zevksiz oynadi.

ayrica asiri risk tasidigi halde asiri maliyetli bir oyuncu.

drogba karakterinde bir topcudan bile tam verim alamadik. balo'dan verim almamiz imkansiz.

bence daha mütevazi, ama karakterli, hirsli bir oyuncu almamiz lazim (elmander gibi düsün).

samaras olabilir mesela. yedek kaldiginda da sorun cikaracagini sanmiyorum.

Prandellli yaklaşık 4 yıl italia milli takımını çalıştırdı.

Hiç bir sorun yaşamadı ballo ile diye biliriz.

Italia milli takımındaki durumunu biraz araştırın ne zamandan beri kafa olarak bitirdiğini.

Çocuk kendisini italian olarak gördüğü ülkesinde ırkçılık ile vurulması kadar acı bir durum olamaz belkide.

Orda bitti kafasında bu milli takım gururdur meselesi ki en iyi maclarını orda sergilemişdir daha önceler hırs ve motivasyon acısından.

Ballo 23 yaşında olan bir çocuk ve zekasıda üst seviyede değil izlediğim kadar

Böyle insan yapısı , üstelik bu yaşlarda olursa, küserse tam küser.

Prandelli istiyorsa gelmelidir kesinlikle. Hayır istemiyorsa gelmesin kesinlikle.

Prandellli yaklaşık 4 yıl italia milli takımını çalıştırdı.

Hiç bir sorun yaşamadı ballo ile diye biliriz.

Italia milli takımındaki durumunu biraz araştırın ne zamandan beri kafa olarak bitirdiğini.

Çocuk kendisini italian olarak gördüğü ülkesinde ırkçılık ile vurulması kadar acı bir durum olamaz belkide.

Orda bitti kafasında bu milli takım gururdur meselesi ki en iyi maclarını orda sergilemişdir daha önceler hırs ve motivasyon acısından.

Ballo 23 yaşında olan bir çocuk ve zekasıda üst seviyede değil izlediğim kadar

Böyle insan yapısı , üstelik bu yaşlarda olursa, küserse tam küser.

Prandelli istiyorsa gelmelidir kesinlikle. Hayır istemiyorsa gelmesin kesinlikle.

Sana güveniyorum hacı :D Bu iş olur. Türkiyede Türklerden başka kimseye ırkçılık yapılmaz :)

TweetCimbom ‏@TweetCimbom 11 dk.

FC Barcelona, Galatasaray kulübüne hazırlık maçı teklifinde bulundu.

BtAFIEiCcAAcAmx.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt