- 15 Aralık 2011
- 18.669
- 7.381
- 1.513
Devlet aslında bize sponsor olmalı en iyi avrupa'ya Türkiyemizi tanıtan Galatasaray'dır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana göre dünyada messi ve ronaldo harici o ücret ve üstüne oyuncu yok.![]()
TweetCimbom @TweetCimbom 11 dk.
FC Barcelona, Galatasaray kulübüne hazırlık maçı teklifinde bulundu.
![]()
Eboue, zokora ve diğerleri.
Bundan sonra huseyin çelikin "futbolcuların piyasa değeri" listesine bakarak yorum yapmaya özen gösterceğim.
Af et hata bende![]()

Sana güveniyorum hacıBu iş olur. Türkiyede Türklerden başka kimseye ırkçılık yapılmaz
![]()
Bir daha olmasın hacı diğer ayağınıda ben kırarım akıllı ol.![]()
Balloyu kim neden istemiyor?
Prandelli varken balloyu istememek delilikdir. Ha forvete gerek yok diyenlere bir şey denilmez.
Ama forvet , forvet gelsin diyenlere balloteliye burun kıvırması tuhaf.
Daha iyileri varsa söyleyinde alalım . 30-40 milyonluk adamları saymayında
Yapılsa bile okadar koymaz. enerliler yapsa mesela ki yapmışlardı şeyi ile güler bence.
Italiada, sevdiği ve kendisini onlardan zaneden birisi olarak, bir ırkçılık görmesi çok farklı bir durum.
Bize gelirse tek sorun hoca ve disiplin konusuyduki prandelli ile sorun yaşayacağını zanetmiyorum pek
Balotelli'yi isteyenlerin yas ortalamasini merak ediyorum...
Cok kotu olur, umarim boyle bir hata yapilmaz. Neyse Prandelli'ye guveniyorum zaten, izin vermez herhalde boyle bir sacmaliga.
Dünya yildizi BURAK YILMAZ ve UMUT BULUT'la kanser olmak isteyen bir zat daha.
Bir bitmediniz.
Haluk Abi bugün saat 23:00'te 24TV'e cikacak, sakin kacirmayin...![]()
![]()
Prandelli varken yani ne? Prandelli dedi daha 1-2 hafta once "Balotelli sadece arada sirada topla guzel hareketler yapan bir futbolcu, sampiyon degil" diye. Dunya kupasindan sonra "Balotelli'yi takima secmek benim hatamdi" dedi. Adam Balotelli'ye guvenmedigini baska nasil ifade etsin?
"Daha iyi forvet var mi bu fiyata alabilecegimiz?" diye soruyorsunuz, "boyle bir forvet neden bu fiyata satiliyor" diye sormaniz lazim, "neden hic bir takimda 2 yildan fazla kalamiyor?" diye sormaniz lazim. Onemli olan Balotelli'nin potansiyeli degil, takima olan etkisi.
Bu sene gecen senekinden farkli bir ortam var daha sezon basinda bile takimda, sampiyonluga odaklanmis, hirsli, herkesin tek bir hedef etrafinda kilitlendigi, basari icin ideal bir ortam. Balotelli'yi getirmek tam hersey iyi gidiyorken bu ortamin icine etmek olur. Takimin en cok para kazanan 1-2 oyuncusundan birinin saha icinde ve disindaki laubalilikleri, isini ciddiye almamasi, cani isteyince oynayip, cani istemeyince oynamamasi takimin bu olumlu atmosferini tamamen bozar. Isterse dunyanin en iyi forveti olsun, bu bir takim oyunu, tenis degil.
Tuchel kesin diyordu en son.