Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli

Serie A : 102 maç , 46 gol, 21 asist

Premier L. : 54 maç, 20 gol, 4 asist

CL : 31 maç, 8 gol, 7 asist

PL'de sezonda 5 gol atan forvetler bile Türkiye liginin kaderini değiştirebiliyor

Katiliyorum.

Ama gelirse bir kaç kaliteli türk defansci oyunculari almaliyiz yoksa 5+3 bize çok kötü gider

Serdar Taşçı hamlesi bekliyorum. Biraz risk gibi , ama bu risk alınmalı. Ayrıca Gökhan İnler gelirse , Bruma'yı bazı maçlarda kenarda oturtup joker olarak kullanabiliriz.

Bu arada balloteliyi savunmama rağmen gelmesini istemiyorum :DD

Yabancı forvet istemiyorumda ondan. Yabancı lider , oyun kura bilen kaliteli stoper tek tercihim ve isteğim.

Sağ bekde gereksiz , orta sahada. Türkiye ligi için yeterli bu kadro . Yeterki takım motivasyonu yüksek tutulsun ve takım halinde hareket ede bilelim

BtAYLEHIQAAcH3L.jpg

haha, yok ya :D ama tanidigim bir Arnavut kökenli arkadasim vardi, yurtda beraber kaldik.

Bana hep o kelimeleri ögretiyordu.

ne güzel arkadaşların varmış :)

bizde de Arnavutların orası burası kırmızı diye dedikodu çıkarıyorlardı :D

neyse konu dışına çıkmayalım çok, yeni önerilerimi yapıyorum

Ola Toivonen

s_36500_383_2012_1.jpg

Doğum tarihi 3 Temmuz. 2 yıllık daha sözleşmesi var.

Daha fazla yazacak şey bulamadım.

Mans Söderqvist

s_138424_23487_2010_1.jpg

93'lü. 10 maçta 7 golü var, Kalmar'da oynuyor. Allsvenskan'ın an itibariyle en golcüsü.

Yaşı oldukça genç, gelişime açık. Saçma bir transfer olur ama olur da ileride patlarsa ben demiştim derim :asd:

ekleme: sağ kanatta oynuyor eleman, forvette de oynarmış.

Cahil degilde galiba korku var, Man City ve Interde yaptigi gibi ortaligi karistirmak isteyecek, ama hocasi Prandelli olacagini unutmamak lazim eger gelirse.

Bence süper transfer olur

Balo takiminda huzursuzluk cikartan bi adam degil yada isini kotu yapan bi adam degil sadece kendi kendine zarar veren bi adam . Prandelli idare eder onu. Balo gelse daha ne isterim. Arsenale gidicek diyodu bbc

ne güzel arkadaşların varmış :)

bizde de Arnavutların orası burası kırmızı diye dedikodu çıkarıyorlardı :D

neyse konu dışına çıkmayalım çok, yeni önerilerimi yapıyorum

Ola Toivonen

s_36500_383_2012_1.jpg

Doğum tarihi 3 Temmuz. 2 yıllık daha sözleşmesi var.

Daha fazla yazacak şey bulamadım.

Mans Söderqvist

s_138424_23487_2010_1.jpg
ivon

93'lü. 10 maçta 7 golü var, Kalmar'da oynuyor. Allsvenskan'ın an itibariyle en golcüsü.

Yaşı oldukça genç, gelişime açık. Saçma bir transfer olur ama olur da ileride patlarsa ben demiştim derim :asd:

Toivonen PSVdeki son sezonu gayet kötüydü, yabanci kontenjani ona harcamaya degmez bence

türkiye balotelli gibi bir futbolcuyu kaldiramaz kimse kusura bakmasin bu gercek daha melo zor barindiriyoruz her yerden adam en ufak birseyde elestiriler geliyor

kaldirir hocam kimi kaldirmadiki bu ulke nouma melo lugano belezoglu gibi adamlar senelerdir TR'de top oynadi balotelli gibi ELIT bir yetenekmi altta kalacak

guldurmeyin oynadigimiz lig, sikeci turk ligi balo en az 20-25 sokar ilk senesinde

Bu arada kaan baysalı görmüşken.

Bizim sabri nerde çalışıyormuş?

kaldirir hocam kimi kaldirmadiki bu ulke nouma melo lugano belezoglu gibi adamlar senelerdir TR'de top oynadi balotelli gibi ELIT bir yetenekmi altta kalacak

guldurmeyin oynadigimiz lig, sikeci turk ligi balo en az 20-25 sokar ilk senesinde

oyunculuguna tartisan yok zaten disiplinsizligide ayri bir sorun balotellinin milaqn i bile biktirdi adamlar satmak istiyor sen nasil tahammül edeceksin.acikcasi kiralik denebilir sonrada memnun kalirsan alirsin en dogrusu bu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt