Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer teknik direktörümüz prandelli değilde başka birisi olsaydı balotellinin gelmesini istemezdim, ama teknik direktörümüz prandelli olduğu için balotelliyi yıllardır tanıyan biri olduğu için bu transferi deli gibi istiyorum. Prandelli de balotelli de ülke ve çevre değişikliği ile çok iyi şeyler yapabilirler. Ama sezonda 20-25 gol atan balotelli elimizde en fazlada 1-2 sene durur diye düşünüyorum neyse gelir inş

bu dedigine katilirdim ama melo ile balotelli nin arasindaki fark bir melo 30 yasinda ve daha sakin 2 melo evli yani disarilardi partylerde gördügümü hatirlamiyorum,balotelli de yas 23 bekar para var bir elinde nargile bir elinde sampanya bir yaninda hatun öbüryaninda bir hatun daha ,ama yasi genc oldugu icin yasam tarzi onu etkilemiyor ama yas söyle 27 lere geldimi etkilenmeye baslar daha cok var sayabilecegim sebebler ama bu kadarida yeter.

iyi haberim var o halde gecen ay nisanlanmis

Ospina zu Arsenal

4 milyon euro

bu dedigine katilirdim ama melo ile balotelli nin arasindaki fark bir melo 30 yasinda ve daha sakin 2 melo evli yani disarilardi partylerde gördügümü hatirlamiyorum,balotelli de yas 23 bekar para var bir elinde nargile bir elinde sampanya bir yaninda hatun öbüryaninda bir hatun daha ,ama yasi genc oldugu icin yasam tarzi onu etkilemiyor ama yas söyle 27 lere geldimi etkilenmeye baslar daha cok var sayabilecegim sebebler ama bu kadarida yeter.

Cantonayı tanırmıydın ? Balloteli onun yanında usou bir bebek gibi kalırdı.

Hocaya ve ortama bağlı bazı şeyler.

Semih'e nolmus boyle yahu .... Cannavaro gibi fizik yapmis masallah :D

[attachment=11968:image.jpg]

Boyle kendini gelistirmeye devam ederse yakinda world class stoper olabilir...

Mancini'nin eli degmis gibi bazi topcularimiza :)

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 365
Semih'e nolmus boyle yahu .... Cannavaro gibi fizik yapmis masallah :D

Ekli dosyayı görüntüle 16550

Boyle kendini gelistirmeye devam ederse yakinda world class stoper olabilir...

Mancini'nin eli degmis gibi bazi topcularimiza :)

benim de dikkatimi çekti, hatta dün yazacaktım başlığına da, üşendim sonra.eğer hacim yaptığı kadar güçlenmişse şimdi tam anlamıyla stoper olmuş demektir.her müdahalede yerdeydi geçen senelerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt