Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niasse'yi özetleri izlerken ben de çok beğenmiştim... Yanında bi yabancı forvet elemanı daha vardı..Adını unuttum.. İyi anlaşıyolardı...

Sinan Bolat potansiyeli olan bir kaleci 25 yaşında Porto da zaten bu yüzden aldı.Form düşüklüğü yaşadığı bir dönem olması toparlanmıyacağı anlamına gelmez.Şu anda bizim yedek kalecilerimizin hepsinden daha iyi Muslera ya bir sakatlık olsa Sinan yerini belli oranda doldurur.Eray la felan olacak iş değil.

Rakamlar yüksek diyorduk Niasse için 5.5m €'ya gitti Rusya'ya adam biz yanıbaşımızdakileri göremiyoz dışarıdakiler açımadan alıyor takip ediyor diyecek söz yok.

Niasse çok potansiyelli bir oyuncu ben daha önce önermiştim yaşı geçmiş futbolcu alacağımıza Niasse yi alalım diye.Hızlı bir takım olma yolunda Bruma Olcan Telles Tarık Çamdal forvette Niasse ile ileride hızlı oynayan bir takım olabilirdik.

nabıyonuz sergenin güllerrrrriii zeren kurban olsun size

kızlar bugün maç var ya 11 yapın bakıyım

Sinan Bolat'a kötü kaleci diyenler gitsin dibi tutmuş barbunya yesin.... Açık ve net...

Bu takıma santrafor şart!!

Avrupada Elle tutulur benim beğendiğim santraforlar şunlar...

Mario Balotelli

Divock Origi

Ahmet Musa

Cristian Benteke

Emmanuel Adebayor alınabilecek en muhtemeli gözüküyor

Alessandro Matri

Manolo Gabbiadini

Semih'in hep en önde kosmasi... [attachment=11979:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 221
Semih'de sakalla beraber bir nordik hava oluşmuş.. Gayet de yakışmış...

Bkz. Tipi yerinde defans..

Bruma, Olcan, Burak ve Sneijder yeterli olan ofansif oyuncularimiz.

Yedekte (kalirsa) Amrabat, Umut ve Ismail Berk var

Aydin ve Emre Çolak'i yetersiz buldugum için yedekte yazmiyorum.

Orta sahada
her zaman Melo ve Selçuk oynar

Yedekte: Yekta

Umut Gündogan yetenekli ama onun maçini izlemedigim için yorum yapamam

Defansda Semih ve Telles yeterli olan defansif oyuncularimiz, Balta ve Ched'e yetenekli diyemem....

Yedekte: ????? (Zani keske göndermeseydik)

Kale'de Muslera yeterli

Yedekte: yeteneksiz olsa da Eray

En kritik bölgeler defans ve orta saha, Inler ve bir yerli defansci alabilirsek bu transfer dönemi iyi gitmis olur. Onlarla beraber bir ofansif oyuncu ve ikinci kaleci alinirsa güzel transfer dönemi olur. 0 oyuncu alirsak rezil bir dönem geçmis oluruz.

Sinan Bolat gayet iyi bir kaleci adam birde ikinci kaleci olacak üstelik.

Sinan Bolat'ı Kayseri performansıyla değerlendirmek çok mantıksız. Adamın oynadığı defans oyuncuları en başta fos hangi kaleci olsa bu kadar uyumsuz bir defansla o golleri yer. İkincisi Kayseri'de takım içinde zaten bir kopukluk vardı futbolcular motive bir şekilde maçlara çıkmıyorlardı.

Sinan bence şu an alınabilecek piyasada ki en iyi kaleci tabi Onur'u hariç tutuyorum.

Sinan Bolat zamanında şampiyonlar ligi eleme maçında son saniyede kafa golu atip takımını gruplara yollamıştı hiç unutmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt