Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.368
- 7.227
- 2.358
Galatasaray forması ile Barbaros bulvarın da beşiktaş çarşının içinde kalmak.O adrenalini yaşamayan bilmez.Allah'tan motor vardı yoksa ne yoluna giderdik bilmiyorum.: )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk stoper.
Türk sag bek.
Yedek beklemeyi sorun etmeyecek iyi bir yabanci forvet.
Sunlar acilinden lazim.
Gökhan İnler konusunda sizce ne yönde gelişmeler ?
Bakkali PSV'den ayrilacak. Fiyati 2-3 milyon. Cok yetenekli, alip kiralamak lazim aslinda. Ama Faslilardaki mental sorunlar bunda da cok.
Türk sağ bek ; Tarık Çamdal / Şener Özbayraklı / Koray Altınay üçlüsünden birisi olur , yedek beklemeyi sorun etmeyecek iyi bir yabancı forvette bulunur , tabi İnşallah avatarımda bulunan reisi alırız orası ayrı mesele ancak ;
Yerli stoper konusuna gelirsek ; Kampta Prandelli , Semih Kaya - Koray Günter ikilisi sürekli oynatıyormuş ve bu tandemi oluşturmaya çalışıyormuş , renktaş senin istediği yerli stoper derinlik katması için mi yoksa Semih'in yanına direk as takıma mı ve ayrıca kim olabilir bu isim ?
Ilk tercihim tecrübeli olmasi cünkü Koray-Semih biraz genc kaliyorlar bence. Serdar Tasci iyi bir secim olabilirdi ama nedense hic ismi cikmiyor.
Koray ve Semih ikilisinin tutma ihtimali en azindan bu sene icin bence düsük. Tutmazsa yine Hakan-Semih ikilisi olacak.
En azindan bi stopere daha ihtiyacimiz var bence ama piyasada yeterli oyuncularda pek yok malesef.
Serdar Tasci veya Serdar Aziz benim aklima ilk gelenler.
Ilk tercihim tecrübeli olmasi cünkü Koray-Semih biraz genc kaliyorlar bence. Serdar Tasci iyi bir secim olabilirdi ama nedense hic ismi cikmiyor.
Koray ve Semih ikilisinin tutma ihtimali en azindan bu sene icin bence düsük. Tutmazsa yine Hakan-Semih ikilisi olacak.
En azindan bi stopere daha ihtiyacimiz var bence ama piyasada yeterli oyuncularda pek yok malesef.
Serdar Tasci veya Serdar Aziz benim aklima ilk gelenler.
Serdar Aziz'i bende begendigimden söylemedim son zamanlarda ismi gecen örneklerden verdim. Ne yapip edip bi türk stoper alinmali bence, artik kim olur bilemiyorum. Belki Sinan Gümüs gibi, Endogan gibi falan sürpriz bir gurbetci olabilir Scout ekibi tarafindan bulunan.
Gerçekten yeterli bir göremiyorum bende yerli olarak , Semih ve Koray tutarsa zaten daha stoper aramayız ve almayız yabancı sınırında olumlu yönde gelişme olmadığı sürece , bir yandan da elimizde daha Chedjou , Hakan Balta , Gökhan Zan , Emre Can Coşkun ve Emre Tosun'un olduğu düşünülürse acaba yerli bir stoper takviyesine ne derece gerek var sorusu akıllara geliyor kaldı ki göndereceklerimiz olacak bu isimler arasından altyapıya olsun başka kulüplere olsun.
Serdar Taşçı büyük sakatlık yaşadı fakat son durumu ne bilmiyorum opsiyonlu kiralama yoluyla bu yönde bir kumar oynanabilir.
Serdar Aziz'in ise adının bile geçmemesi lazım o kadar boş ve gereksiz bir oyuncu ki izlemeden anlatılamaz sadece adı var , Uğur Demirok kendisinden daha iyi bir oyuncu , zaten bir numara olarak da Ömer Toprak geliyor akıllara ki Ömer Toprak transfer çok çok zor.
O yüzden bu bölgeye transfer yapılacak Serdar Taşçı (kiralık) - Uğur Demirok ikilisinden biri olacaktır gibime geliyor.