Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray forması ile Barbaros bulvarın da beşiktaş çarşının içinde kalmak.O adrenalini yaşamayan bilmez.Allah'tan motor vardı yoksa ne yoluna giderdik bilmiyorum.: )

Mancini gitmeden önce Candreva'nin fiyatini sorduk, Mancini onu cok istemisti, ancak Lazionun talip ettigi Bonservic bize cok cok fazla gelmisti. Bunu biliyorum bunun disinda kim gelebillir ROM'dan Boriello alternatif forvet olarak? Klose alternatif forvet olarak? Roma Iturbe almis belki Florenzi'yi satarlar, bilmiyorum. Bakalim...

Türk stoper.

Türk sag bek.

Yedek beklemeyi sorun etmeyecek iyi bir yabanci forvet.

Sunlar acilinden lazim.

Türk stoper.

Türk sag bek.

Yedek beklemeyi sorun etmeyecek iyi bir yabanci forvet.

Sunlar acilinden lazim.

Türk sağ bek ; Tarık Çamdal / Şener Özbayraklı / Koray Altınay üçlüsünden birisi olur , yedek beklemeyi sorun etmeyecek iyi bir yabancı forvette bulunur , tabi İnşallah avatarımda bulunan reisi alırız orası ayrı mesele ancak ;

Yerli stoper konusuna gelirsek ; Kampta Prandelli , Semih Kaya - Koray Günter ikilisi sürekli oynatıyormuş ve bu tandemi oluşturmaya çalışıyormuş , renktaş senin istediği yerli stoper derinlik katması için mi yoksa Semih'in yanına direk as takıma mı ve ayrıca kim olabilir bu isim ?

Bakkali PSV'den ayrilacak. Fiyati 2-3 milyon. Cok yetenekli, alip kiralamak lazim aslinda. Ama Faslilardaki mental sorunlar bunda da cok.

Allah korusun cabuk tobe et. Bakkali de hic beyin yok. Kendini begenmis superstar. Boyle simarik oyunculari sakin ovmeyin. Psv zaten bugun satti onu o yuzden 3 milyon a..

Türk sağ bek ; Tarık Çamdal / Şener Özbayraklı / Koray Altınay üçlüsünden birisi olur , yedek beklemeyi sorun etmeyecek iyi bir yabancı forvette bulunur , tabi İnşallah avatarımda bulunan reisi alırız orası ayrı mesele ancak ;

Yerli stoper konusuna gelirsek ; Kampta Prandelli , Semih Kaya - Koray Günter ikilisi sürekli oynatıyormuş ve bu tandemi oluşturmaya çalışıyormuş , renktaş senin istediği yerli stoper derinlik katması için mi yoksa Semih'in yanına direk as takıma mı ve ayrıca kim olabilir bu isim ?

Ilk tercihim tecrübeli olmasi cünkü Koray-Semih biraz genc kaliyorlar bence. Serdar Tasci iyi bir secim olabilirdi ama nedense hic ismi cikmiyor.

Koray ve Semih ikilisinin tutma ihtimali en azindan bu sene icin bence düsük. Tutmazsa yine Hakan-Semih ikilisi olacak.

En azindan bi stopere daha ihtiyacimiz var bence ama piyasada yeterli oyuncularda pek yok malesef.

Serdar Tasci veya Serdar Aziz benim aklima ilk gelenler.

Transfer dönemi bitsede kurtulsak bu kadar kötü bi transfer sezonu hatırlamıyorum...

Yaprak kıpırdamıyor arkadaş...

Yerli sağ bek şart

Yerli sol bek şart

Yerli stoper şart

Yerli kanat şart

Yabancı forvet şart

Bunları almak zorundayız yoksa cok zorluk çekeriz bu sene TFF sağolsun...

Sneijder,Muslera,Melo,Alexis,Bruma,Amrabat,Chedjou 7 yabancımız var zaten. 1 yabancı hakkımız kalıyo onu da forvete harcarız heralde.

Chedjou - Semih olmadı olmayacak olmaz. Semih - Koray Günter , Koray'ın son durumu nedir kapalı kutu. Gelecek vaadettiği kesin ama gelecekten kasıt keşke bu sezon olsa..

Hal böyle iken defansa Vidic yada Alex tarzı first class bir yabancı stoper gerekiyor.Ayrıca yerli alternatif şart. Gökhan Zan neden bırakıldı anlayanlar beri gelsin.

Buarada hep telaffuz edilen oyuncular ileri uç için halbuki Gs'nin en zayıf karı bekler olduğu kadar stoperler de. Allah'tan Semih var yoksa hepte 0 olacaz göbekte.

Beyler konudisi ama onemli :) Vodafone Faturali hattim var net paketimde 100 mb var acayip bitiyor 2 gb paket aldik 2 hafta olmadan bitiriyor iphone 100 mb biterse fena sıkılırim evde nasil 1 gb internet yapabiliriz faturali icin net hediyesi var mi bilen birisi cevaplarsa iyi olur.

Ilk tercihim tecrübeli olmasi cünkü Koray-Semih biraz genc kaliyorlar bence. Serdar Tasci iyi bir secim olabilirdi ama nedense hic ismi cikmiyor.

Koray ve Semih ikilisinin tutma ihtimali en azindan bu sene icin bence düsük. Tutmazsa yine Hakan-Semih ikilisi olacak.

En azindan bi stopere daha ihtiyacimiz var bence ama piyasada yeterli oyuncularda pek yok malesef.

Gerçekten yeterli bir göremiyorum bende yerli olarak , Semih ve Koray tutarsa zaten daha stoper aramayız ve almayız yabancı sınırında olumlu yönde gelişme olmadığı sürece , bir yandan da elimizde daha Chedjou , Hakan Balta , Gökhan Zan , Emre Can Coşkun ve Emre Tosun'un olduğu düşünülürse acaba yerli bir stoper takviyesine ne derece gerek var sorusu akıllara geliyor kaldı ki göndereceklerimiz olacak bu isimler arasından altyapıya olsun başka kulüplere olsun.

Serdar Taşçı büyük sakatlık yaşadı fakat son durumu ne bilmiyorum opsiyonlu kiralama yoluyla bu yönde bir kumar oynanabilir.

Serdar Aziz'in ise adının bile geçmemesi lazım o kadar boş ve gereksiz bir oyuncu ki izlemeden anlatılamaz sadece adı var , Uğur Demirok kendisinden daha iyi bir oyuncu , zaten bir numara olarak da Ömer Toprak geliyor akıllara ki Ömer Toprak transfer çok çok zor.

O yüzden bu bölgeye transfer yapılacak Serdar Taşçı (kiralık) - Uğur Demirok ikilisinden biri olacaktır gibime geliyor.

Bana göre Serdar Aziz'i de çok şişiriyorlar. Büyük takım topçusu değil kaldı ki Bursa'da düzenli de oynayamıyor. Aşırı derece de ağır. Ne gördüler Serdar'da anlaması mümkün değil. Bursa'da bir stoper var oda İbrahim. Alınırsa çok iyi alternatif olur ama Bursa Serdar'ı bırakır onu gene bırakmaz burdan da anlayın Serdar'daki potansiyeli.

Serdar Aziz'i bende begendigimden söylemedim son zamanlarda ismi gecen örneklerden verdim. Ne yapip edip bi türk stoper alinmali bence, artik kim olur bilemiyorum. Belki Sinan Gümüs gibi, Endogan gibi falan sürpriz bir gurbetci olabilir Scout ekibi tarafindan bulunan.

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 13 dk.

Genç bir oyuncumuza 3 büyük Avrupa liginden teklif var...

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 11 dk.

İbrahim Coşkun'a Fransa, Hollanda ve İtalya'dan teklifler gelmiş. Oyuncuya henüz bu tekliflerden bahsedilmedi...

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 10 dk.

Bu teklifler çok ciddi... Balon değil yani. Normalde İbo'nun sezonu U-21'de geçirmesi bekleniyordu.

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 9 dk.

Oyuncuya söylenmeme sebebi kulüp oyuncuyu kaybetmek istemiyor. Oyuncu da profesyonel seviyede oynamak istiyor.

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 3 dk.

İbrahim Coşkun'a bu teklifler zaten hafta içi iletilecek. Yani söylenecek.

_____________________________________________________________________________________________________________________

İbrahim Coşkun'un neden kampa götürülmediğini bende anlamadım şahsen ; kaleciler dışında zaten altyapıdan ;

Emre Tosun , Birhan Vatansever , Berk Yıldız ve Altuğ Taş götürüldü , İsmail Berk Ünsal ve Emre Can Coşkun zaten geçen sezon çıkarılmıştı A takıma.

Geriye bir tek İbrahim Coşkun ve Kaan Baysal kalıyor , gerçekten altyapıdan bu kadar çok oyuncu çıkması iyi ancak gerekli oyuncular kalmalı diğerleri tekrar altyapıya dönmeli yada lig içerisinde forma şansı bulabileceği özellikle yeni yükselen takımlara kiralanmalı yada eski oyuncularımızın şuan teknik direktörlüğünü yaptığı kulüplere.

Edit : Kaldı ki daha geçen sezon devre arası takıma katılan ve iyi bir kumaşı olan Oğuzhan Kayar'da var elimizde , bahsettiğim mesele şu : bu oyuncularımızın önünü tıkayıp köreltmeden kendileri ile ilgili gerekli çalışma yapılıp , oyuncuların durumuna göre gerekli isimler A takımda kalmalı , gerekli isimler forma şansı bulabileceği kulüplere kiralanmalı , gerekli isimler ise altyapıda idmanlarına devam edip sırasını beklemeli.

Serdar Aziz'i bende begendigimden söylemedim son zamanlarda ismi gecen örneklerden verdim. Ne yapip edip bi türk stoper alinmali bence, artik kim olur bilemiyorum. Belki Sinan Gümüs gibi, Endogan gibi falan sürpriz bir gurbetci olabilir Scout ekibi tarafindan bulunan.

Serdar Aziz'i görür görmez yazmaya başladım yazını bile daha yeni okuyorum. Düşün bendeki Serdar sevgisini artık :)

Gerçekten yeterli bir göremiyorum bende yerli olarak , Semih ve Koray tutarsa zaten daha stoper aramayız ve almayız yabancı sınırında olumlu yönde gelişme olmadığı sürece , bir yandan da elimizde daha Chedjou , Hakan Balta , Gökhan Zan , Emre Can Coşkun ve Emre Tosun'un olduğu düşünülürse acaba yerli bir stoper takviyesine ne derece gerek var sorusu akıllara geliyor kaldı ki göndereceklerimiz olacak bu isimler arasından altyapıya olsun başka kulüplere olsun.

Serdar Taşçı büyük sakatlık yaşadı fakat son durumu ne bilmiyorum opsiyonlu kiralama yoluyla bu yönde bir kumar oynanabilir.

Serdar Aziz'in ise adının bile geçmemesi lazım o kadar boş ve gereksiz bir oyuncu ki izlemeden anlatılamaz sadece adı var , Uğur Demirok kendisinden daha iyi bir oyuncu , zaten bir numara olarak da Ömer Toprak geliyor akıllara ki Ömer Toprak transfer çok çok zor.

O yüzden bu bölgeye transfer yapılacak Serdar Taşçı (kiralık) - Uğur Demirok ikilisinden biri olacaktır gibime geliyor.

Gökhan Zan kalsa keske ama yollandi. Emre Can ve Emre Tosun daha 17-18 yasinda as takimda oynayabilecek seviyede olduklarini sanmam.

Geriye bir tek Semih, Hakan ve Koray kaliyor. Koray tutarsa muazzam olur ama ya tutmazsa? Ozaman sorun yasariz bence.

Koray'in oynadigi Sivasspor macini hatirladim bi an umutlarim yeserdi. Cok iyiydi o macta masallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt