Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalakalık yönü eksikti. Yaranamadı birilerine.

:eek::happy:

Hadi Mertan Öztürk bizde oynamadi, niye hic 1.lig ya da süperlig takimi talip olmadi? Ben ciddi ciddi merak ettim ya

Bu sene 2.lig de altinordu yu takip eden oldumu? Nasil oynadi? Statistiklere bakicak olursak vasat bir yil gecirdi (21 mac 3 gol 0 assist), Sadece 3 macta ilk 11 oynamis :confused:

Sorun fizik mi kafada mi?

Yetenek harcaniyor gibime geliyor, kabahat kendisinde ise kendine yazik ediyor...

sinan gümüşün vucudu pert dedi la yorumcu

media.media.b35b744b-a354-4385-96e8-f179efb0e17c.normalized.media.jpg

Artik formalari elestirmekten vazgecin artik sonucta formanin designina degil renklerine asigiz bizim görevimiz destek olmak , gidip alicaz forma destek amacli.

ayrica formalarda o kadar kötü degil, sponsorsuz falan hos duruyor bence. arkada isim yazdirdim cok iyi duruyor bence

Koray cok iyi konusuyor, cok akli basinda bir adam, helal olsun.

Semih-Koray gibi bir stoper ikilisinin hayali bile mükemmel.

Tutto Cagliari’inin haberine göre İtalya’ya gelen Arjantinli oyuncu gün içinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Transferin finansal detayları da ortaya çıktı. Buna göre Cagliari kiralama bedeli olarak Galatasaray’a 300 bin euro ödeyecek.

Satın alma opsiyonu olarak ise 4 milyon euro belirlendi. Eğer Cagliari Ontivero’yu 10 milyon euro ve üzerinde bir fiyata satarsa Galatasaray’a 1 milyon euro ödeyecek.

sinan gümüşün ben seneye 11 de yerini alacağını düşünüyorum

fakat kadroda forvet namına burak ve umuttan başka oyuncu yokken

burağın sezonun bi çok bölümünde düşüş gösterip lesh oynadığını umutun artık yaşıda belli yeteneğide belliyken

halen sağ bek stoper aranmasını mantığa sığdıramıyorum.şu takımda son gol vuruşu olan bi tane forvet yok umutla burağı toplasan her 10 pozisyondan

2 si ni atabilecek yetenekteler top indirip duvar olup oyunu ileride tutacak forvet yok ileride pres yapacak forvet yok umutta artık pres yapmıyor

sağ beklemi şampiyon olacağız sol beklemi yoksa stoperlemi geçen sene ligin en az gol yiyen takımıydık son haftalarda değiştimi bilmem ama

sezonun sonuna kadar en az gol yiyen takımdık ama gol atamadığımız için 9 puan fark yedik.deplasmanda iki farkı yakalayamadığımız için çok maç

kaybettik o ikinci gol şansını buldukmu bulduk hep bulduk 3 4 gol atma şansını bulduk ama gerek burak gerek drogba bunları atamadı.sonuç hüsran

nedir bu sağbek solbek fantazisi anlamadım.telles neye yaradı geçen sene bi gol attığını hatırlıyorum asisti varmı bilmiyorum geçen sene yabancı stoperle

oynadık chedjou adam fransanın en iyi stoperiydi noldu? koray oynasa ne değişirdi bence daha iyi olurdu

şu gerçek türkiyede savunması değil orta sahası ve forveti iyi olan şampiyon oluyor halen sağ bek sol bek arıyoruz pehh..Yabancı forvet şart oğlu şart

Tutto Cagliari’inin haberine göre İtalya’ya gelen Arjantinli oyuncu gün içinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Transferin finansal detayları da ortaya çıktı. Buna göre Cagliari kiralama bedeli olarak Galatasaray’a 300 bin euro ödeyecek.

Satın alma opsiyonu olarak ise 4 milyon euro belirlendi. Eğer Cagliari Ontivero’yu 10 milyon euro ve üzerinde bir fiyata satarsa Galatasaray’a 1 milyon euro ödeyecek.

hani vazgecmislerdi

Koray Günter FM 2014'te de wonderkid gibi bir nevi. Semih - Koray ikilisinin tutması demek alınabilecek en güzel haberlerden biridir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt