Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Arda Turanin yeni piyasa degeri 30.000.000 €
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarık icin anlasma zemini olmus.4 milyon euro+1 topcu diyorlar.Eskisehir Tarık'ın yerini Atilla Turan ile doldurmayı planlıyormus.Yalnız Atilla Turan benim bildigim sol bek.Neyse biz saga bir topcu alalaım Eskisehir'in canı cehenneme.
tarık için 4m euro verilmez, bu sene sağ beki hamit, veysel ile idare edip arada bir alt yapıdan sağ beke bir oyuncu oynatılıp altyapıya güvenilmeli, alt yapıdan almanya 2. liginden gelen oyuncu kadar top oynayacak adam çıkmıyorsa alt yapı ne işe yarıyor?
Sabri bu 4 milyon verilecek Tarik'tan cok daha iyi.
Sabri bu 4 milyon verilecek Tarik'tan cok daha iyi.
sinan gümüşün ben seneye 11 de yerini alacağını düşünüyorum
fakat kadroda forvet namına burak ve umuttan başka oyuncu yokken
burağın sezonun bi çok bölümünde düşüş gösterip lesh oynadığını umutun artık yaşıda belli yeteneğide belliyken
halen sağ bek stoper aranmasını mantığa sığdıramıyorum.şu takımda son gol vuruşu olan bi tane forvet yok umutla burağı toplasan her 10 pozisyondan
2 si ni atabilecek yetenekteler top indirip duvar olup oyunu ileride tutacak forvet yok ileride pres yapacak forvet yok umutta artık pres yapmıyor
sağ beklemi şampiyon olacağız sol beklemi yoksa stoperlemi geçen sene ligin en az gol yiyen takımıydık son haftalarda değiştimi bilmem ama
sezonun sonuna kadar en az gol yiyen takımdık ama gol atamadığımız için 9 puan fark yedik.deplasmanda iki farkı yakalayamadığımız için çok maç
kaybettik o ikinci gol şansını buldukmu bulduk hep bulduk 3 4 gol atma şansını bulduk ama gerek burak gerek drogba bunları atamadı.sonuç hüsran
nedir bu sağbek solbek fantazisi anlamadım.telles neye yaradı geçen sene bi gol attığını hatırlıyorum asisti varmı bilmiyorum geçen sene yabancı stoperle
oynadık chedjou adam fransanın en iyi stoperiydi noldu? koray oynasa ne değişirdi bence daha iyi olurdu
şu gerçek türkiyede savunması değil orta sahası ve forveti iyi olan şampiyon oluyor halen sağ bek sol bek arıyoruz pehh..Yabancı forvet şart oğlu şart