Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 orta saha oyuncu, 1 forvet, 1 defans oyuncu ve 1 2nci kaleci şart

Melo ve Selçuk formsuzken mutlaka kaliteli bir isim onlardan birisinin yerine oynamali, veya hoca 4-3-3 oynamak istiyorsa.

Zan galiba gitti, Balta yetersiz ve Koray tecrübesiz. Semih yaninda defansci lazim

Tüm sezon Burak forvet olarak oynayacaksa yandik.

Eray beceriksizin teki onun yerine Hakan Arikan filan alinmali.

Behrami önceden bek falan oynardı hatta o meşhur Türkiye-İsviçre 2008 yağmurlu maçta baya iyi oynamıştı.

Ortasaha da oynuyor soğukkanlı iyi topçudur ama öncelikli ihtiyaçımız değil bana göre.

Behrami çirkeftir,agresiftir.Melo ile rakibi sindiriler.Severim.

Hem orta saha hem sag bek oynayabiliyor.

Gesendet von meinem LG G3

benimde aklımda kanat oyucusu gibi kaldı yanlış hatırlıyormuşum demekki dmc tarzı yabancı bir adama ihtiyacın oldugunu sanmıyorum yalan haberdir herhalde

Behrami önceden bek falan oynardı hatta o meşhur Türkiye-İsviçre 2008 yağmurlu maçta baya iyi oynamıştı.

Ortasaha da oynuyor soğukkanlı iyi topçudur ama öncelikli ihtiyaçımız değil bana göre.

Behrami'yi bilmem de o pozisyona bi adam almamız şart. Melo ve Selçuk'un yedeği yok takımda Yekta dışında. Belki Veysel de sayılabilir. Behrami bu ikiliden forma bile kapabilir çoğu zaman. Özellikle deplasman maçlarında çok işe yarar.

Behrami 2 senedir Napolide capa oynuyor, ofansif yönünüde iyi degil. Behrami bizim icin asiri lüks.

Şu Tarık asist, gol meselesine takılıp Şener gelsin diyenlere....

Evet belki hiç asist veya gol yapmamış ama oynadığın takımda Erkan Zengin varsa hücumcu bekin bek bir önemi yok.Adam zaten hücumda bekin yaptığı sıfıra inip orta veya pas stilini kendisi uyguluyor.Bunu dikkate alarak yorum yapmak lazım.

Tarık net potansiyeli olan bir oyuncu ayrıca her iki kanatta da oynaması büyük avantaj.Gelişime açık.En önemliside Almanya altyapılı olması.

Tarık almayıp Şener'i almak 2.Salih vakası olur açık net.

Tarık Çamdal benimde ilk istediğim futbolcu ama olmazsa Şeneri almakda gayet mantıklı.Salih le Şener i kıyaslamak futbola hakaret olur Salih alınabilecek en kötü bekti malesef.

Behrami iyi de oynatacak yer yok.Yedek icin lüks bir topcu.Su an lüzumsuz görünüyor.Bek icin düsünülüyor galiba.Yerli topcuların fahis fiyatını görünce Behrami gibi belli capta topcular daha makul görünüyor.Türk futbolunun katili tüpcü.

Behrami yerine partnerini Inleri alalim da bi ise yarasin bari.

Gesendet von meinem LG G3

Tarık Çamdal benimde ilk istediğim futbolcu ama olmazsa Şeneri almakda gayet mantıklı.Salih le Şener i kıyaslamak futbola hakaret olur Salih alınabilecek en kötü bekti malesef.

"Transfer görüşmeleri devam ediyor ama şu an yüksek rakamlardan bahsediliyor. bu sene böyle rakamların türkiye futbol transfer piyasasında çok geçerli olduğunu düşünmüyorum. rakamlar azaldığında tekrar düşüneceğiz. Tarık Çamdal için olumlu düşünüyoruz."

şeklinde konuşmuş L. Arıboğan. neyse olumlu düşünüyormuşuz en azından. önceliğimiz Tarık yani.

BtEv0eZCEAAVCkF.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt