Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut sener takasini bursa kabul ederse ilk defa bi klubu kaziklamis olacaz .s

O bölgeye kaliteli bi çapa almamız gerek zaten. Melo'ya bişey olsa adam yok.

Tek yönlü De Jong tarzi adamlar 2li ortasaha tandeminde oynayamaz.Bizde Ceyhun 2li ortasaha icin fazla defansif kaldi. Bizim ihtiyacimz olan Tolgay gibi bir oyuncu.

Milanda Montolivo- De Jongla 2li capa oynuyordu. De Jong orada cok defansif kaliyordu, 2li tandemde kötülerdi. Sonra 3lü ortashaya gectiler, De Jong en geride süpürücü olarak, sadece defansif yeteneklerini kullanabileceği bir bölgede, harikalar yaratti.

De Jongun 3 milyon euro+bonuslarla vergilerle birlikte Milana maaliyeti en az 6 milyon euro. De Jonga o parayi bu dünyada Milandan baska kimse vermez.

"Transfer görüşmeleri devam ediyor ama şu an yüksek rakamlardan bahsediliyor. bu sene böyle rakamların türkiye futbol transfer piyasasında çok geçerli olduğunu düşünmüyorum. rakamlar azaldığında tekrar düşüneceğiz. Tarık Çamdal için olumlu düşünüyoruz."

şeklinde konuşmuş L. Arıboğan. neyse olumlu düşünüyormuşuz en azından. önceliğimiz Tarık yani.

Tarık transferinin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum ya da en çok istediğim transfer olduğu için bu duyguya kapıldım ama bir gerçek var futbol hızlı ve yetenekli oyuncularla oynanır Telles Bruma Tarık Olcan uzun zaman sonra ilk defa bu kadar iyi kanat ve bek oyuncularına sahip oluruz Sinan Gümüş dende çok umutluyum defansımızda Semih ve Koray genç oyunculardan kurulu iskelet kadronun yanında Muslera Melo Sneijder Burak Selçuk gibide skoru getirecek oyuncularla çok iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum.

Tek yönlü De Jong tarzi adamlar 2li ortasaha tandeminde oynayamaz.Bizde Ceyhun 2li ortasaha icin fazla defansif kaldi. Bizim ihtiyacimz olan Tolgay gibi bir oyuncu.

Milanda Montolivo- De Jongla 2li capa oynuyordu. De Jong orada cok defansif kaliyordu, 2li tandemde kötülerdi. Sonra 3lü ortashaya gectiler, De Jong en geride süpürücü olarak, sadece defansif yeteneklerini kullanabileceği bir bölgede, harikalar yaratti.

Melo'da bize gelene kadar böyle oynuyordu ama bizden sonra oyun stili değişti çift yönlü oynamaya başladı. Behrami de Jong'a nazaran ayağı daha düzgün. Benim böyle bi adama ihtiyacımız var deme sebebim takımda Melo harici savaşacak oyuncu yok. 11-12'de Engin bu işi çok iyi yapıyordu mesela. Deplasman maçlarında bu tarz adamlara çok ihtiyaç duyuyoruz.

Burak

Wes Bruma

Selçuk Melo

Nigel

şeklinde oynayabiliriz mesela bazı maçları CL'de. Tek bir sisteme uygun kadro kurarsak uzun maratonda sıkıntı yaşamamız muhtemel.

Bana esmer uzun boylu bi duyum geldi

behrami asiri sacma bir transfer olur onun yerine inleri almak lazim

Bizden 6 milyon euro istedileri Tarik icin, acaba Bundesligadan bir takim 6 milyon euroyu birakalim, 500 bin euro teklif eder mi, cok merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt