Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Hamit koray semih telles

Melo selcuk

Olcan wes bruma

Burak

Takim bu belli ki . Tarik yada sener kim gelirse sag beki alir. Yildiz forvet gelirse ki sanmiyorum . Telles yada bruma yedeklere cekilir

Bu sarışın konusunda aynı duyumcu şunuda söyledi cevap olarak birisine...

"abel xavier"

Duyumcu :"Evet ama beyaz versionu :("

Almanlar isme bakmazlar sistemlerine uygun adam ararlar.Tarık Çamdal 6 milyon euro bencede etmez ama 500 bin euro felanda abartı olmuş.Omar Niasse için küçük takım oyuncusu dediler ama 5.5 milyon euro ya Lokomotif Moskova ya gitti.Arda için Avrupa da oynuyamaz diyolardı bugün değeri 30 milyon euro.Tff malesef taraflı davranıyor bu yüzden buna göre kendimizi hazırlamak zorundayız.

Rusyada düsük tempoda kontratak futbolu oynaniyor. Rusyadan gelen Honda icin Serie Anin düsük temposu bile fazla geldi. Onlar Turkiye pazarindan transfer yapiyorlar. Onlar adina doğru bir transfer.

Ardaya gelince, transfermarkt değerlerinin oyuncunun gercek değerini gösterdiğini düsünmüyorum. İnterde tonla oyuncu vardi, atiyorum oyuncun transfermarkt değeri 20 milyon euroydu, oyuncuya 8 milyon euro veren takim cikmiyordu.

Tarik icin Bundesligadan bir takimin 500 bin euro vereceğine inanmiyorum. Bizim ligdeki değeri de max 2-3 milyon eurodur. Yabanci sinirlamasi sayesinde 6 milyon euro istiyorlar. Yoksa sinirlama olmasa, 6 milyon euro verip Tariki mi aliriz, yoksa üzerine bir kac milyon euro ekleyip Darmian gibi bir sağ beki mi aliriz?

Prandelli: "Balotelli temelde iyi bir insan, kotu bir insan degil ama gerceklerden cok uzak, baska bir boyutta yasiyor. Ama onemli degil, daha 24 yasinda, bu tecrubelerden ders alacaktir"

Bende seksi bi sarı saçlı hatun istiyorum

* LG G2 Tapatalk *

Bende seksi bi sarı saçlı hatun istiyotum

* LG G2 Tapatalk *

Tamam belki sarışın değil ama sana yakışabilir arif
63476191_northampton-adebayoakinfenwagetty1.jpg

Prandelli: "Balotelli temelde iyi bir insan, kotu bir insan degil ama gerceklerden cok uzak, baska bir boyutta yasiyor. Ama onemli degil, daha 24 yasinda, bu tecrubelerden ders alacaktir"

Balloteli hakında şampion değil gibi konuşmaları yalan bu arada.

Hata oyuncuları bu reportajda koruyor ve hata bende diyor.

Balloteli hakında şampion değil gibi konuşmaları yalan bu arada.

Hata oyuncuları bu reportajda koruyor ve hata bende diyor.

Hayir yalan degil. Soylediklerinde bir celiski yok. Onu da soylemisti. O zaman da "sanal dunyada yasamayi birakmasi lazim" demisti. Simdi de ayni seyi soyluyor.

Kadro bence hemen hemen belli sadece olursa sag bek transferi olur. olmazsa Hamit oynar. hiçte fena olmaz bence.

koray günter ve sinan gümüsün konusmasi nerden izleyebilirim beyler

Hayir yalan degil. Soylediklerinde bir celiski yok. Onu da soylemisti. O zaman da "sanal dunyada yasamayi birakmasi lazim" demisti. Simdi de ayni seyi soyluyor.

Bu açıklamaları canlı dinledinmi? Bir oyuncaya bittik, şampion değil demek farklı bir şey,

Sanal dünyasında gezmese daha iyi olur demesi çok farklı .

Bence en azından.

---------------muslera-----------------

hamit----semih--xxxx--------tarık

-------------melo--selçuk------------

olcan-------sneijder----------burak

---------------xxxxx--------------------

Böyle bir kadro bekliyorum bakalım ne olacak.Yabancı stoper, yabancı forvet ve Tarık.Olursa bir de yerli ortasaha tamamdır.

Bu açıklamaları canlı dinledinmi? Bir oyuncaya bittik, şampion değil demek farklı bir şey,

Sanal dünyasında gezmese daha iyi olur demesi çok farklı .

Bence en azından.

Kardesim neden israr ediyorsun? Inanmiyorsan git ara, onlarca kaynakta bulursun. Her yerde yayinlandi. Her yerde ayni sey yazdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt