Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çare Haldun Üstünel

B_8611f471f03f51c2228037a3025f5e3a.jpg

Kardesim neden israr ediyorsun? Inanmiyorsan git ara, onlarca kaynakta bulursun. Her yerde yayinlandi. Her yerde ayni sey yazdi.

Araştırdım zaten merak etme. Kaynaklar sadece yazılı ve daha da önemlisi yazılanlar prandellinin profiline uymamakda

Ayrıca şimdiki reportajı okuduysan kendisi ile çelişkili oluyor.

Şimdikinde bütün hata bende deyip üstüne italia milli takım oyuncularına laf kondurtmam diyen adam öncedeki reportajda ballotelliyi parçalayacak, öyle mi?

Mantık dışı yada hoca bir öyle bir böyle

Araştırdım zaten merak etme. Kaynaklar sadece yazılı ve daha da önemlisi yazılanlar prandellinin profiline uymamakda

Ayrıca şimdiki reportajı okuduysan kendisi ile çelişkili oluyor.

Şimdikinde bütün hata bende deyip üstüne italia milli takım oyuncularına laf kondurtmam diyen adam öncedeki reportajda ballotelliyi parçalayacak, öyle mi?

Mantık dışı yada hoca bir öyle bir böyle

Hic bir celiski yok. Kimseyi parcalamadi. Ayni seyleri soyledi "sampiyon degil, sampiyon olmasi icin hayal dunyasinda yasamaktan vaz gecip, gercek dunyaya donmesi lazim" dedi. Simdi de ayni seyi soyluyor. O zaman da "hic bir zaman sampiyon olamaz" dememisti, simdi de demiyor. Soylediginde bir degisiklik yok, bastan beri ayni ve tutarli. "Balotelli su anda hayal dunyasinda yasiyor, eger ayaklari yere basar da sacmalamayi birakirsa potansiyeline ulasir, yoksa kendisine yazik eder" diyor ozetle.

nuri ne tür bir sapıksın ya bu başlığın hali ne 2 dakka boş bırakmaya gelmiyor :42:

Bi Takımda nekadar çok zenci varsa okadar iyidir. Fizik Güc üst deviyede olur

* LG G2 Tapatalk *

hayda??? fizik gücü iyi de, kafa yok onlarda, fizik disinda bir ise yaramiyorlar zenciler bknz. CHEDJOU.

senin derdi baska bir sey galiba, sen de bir konuda "keske zenci olsam" dedim bunu unutmadim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt