Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki duran toptan gol yeme hastalığını nasıl çözeceğiz ? Zaten öncelik belli, önce rakip vuruyor, rakip vuramazsa kimse vuramıyor, en son belki Melo ya da Drogba vuruyordu geçtiğimiz sezonlarda. Drogba yok artık. Melo da her topu çıkarmak zorunda değil. Artık şu adam paylaşımı olayını, nerede durulması gerektiğini, sabit değil hareketli olmanın gerektiğini söylesin hoca oyunculara.

Muslera'nın yediği gol dünya kupasının en güzel golü seçilmiş gitsin zaten elleri küçük :(

Geçen sene Ceyhun ile uğraşacağına O'na verdiği şansın yarısını Umut Gündoğan'a verseymiş keşke Mancini :(

17 yaşında bu kendinden emin, kararlı ve akıllı oyununu gerçekten beğenmemek zordu. Hani nasıl oynaması gerekiyorsa aynen onu yaptı. Ne fazla ne eksik.

Helal çocuğa.

Kendini gostermeye calisip cok fazlada hata yapabilirdi. Takim icin oynayacagini kanitladi en azindan . Kendini on plana cikarmaz . Yekta gibi

Kendini gostermeye calisip cok fazlada hata yapabilirdi. Takim icin oynayacagini kanitladi en azindan . Kendini on plana cikarmaz . Yekta gibi

Harika yorum, kesinlikle.

Mesela Emre Tosun da ışık verdi ama fazla işler yapmaya kalkıştı zaman zaman, gerek yok, basit bir oyun aslında futbol, ne zaman fazlasını yapmaya çalışırsın o zaman sıkıntı olur işte.

Emre Can Coşkun da her topa gireyim istiyor örneğin, öyle bir dünya yok. Takım için, senden istenen ne ise, onu yapacaksın, ne fazla ne eksik. Bravo.

Harika yorum, kesinlikle.

Mesela Emre Tosun da ışık verdi ama fazla işler yapmaya kalkıştı zaman zaman, gerek yok, basit bir oyun aslında futbol, ne zaman fazlasını yapmaya çalışırsın o zaman sıkıntı olur işte.

Emre Can Coşkun da her topa gireyim istiyor örneğin, öyle bir dünya yok. Takım için, senden istenen ne ise, onu yapacaksın, ne fazla ne eksik. Bravo.

Emre can hamleli topcu renktasin biri emre gungore benzetmis guzel yorum getirmis. Egitilmesi lazim emrecanin. Ben koray semih varken heleki stoper isteniyorken stoperlerin a takima cikacagini dusunmuyorum. Birhan cikabilir o da kiralanir kesin. Sanirim birhani iki uc sene bekleriz takimda gormek icin

burak umut ıkılısıyle sezon bıtmez..mevlutu alsalardı barı herseyı gectım buyuk transfer fılan beklemıyorum

Emre can hamleli topcu renktasin biri emre gungore benzetmis guzel yorum getirmis. Egitilmesi lazim emrecanin. Ben koray semih varken heleki stoper isteniyorken stoperlerin a takima cikacagini dusunmuyorum. Birhan cikabilir o David kiralanir kesin. Sanirim birhani iki uc sene bekleriz takimda gormek icin

Emre Güngör'e ben benzettim az önce :) Emre Can'ın kiralanması iyi olabilir bak mesela, oynayarak düzeltilebilecek bir durum bu. Dediğim gibi pek ümitli değildim ama kulübede, yedekte oturarak geliştirilecek şeyler değil.

Emre Tosun'dan ümitliyim ama, Telles'in hiç alternatifi yok sonuçta.

Emre Güngör'e ben benzettim az önce :) Emre Can'ın kiralanması iyi olabilir bak mesela, oynayarak düzeltilebilecek bir durum bu. Dediğim gibi pek ümitli değildim ama kulübede, yedekte oturarak geliştirilecek şeyler değil.

Emre Tosun'dan ümitliyim ama Telles'in hiç alternatifi yok sonuçta.

Guzel tespit.d sol bek alternatifsiz suan evet ishak alinsin o yuzden . Bence hoca bi sag bi sol bek isteyecektir sanirim birde forvet . birinci kamp bitsin belli Olur zaten . koray ve umut gundogan hep oynasalar keske onemli aciklarimiz kapanir yedekleme konusunda

Guzel tespit.d sol bek alternatifsiz suan evet ishak alinsin o yuzden . Bence hoca bi sag bi sol bek isteyecektir sanirim birde forvet . birinci kamp bitsin belli Olur zaten . koray ve umut gundogan hep oynasalar keske onemli aciklarimiz kapanir yedekleme konusunda

Zaten yerli oyuncu transferleri istemiş hoca, öyle demiş Arıboğan bugün. Sadece Tarık'la bitmeyecek yerli transfer. İshak ta alınmalı bence, sonuçta elimizde takasa, kiraya verebileceğimiz oyuncular var, Tolunay her türlü isteyecektir bizden oyuncu.

Umut Bulut'un 9 numara giymesi de cidden üzdü ek olarak.

Burak-Umut ile sezona baslarsak, sampiyonluk yarisi baslamadan biter.

Bulut'u sat

Forvet al

Amrabat'i sat

Kanat oyuncu al (keşke Töre)

Defansci, orta saha oyuncu ve ikinci kalecia alinirsa bu transfer dönemi başarili geçer

Zaten yerli oyuncu transferleri istemiş hoca, öyle demiş Arıboğan bugün. Sadece Tarık'la bitmeyecek yerli transfer. İshak ta alınmalı bence, sonuçta elimizde takasa, kiraya verebileceğimiz oyuncular var, Tolunay her türlü isteyecektir bizden oyuncu.

Umut Bulut'un 9 numara giymesi de cidden üzdü ek olarak.

Umut sener takasi olursa tarik gelmedi diye uzulmem acik konusayim . Ishak da alinirsa hic uzulmem hele. Umut o 9 u baloya versin .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt