Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçı izlemedim. İyi ve kötü anlamda göze çarpan oyuncular var mı?

Burak-Umut ile sezona baslarsak, sampiyonluk yarisi baslamadan biter.

Skorer kanat forvet olarak Podolski olmaz mı acaba ? Burak kanada falan geçmesin o zaman daha da korkunç oluyor çünkü.

Tabi Bruma'yı kesmek gerekecek onu da hiç istemiyorum.

Yerli forvet transferi kesinlikle şart zaten sağ bekle birlikte.

Maçı izlemedim. İyi ve kötü anlamda göze çarpan oyuncular var mı?

Maç performanslarını transferle ilişkilendirelim.

Hamit'in temposunun bek oynamayı kaldırmayacağını söylemiştim, sağolsun gösterdi bize, bitik resmen, bizim beklerimiz çabuk olmalı ki stoperlere yardımcı olsun, kademeye girsinler... Gidip gelme olayına girmiyorum bile, şu takım karşısında bile Hamit'in ne durumlara düştüğünü gördük.

Tarık şart, olmaması için hiçbir neden görmüyorum, Fener transfer yapmıyor, Beşiktaş'ın parası yok, bize kaldı oyuncu. Gerekirse sol bekte de değerlendirebiliriz ki sol beke bir alternatif göründü Emre Tosun, gerçekten duruşunda bile futbolcu havası var, altyapıdan oyuncuları bazı genç arkadaşlarımız gibi süperstar olarak değerlendirmem, gerçekten birşey görmedikçe üstüne de düşmem ama bu çocuk sanırım 40 yılda bir altyapıdan çıkan oyuncu tanımına uyacak.

Birhan'da da benzer ışıklar vardı orta saha için (ne yapması gerektiğini, nasıl basit oynaması gerektiğini biliyor). Emre Can Coşkun'u pek tutmazdım, hafif bir Emre Güngör havası var, çok mücadele ediyor, müdahale etmek için çok can atıyor ama bu başını yakabilir ileride, her hamlesi tutacak diye bir kural yok. Zamanlamayı bilmeli...

Maçın gizli kahramanı Umut Gündoğan'dır. Resmen Ceyhun'la falan uğraşacağına ikinci yarı şu çocuk üstünde dursak Selçuk'un triplerini çekmeyecekmişiz belki. Daha çok şey bekliyorum, o çabuk oyunu, ara pasları, akıllı çıkışları...

Hayal kırıklığı, Hamit, Umut Bulut ve yerine giren Berk İsmail Ünsal'dır. Yerli forvet transferi de şart.

Koray'dan da daha iyisini bekliyorum.

Şimdilik bu kadar diyelim.

şeklinde bir değerlendirme yapmıştım maç bitiminde.

Skorer kanat forvet olarak Podolski olmaz mı acaba ? Burak kanada falan geçmesin o zaman daha da korkunç oluyor çünkü.

Tabi Bruma'yı kesmek gerekecek onu da hiç istemiyorum.

Yerli forvet transferi kesinlikle şart zaten sağ bekle birlikte.

Sol bekte Sabri'yi oynatmaya raziyim, yeter ki yeteneksiz Burak-Umut yerine ayagi saglam bir yabanci forvet oynasin. Kontenjan'da bi yerden yer bulunur, fakat bu yeteneksiz heriflerle bir yol almayacagimiz ortadaykan inat etmeyelim.

hazırlık maçından önce bu takıma forvet şart derken herkes yok sağ bek yok sol bek yok yabancı sınırı

bu takıma yabancı forveti yazıcaksın diğer 10 kişiyi yazacaksın okadar forvet şart

birde bu brumada ne görüyorsunuz allahın aşkına geçen sene sakatlanmadan öncede dikkatli izledim.bu maçtada izledim

beni hiç heyecanlandırmıyor topu aldığında içeri çekecek ya pas verecek ya şut atacak bilekleri bana hiç kıvrak gelmiyor

bi keita bi arda değil benim fikrim bu skora katkı yapacak yaptıracak dikine oynu bence yok bu adam için yabancı kontejyanı

harcamak bence boşa

Umut 9 numarayi kaptigina göre, gitmez artik bu sezon..

umutta bıtmıs moral sıfır salmış ınsallah gıder ancak kalıte bır golcü sart hakkaten

Bugün göze çarpan noktalardan biri de 4-2-3-1'de ısrar etmemizdi, oyuncu değişiklikleri yapıldı ama sistem değişmedi, mesela sırf Berk İsmail oynasın diye oyundan başkası çıkmadı direk Umut'un yerine geçti. Diğer oyuncular da o şekilde.

Muslera

Tarık/Şener Semih Hakan/Koray Telles

-----------Selçuk--------Melo----------

-----------------Sneijder-----------------

Olcan-----------------------Bruma----

-------------Burak------------------------

gibi birşey olacak belli ki. Forvete yapılabilecek tek destek, ürkekliği devam eder ve tam olarak hazır görüntü vermezse tüm hazırlık maçları sonunda, Bruma yerine daha hazır tecrübeli bir yabancı kanat forvetle sezona başlamak olur.

Podolski veya Cassano gibi mesela. Bu tanımlara uyan başka oyuncular da olabilir tabi ki.

Bruma da onunla değişerek oynar ve tamamen hazır hale gelir.

İnşallah şu maçı esesliler izlememiştir ; tarık 4-5 ken 10'a çıkartıverir şerefliler.. tarık ya da şener şart bu takıma...

Daha önce de söylemiştim, 5+3 o kadar iğrenç bir şey ki, 5'i zaten kullandığımız için, +3'tekilerin en az 2'si oyundaki 5'in alternatifi olacak oyuncular olmalı, tamamen farklı pozisyonlarda oyuncular olursa oyuncu değişikliği yapmak için birden çok değişikliğe gitmek gerekiyor. Onun için de birçok pozisyonda oynayabilen yerli oyunculara ihtiyaç var ki elimizde çok yok bu oyunculardan. Tarık bu yüzden de önemli mesela.

11'de Bruma ve Sneijder olacaksa, +3'ün biri Bruma yerine kanat forvet, diğeri ise Sneijder yerine en fazla false nine gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt